Arama sonuçları: *

• Users: ylmzkuscu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ylmzkuscu

Yardım AJ159 PRO KOPMA SORUNU

Herkese iyi akşamlar, Bugün temudan aldığım aj159 pro mouse geldi sonunda heyecanla açıp taktım pc ye sonrasında mouse takılıyordu, gidiyordu hatta bağlantı. kabloyu değiştirdim pc deki tüm usb portlarına taktım devam ediyor. Driver eksikliğindendir diye düşünüp driverını yuükledim kendi...
  2. ylmzkuscu

Yardım MEDİA TUŞLARI ÇALIŞMIYOR

victus laptopumda media tuşlarım çalışmıyor spoti yt falan hiç birinde çalışmıyor. ne durdurma ne sonrakine geçme.neden böyle oldu anlamadım normalde çalışıyordu
  3. ylmzkuscu

Çözüldü✓ hangi monitörü almak daha mantıklı

G244f 24G4X fiyatları aynı şuan 4500 TL. hangisinde daha iyi performans alırım cs valo tarzı fps oyunları oynuyorum laptopa bağlayıp kullanacağım
  4. ylmzkuscu

Yardım DDR3 MÜ ALMALIYIM DDR3L Mİ ?

Ram alacağım takılı olanlar ddr3l sistemin desteklediğinde düz ddr3 yazıyor ddr3 alsam sorun çıkar mı ?
  5. ylmzkuscu

ram alacağım nelere dikkat etmem gerekiyor

Öncelikle selamlar herkese, bilgisayarıma ram takviyesi yapacağım elimdeki 4x2 yerine 8x2 yapmayı düşünüyorum ama mhz ve cl olayını tam anlayamadım sistemde takılı olan ram bilgilerimi aşağıya bırakıyorum. Hangi özelliklerde( mhz / cl değeri kaç olmalı) ram almalıyım yardımcı olursanız...
  6. ylmzkuscu

Yardım AIRPODS PRO KAPAĞI KAPALIYKEN BAĞLANIYOR

Arkadaşlar iyi forumlar Elimde bir adet airpods pro var(garanti yok) kapağı kapalıyken bile bt ye bağlanıyor ve şarj yiyor sürekli çalışıyor. Kapak sisteminde bir sıkıntı olduğunu düşündüm temizledim falan ama yine aynı. Ne yapmam gerekir sizce
  7. ylmzkuscu

Yardım telefonumun kamerası bozuk mu

az önce fotoğraf çekerken fark ettim arka kamerada böyle izler var ışık yansımasından mıdır yoksa lenste bi sıkıntı mı var anlamadım sadece böyle ışık olan fotoğraflarda ortaya çıkıyo lekeler garantiye göndermeli miyim gönderirsem başka kullanacağım telefon da yok ne yapmalıyım yardımcı...
  8. ylmzkuscu

Yardım iphone orjinal şarj kablosu kırıldı

selamlar şarj kablomun şarj aletine giren kısmı koptu (alette sıkıntı yok)apple 500 tl ye satıyor tek kabloya o kadar vermek istemiyorum önerebileceğiniz orijinali aratmayacak kablo var mı bildiğiniz
  9. ylmzkuscu

fiber modemi normal modem olarak kullanmak

önceki evimizde fiber altyapı vardı modem de vdsl dolayısıyla. depremden sonra taşındık yeni evde fiber altyapı yok.size sorum bu modemi adsl olarak kullanabiliyor muyuz
  10. ylmzkuscu

YARDIM sınav giriş belgesinde mürekkep lekesi var

resim veya herhangi bir bilgiye bulaşmamış sayfanın sağ üst köşesinde yazıcı kaynaklı pembe leke var sıkıntı olur mu
  11. ylmzkuscu

aliexpress para çekti sipariş yok

geçenlerde indirimden led almıştım. sonrasında yeni hesap açıp başka ürünler de almaya çalıştım ama ödeme kısmında hata verdi bugün fark ettim hesabımdan ürünlerin fiyatı çekilmiş ama sipariş verememiştim ne yapmam lazım
  12. ylmzkuscu

değerleri iyi mi? alınır mı?

asus gtx 1660s dual evo oc furmark testi istedim bunu attı iyi mi değerleri ? fiyat 2.400TL
  13. ylmzkuscu

toplu müzik indirme sitesi var mı

araba için usb hazırlamam gerekiyor şarkıları tek tek değil de toplu bi şekilde indirebileceğim bi yöntem var mıdır
  14. ylmzkuscu

fiyat iyi midir hepsi ikinci el

RYZEN 5 3600 1.600TL Gigabyte B450M S2H 700TL asus tuf 1660 super 2.500TL Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 675 TL İzoly 500w psu 400 TL kingston M2 500gb ssd 550 TL 6425 TL hepsini ikinci el olarak seçtim sizce parçalar nasıl, şunu çıkar yerine bunu ekle...
  15. ylmzkuscu

elimdeki parayı nasıl katlarım?

öncelikle herkese selamlar forumda yeniyim elimde 2k gibi bi miktar para var donanım arşivinin 4 ay önce yayınladığı ikinci el sistemdeki gibi bi sistem toplamak istiyorum hesaplamaları yaptım totalde 6k gibi bi fiyata geldi tavsiye edebildeciğiniz bir para kazanma yöntemi var mı dropshipping...
Geri