Arama sonuçları: *

• Users: Eynp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eynp

15K'ya sistem önerisi

Merhaba, 15000TL bütçem var. Hazır sistem arıyorum ancak bulamadım. APU sistem istemiyorum. Bildiği hazır sistem olan var mı acaba?
  2. Eynp

Lenovo G24-20 Ms Düşüremiyorum

Merhaba, Lenovo G24-20 Monitör kullanıyorum. Lenovo Display Control Center indirdim ve oradan monitörümü 0.5 ms'e çekmek istedim ancak monitörümü oyun moduna çeksem de, yanıt süresi levelini 4 yapsam da ufo testinde 5.6ms olarak gözüküyor.
  3. Eynp

Akıllı saat tavsiyesi

Merhaba, 3K bütçem var. Akıllı saatlerden pek anlamam bu yüzden sizden öneri istiyorum. Özellik bakımından ve bütçemi aşmayacak şekilde bir akıllı saat önerebilir misiniz?
  4. Eynp

FSP Hyper K 600 600w Sata Hk.

Merhaba, PCH V1.2 sistemim var. Bunun içinde gelen 512GB'lık SSD bana yetmedi ve 960GB Hikvision C100 Sata aldım. Sata kablosu içinden çıktı ancak PSU'dan gelip sataya takılacak olan kabloyu göremiyorum. Bu PSU'da böyle bir kablo yok mu? Nasıl yapabilirim?
  5. Eynp

Sata SSD almalı mıyım?

Merhaba, Gigabyte A520M-H anakart modelim var. Bu modelde tek M2 SSD slotu varmış. Dolu olan kısımda da 512GB'lık 1700/2100 bir SSD'm var. Bu SSD 2-3 oyun yükledikten sonra neredeyse doldu ve ben de bu yüzden dolayı 1TB ekstra SSD almak istedim ancak tek slotu da dolu olduğu için Sata almak...
  6. Eynp

Açık öğretim lisesine geçişler açık mı?

Merhaba, bugün müdür yardımcısıyla konuşmaya gittim ancak bana "sanırsam kapalı" dedi. Net bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi?
  7. Eynp

CSGO Yeni Map Açıldığında Oyun Başlamıyor

Merhaba, yeni bilgisayar aldım. Bilgisayara CSGO yükledim. Oyundaki tek sorun rekabetçide örneğin mirage açıldı. Sonraki map dust2 açılırsa oyun başlamıyor. Ancak aynı map yani mirage açılırsa başlıyor. Oyunu tamamen kapatmam gerekiyor ancak loading kısmındayken alt tab bile atamadığım için ctrl...
  8. Eynp

GTA 5 FPS Drop Sorunu Yaşıyorum

Merhaba, PC Hocası V1.2 sistemi satın almıştım. Bugün GTA5 indirdim ve açtım. Ancak nedensizce bazen aralıklarla FPS Drop yiyorum. Oyun grafiklerinin hepsini "Normal"'e aldım ancak sorun çözülmedi. Bilgisayar özelliklerim: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Ekran Kartı...
  9. Eynp

Çözüldü✓ BIOS Update'im hangisi?

Merhaba, bilgisayarı yeni aldım. BIOS update'i yapacağım. Benim anakartım A520M-K olarak gözüküyor. Ancak gigabyte'ın sitesinde bir K var, bir de K V2 var. Hangisini indirmem gerek? Bilgisayar linkim...
  10. Eynp

Yardım Sizce bu Lenovo monitör alınır mı?

Merhaba, bu lenovo monitörü almayı düşünüyorum. Bir arkadaş bu monitörü önermişti ancak renk değerleri konusunda çok da iyi değil denilmişti. Sizce alınır mı...
  11. Eynp

Pckolik.com güvenilir mi?

Merhaba, pckolik.com üzerinden monitör alacağım. Site güvenilir mi? EDIT: Şaka gibi 2 dakika önce 4199TL olan AOC monitör şimdi 5199TL olmuş... Alamıyorum yine
  12. Eynp

Çözüldü✓ Bilgisayar açılırken şu şekilde bir ekran veriyor

Merhaba, PCH v1.2 sistem satın almıştım. Cihaz dün elime ulaştı ancak monitör olmadığı için herhangi bir etkileşim sağlayamamıştım. Bugün HDMI kablosu ile mutfak televizyonuna bağladım 😁. En azından kurulum yapmak için açtım. Windows'u kurdum, herhangi bir sorun yok ancak bilgisayar her baştan...
  13. Eynp

3.5-4K Arası Monitör Tavsiyesi

Merhaba, yeni bilgisayar aldım. Elime bugün ulaştı ancak monitör eski olduğu için kasayı çalıştıramıyorum (Ekran kartında VGA girişi yok). min 144, maks 165 hz IPS panel monitör arıyorum.
  14. Eynp

Ölü Pikselli Monitör İadeleri Hk.

Merhaba, ben yakın zamanda monitör almayı planlıyorum. İnternetten monitör alındığında ölü piksel çıkarsa iadesi çok zor oluyormuş diye duydum. Bu konuda iyi bilgisi olan kişiler lütfen yazabilir mi?
  15. Eynp

Sapphire ekran kartı ile hediye Last Of Us Part 1 alabilir miyim?

Merhaba, dün gencergaming.com sitesinden PCHocası V1.2 sistem satın aldım. Sistemde "Sapphire PULSE Radeon RX 6700 11321-02-20G 160 Bit GDDR6 10GB" ekran kartı var. Ben bu ekran kartı ile AMD'nin hediye Last Of Us Part 1 oyununu alabilir miyim? Edit: Herkese cevapları için teşekkür ederim...
  16. Eynp

PCH V1.2 aldım kargosu ne zamana gelir?

Merhaba, PCH V1.2 Sistem aldım. Sistem tahmini ne zaman eve gelir? Kargo firması olarak aras kargo seçtim. Bilgisayar özellikleri şu şekilde:
  17. Eynp

Bu sistem alınır mı?

Hocamın önermiş olduğu bu sistem sizce alınır mı? 12500'e kadar çıkabilirim diye düşünüyorum. Ekleme yapmalı mıyım? https://www.gaming.gen.tr/urun/279185/imola-6600-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  18. Eynp

4000TL Bütçe ile Monitör Önerisi

Merhaba, maksimum bütçe 4000TL. En fazla çıkabildiğim bu lütfen 4200TL gibi fiyatlarda monitör atmayın. Monitör önerisi alabilir miyim?
  19. Eynp

Sizce Monitör Almalı Mıyım?

Merhaba, yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum. Donanım Arşivi veya diğer kanallardan gerçekten F/P bir sistem geldiği an almayı düşünüyorum. Sizce bunun yanına 144/165HZ monitör almalı mıyım?
  20. Eynp

Cumartesi günü gelicek sistem donanım arşivi imzalı mı?

Merhaba, Abdullah Abinin yarın paylaşacağı 3060 ti'lı sistem incelemesi Donanım Arşivi imzalı mı?
Geri