Arama sonuçları: *

• Users: TheHpv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Büyük El İçin Mouse Önerisi

Merhabalar, Büyük el ve Palm Grip için Gaming Mouse arıyorum. Bütçe 350 TL. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
  2. T

Çözüldü✓ 1500 TL 2. el sistem toplama

Merhaba, Biliyorum çok zor ama 1500 TL'ye 2. el sistem toplamak istiyorum. Ve ben baktığımda pek performanslı bir şey bulamadım Pentium 4 vs. sistemler çıkıyor karşıma. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. T

Marvo GT-90 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, PS4 uyumlu gamepad arıyorum biliyorum DualShock 4 en iyisi PS4 için ama onlar da çok pahalı. Bütçem 500-600 TL. DualShock 4 alternatifi kaliteli bir gamepad öneriniz var mı? Ben Marvo diye bir marka buldum nasıldır...
  4. T

Yardım PS4 için 2. El DS4 vs Marvo GT-90 Oyun Kolu

Merhaba arkadaşlar Ps4'üm için 1 tane kol almak istiyorum yan yanayken birileriyle oynamak için. Bütçem: 700-800 TL Bu 2 oyun kolundan hangisi daha mantıklı ya da sizin önerdiğiniz bir oyun kolu var mı ps4 için? Marvo GT-90 Oyun Kolu
  5. T

12.000 TL'ye Monitör Dahil 2. El Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Staj paramın üstüne biraz daha ekleyip ya da elime para geçtikçe tek tek parçaları alıp, 2. el sistem toplamayı düşünüyorum. Bütçem monitör dahil: 12.000 TL. Genelde FIFA oynayacağım. Bu oyun için daha ucuz bir sistem olursa daha iyi olur. Hikayeli oyunlarla aram yok...
  6. T

GTX 1660 Super Ekran Kartlı Sistem Nasıldır?

Merhaba Arkadaşlar, Staj paramın üstüne biraz daha ekleyip ya da elime para geçtikçe tek tek parçaları alıp 2. el sistem toplamayı düşünüyorum. Bütçem Monitör Dahil: 10.000-11.000 TL Bu bütçeye AMD ekran kartlı vs. toplanır mı toplanırsa hangi parçaları almalıyım? Fikirlerinizi benimle...
  7. T

Yardım Gamepower Kizaru İçin EQ Ayarları

Merhaba arkadaşlar Geçenlerde Gamepower Kizaru sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı. Kizaru için güzel EQ ayarı olan var mı? Kizaru EQ ayarlarım nasıl olmalı?
  8. T

Çözüldü✓ 350 TL Mousepad Önerisi

Merhaba arkadaşlar 350 TL'ye ya da daha düşük fiyata mousepad arıyorum. Şuan kullandığım mousepad Preo My Game ve bileğimi çok acıtmaya başladı. Masam standart biraz küçük. Kaliteli bir mousepad var mı bildiğiniz, kullandığınız? Hangi modeli önerirsiniz? Masamın Boyutu bu şekilde:
  9. T

Çözüldü✓ Gamepower Kizaru Alınır mı

Merhaba arkadaşlar 800-900 TL arasında 7.1 oyuncu kulaklığı arıyorum. Kafam biraz büyük bu yüzden kafa bandı rahat bir kulaklık arıyorum. USB girişli olmasını istiyorum. Gamepower Kizaru'yu kullanan var mı alınır mı?
  10. T

Çözüldü✓ 800-900 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhaba 800-900 TL arasında bir oyuncu kulaklığı arıyorum kafam büyük ve bu yüzden kafa bandı rahat bir kulaklık ve USB girişli olmasını istiyorum. Bide Kizaru ve Pulsar titreşimli kulaklık olması ilgimi çekiyor. Ben bu kulaklıkları buldum siz hangi oyuncu kulaklığını önerirsiniz? Gamepower...
Geri