Arama sonuçları: *

• Users: zapkinus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zapkinus

Ankara’da 4 milyona kadar daire önerisi

3.5-4 milyon arası, hem konumu iyi olması şartı ile (metro yakını olursa ve merkeze ne kadar yakın olursa o kadar iyi) hem de binanın durumu iyi olacak şekilde (30 yıllık değil de maksimum 20 yıllık, düzgün binalar) 3+1 arakat daire hangi bölgelerde alınabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. zapkinus

YouTube/YT Music Kısıtlı Mod Kapanmıyor

Youtube ve YouTube Music’te kısıtlı modu kapatamıyorum. Ağ operatörünüz tarafından engellenmiş diyor. Vodafone ile görüştüm fakat güvenli internet hizmetim kapalı. Şu an YouTube’da ve Music’te sansürlü/yetişkinlere ait içeriklere ve yorumlara ulaşamıyorum. Çözümü nedir?
  3. zapkinus

Yardım 200GB Fazla Kullanım Alanı ve Virüs (Realme C55)

Realme c55 telefonumda durmadan tam ekran reklam çıkıyor, bir şey yazarken klavye kapanıyor. ek olarak telefonda neredeyse hiçbir şey yok ama 240 gb dolu görünüyor. çözümü nedir?
  4. zapkinus

Xiaomi 14 Ultra, Direnç ve Kayıt Hk.

merhaba. xiaomi 14 ultranin sahibinden uzerinden 30k civarina kamera kitiyle beraber satildigini gordum. ek olarak direnç kayıt ve imei yazılım mevzuları var. bu telefona hangi işlem yapılabiliyor? eksisi artısı nedir? bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi? @klc7
  5. zapkinus

🔥İndirim 10 TL - 13 TL - 23 TL KİTAPLAR! KİTAPYURDU İNDİRİMİ!

Selamlar. Kitapyurdu'nda tam metin klasiklerin kimi 13, kimi 23 TL: https://www.kitapyurdu.com/index.php?route=product/best_sellers&sort=purchased&order=DESC&list_id=1694&limit=100&filter_in_stock=1 Cep boy tam metin klasikler ise 10 TL...
  6. zapkinus

Ankara'da Tekel 3000 Satan Yer var mı?

tekel 3000 sigarayi elden alabielcegim bir yer var mi ankarada?
  7. zapkinus

Monitör Önerisi Alabilir Miyim?

Genellikle müzik prodüksiyonuyla uğraşıyorum. 24 inç tercihimdir, 27 inç de olabilir. Arada bir Fortnite oynadığımdan dolayı en az 120 Hz olsa iyi olur. Laptop'ıma bağlayarak kullanacağım. Bütçe olarak net bir rakam yok fakat fiyat performans ürünleri paylaşabilirsiniz. Referans bütçe vermem...
  8. zapkinus

Farazi & Sorgu - Anti-Kahraman: 90 Nesli | Albüm Tanıtımı (#1)

. Herkese selamlar. Bu seride sıkı bir rap dinleyicisi ve icracısı olarak sizlere dinlemeniz gereken, bende yeri ayrı olan kült albümleri tanıtacağım. . İlk albümümüz: Farazi & Sorgu - Anti-Kahraman: 90 Nesli (90'larda bir düğünde çekilmiş olan fotoğrafta, baktığınızda sağ tarafta olan...
  9. zapkinus

Mavi Ekran Bilgisayar Mavi Ekran Verdi ve Ardındaki Sorunlar

bilgisayar aniden mavi ekran verdi ve yeniden başlatıldı. yeniden başlayınca ise oturumum kapalı bir şekilde görünüyor, ayarlara girmiyor, başlat menüsüne basınca ise aşağıdaki resim çıkıyor. yardımcı olur musunuz?
  10. zapkinus

Hangi Ülkeye Gitmeliyim?

merhabalar. su an dis hekimligi okuyan biriyim. kendime 5 yillik bazi hedefler koydum. onumdeki 5 yil boyunca dolar yatirimi yapacagim (basladim) ve ek olarak kendimi gelistirmenin yaninda gitmek istedigim ulkenin dilini de ogrenecegim. (ingilizce cepte var zaten) benim yapmak istedigim sey...
  11. zapkinus

Spora Başlayacağım, Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir?

merhabalar. spora baslayacagim yakin surede. kilolu biri oldugumdan mutevellit hem kararinca az yiyecegim hem de saglikli beslenmeye calisacagim. maksadim zayiflamaktan ziyade yine iri biri kalip yaglarimi kasa donusturmek, cevik ve zinde olmak. yurtta kaldigimdan dolayi yeterli besini...
  12. zapkinus

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Q30 2090 TL

https://www.ciceksepeti.com/anker-soundcore-life-q30-bluetooth-kulaklik-anc-midnight-blue-kcm5540679?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_listeleme&adjust_tracker=22xusiw_mek6g3x&adjust_campaign=urun_listeleme 1 haftaya yakın süredir kullanıyorum. Şarj deseniz bitmiyor, basslar ve...
  13. zapkinus

Spor İçin Kulaklık önerisi

spor yaparken kulakiçi kulaklık ha bire kulağımdan düşüyor ve ekstra olarak başımı ağrıtıyor. kablolu da kullanılmıyor haliyle. kulaküstü kablosuz kulaklık almak istiyorum. 2250 tl fiyatıyla anker q30 iyi midir? spor için kafa ve kulaklarda tutuşu nasıldır? farklı bir öneriniz var mı?
  14. zapkinus

Ses Kartı Önerisi Alabilir Miyim

elektronik baterimin modülü ile beraber bilgisayarımda kullanabileceğim ses kartı arıyorum. maksimum 2k-3k, verebilirim. f/p ve ihtiyacıma yönelik bir ürün arıyorum.
  15. zapkinus

Yardım Valler HD008L Ses Sorunu

Valler HD008L elektronik baterime 23Ω ve 24Ω dirence sahip KZ kulaklıklarımı ve 32Ω dirence sahip SteelSeries Arctis 1'i taktığımda kulaklığa gelen ses düzeyi oldukça düşük geliyor. Üstüne üstlük farklı ses modlarına geçiş yapınca ses neredeyse 0'a iniyor. Sorunun sebebi nedir? Kulaklıklar mı...
  16. zapkinus

YouTube Music ile PC'ye Müzik İndirmek Mümkün Mü?

Spotify'dan bezdiğim için YouTube Music'e geçiş yaptım. Telefon uygulamasında olduğu gibi bilgisayara da müzikleri indirmek mümkün mü?
  17. zapkinus

❌İndirim Bitti! Xbox 9.Nesil Gamepad 1587 TL

Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil https://amzn.eu/d/472HOfJ
  18. zapkinus

Yardım ROG Strix G15 Klavye Çalışmama Sorunu

Bahsettiğim dizüstü bilgisayara sahibim. Eğer herhangi bir tuşa basılmazsa 3-4 saniye içinde klavye kendini pasif moda alıyor ve tuşlarına tıkladığımda hemen yazmıyor, aktifleşmesi 3-4 saniye sürüyor yine. Her zaman yaşamıyorum bu sorunu fakat çokça oluyor, canımı sıkmaya başladı artık. Ne...
  19. zapkinus

Çözüldü✓ 60 FPS'ten Fazlasını Alamıyorum

Red Dead Redemption 2'de ultra ayarlarda 100 FPS alıyordum. Makine Çeviri'nin Türkçe yamasını kurduktan sonra 50 civarı almaya başladım. Dün Nvidia Control Panel'den sadece RDR2 için güç seçeneklerini değiştirdim. Şu an hangi oyunu oynarsam oynayayım sabit 60-61 FPS alıyorum. (Gunfire Reborn...
  20. zapkinus

❌İndirim Bitti! WoW %40 İndirime Sahip!

World Of Warcraft, yeni gelen yama olan Embers of Neltharion'ın şerefine Battle.net üzerinde %40 indirime girdi, almayı düşünenler buyursun. WoW Dragonflight Heroic: Level Boost ve kozmetik eşyalar Epic: 30 day gametime, level boost ve daha fazla kozmetik eşya Oyunu alacak olanlara şiddetle...
Geri