Arama sonuçları: *

1. O

Sıfır Laptop Forum Üyelerine Duyurulur

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar selamlar, ciddi şekilde paraya sıkıştığım için laptopumu bu fiyattan satmak zorunda kaldım. Özelliklerini ve piyasasını biliyorsunuzdur zaten. Win 11 pro ve Office programları kurulumu yapıldı. Asla pazarlık teklif etmeyin, cihaz 1 haftalık gerçekten...
  2. O

15000 Bütçeyle Laptop Önerisi

Merhabalar, bütçem 15000i geçemez, üstünü tavsiye etmezseniz sevinirim. Alt seviye laptoplarda pek bilgim yok, ders amaçlı öğretmen bir hanıma alacağız. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. O

Projelik Global Instagram Hesabı

Arkadaşlar merhaba, elimde 101K doğal takipçili, ortalama ayda 600$ kazanç getiren projelik bir hesap mevcut. 3 işle uğraştığım için vaktim olmuyor ve asıl istediğim şeyi yapamadığım için belki ayda 3000$ kazandıracak şeyi yapamıyorum. Boş soru sormayacak, ciddi alıcı varsa eğer konuşur pazarlık...
  4. O

Bilgisayarda ki renderlar telefonda çok küçülüyor

Arkadaşlar selamlar. Hobi olarak Adobe Premier Pro öğreniyorum ve birkaç çalışmam var. Çalışmalarımın renderını aldığım vakit, telefonda boyutları çok küçülüyor. Bunun için çözümü bilen var mı?
  5. O

Yurt dışına perakende satış yapan var mı?

Merhabalar, aktif olarak yurt dışına perakende satış yapan bir forumdaş var mı? 1 ürün değeri ortalama 100$ olacak şekilde satış yapıyorsa tadından yenmez. Hem soru sormam, hemde bir teklif sunmam gerekiyor.
  6. O

Yurtdışı laptop getireceğim

Arkadaşlar merhabalar, Amerika'dan MSI Katana 15 i7 12650H İşlemcili 8 gb 4060 Ekran kartlı laptoplar getireceğim ve Türkiye'de ki fiyatlara göre baya uygun bir fiyata satacağım. 1 kerelik hakkım varda sizce riske girip 10-12 tane getirmeli miyim yoksa 3-4 tane mi getirmeliyim? Daha önce...
  7. O

Yurt dışına ürünümü nasıl satarım?

Dostlar selam. Ben teknolojik olmayan, küçük eşyalarımı ( kupa, yastık vs. ) yurt dışına satmak istiyorum. Hali hazırda satabileceğim insanlarda var. En kolay ve en ucuz yollu bunu nasıl yapabilirim? Veya hali hazırda bu işlemi yapan birine ürünlerimi vererek kârıma ortak edebilirim. Bu konuyla...
  8. O

Steam İndirimli Oyun/Skin

Dostlar selam, ayın 22sinden itibaren iznim açılacak ve hesabımda 1600₺ var. Bunu nakite çevirmem lazım, o yüzden istediğiniz oyunları/skinleri daha uygun fiyatlarla size satabilirim. İsteyen varsa mesaj atabilir.
Geri