Arama sonuçları: *

• Users: Setro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Setro

I5-13400F - RTX 4070 SUPER Sistemde Micro Stuttering sorunu

Selamlar. Sistemimde Fortnite ve VALORANT oynarken yüksek FPS almama rağmen FPS düşükmüş gibi bir hissiyat var ve oyuna ara sıra 0.5-1 saniyelik drop giriyor (Bu sadece Fortnite'ta oluyor.). MSI Afterburner ile yaptığım Benchmark sonuçlarını ve sistemimi aşağıya bıraktım. Sistemim: Anakart: MSI...
  2. Setro

Dying Light 2 oynarken %100 CPU kullanımı.

MSI Afterburner değerlerim bunlar. Sistemim: Anakart: MSI PRO H610M-E CPU: Intel Core i5-13400F GPU: ASUS TUF GAMING GeForce GTX 1660 Ti EVO OC RAM: Kingston Fury Beast DDR5 16 GB 5600 MHz SSD: Kingston Fury Renegade 1 TB
  3. Setro

2000 TL 1TB M.2 SSD Önerisi

Selamlar. Aşağıda belirttiğim anakartı kullanıyorum. Elimde Kioxia'nın 500 GB'lik bir M.2 SSD'si var. Alanı yetmiyor. 1 TB'a yükseltmek istiyorum. Bu anakarta uyan kaliteli (kısa süre sonra sorun çıkartmaya başlamayan, parasına değen) bilindik bir markanın 1 TB M.2 SSD'sini almak istiyorum...
  4. Setro

GTX 1660 Ti sisteme işlemci önerisi

Selamlar. Elimde ASUS'UN TUF GAMING GTX 1660 Ti EVO OC ekran kartı var. İlk olarak i5-12400F alacaktım fakat elimde i3-10100F vardı ve benchmark testlerine baktığımda FPS değerleri AYNI idi. Bunun yerine ne yaparsam oyunlardaki FPS değerlerimi yükseltebilirim. Ryzen 5 7500F düşünüyorum. Yanında...
  5. Setro

Öneri SteelSeries Prime Neo Noir Edition VS HyperX Pulsefire Haste

Selamlar. Konu başlığında görüldüğü üzere kafamda iki adet mouse var. SteelSeries Prime Neo Noir edition mu HyperX Pulsefire Haste mi? Hangisinin sensörü daha iyi? Şu an elimde Rampage SMX-R22 Phoenix model bir mouse var ve bu mouseyi hızlı çevirdiğim sırada oyunda karakter tam dönmüyor, yarıda...
Geri