Arama sonuçları: *

• Users: Doğanay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

2. el Mi 11 lite 5000e alınır mı ?

2. el 3 yıllık kutusu falan herşeyi mevcut alınır mı? bütçem bu kadar üste çıkamam bu fiyata bu telefon alınmazsa ne alabilirim?
  2. D

Konu kapandı

şimdi bizim sınıfta iki çocuk var masa tenisi oynatmadım diye (sürekli onlar oynuyordu) bana küstüler zorbalık ettiler çantamı falan kirlettilerçıkışa gel dediler ailem üzülmesin diye müdür yardımcısına söyledim görmüş olacaklar ki laf atıp gittiler yarın muhtemelen yine aynısı olcak ne...
  3. D

Laptopuma trojan bulaştı ne yapabilirim?

geçenlerde minecraft oynamak istedim tllauncher virüslü diye tllegacy indrdim oynadım bi 1 saat sonra virüs olduğunu öğrendim ve komple sildi sonra laptopum kasmaya başladı am tarama yaptım ve trojan çıktı ne yapabilirim?
  4. D

Deneme netlerim düşüyor

Normalde fen netlerim 2 3 yanlış bilemedin 4 yanlış olurdu matematik ise 13 16 arasındaydı bugünkü denemede matematikten 10 net fenden 7 net çıkarmıştım işin garip kısmı (Türkçem genelde 3 4 yanlıştır) Türkçeden 2 yanlış çıkarmam 1685556315 7yim
  5. D

Okuldaki belalı çocuklar NPC mi?

var mıdır böyle belalı çocuklarla anınız?
  6. D

Anne-babaya telefon önerisi

bütçe 3500 redmi note 8 yada realme c21y olur mu?varmı önereceğiniz günlük kullanım için
  7. D

3500tl telefon önerisi

Günlük kullanım instagram youtube ve pubg de 45 fps alsın yeter çok foto çeken biri değilim ve batarya en az 1 günü çıkarsın varmı önereceğiniz? NOT: realme c21y almayı düşünüyorum 1681891935 1681892037 redmi note 8 pro yada not 8 düşünüyorum ama eski kalıyorlar ve kronik sorunları çok galiba
  8. D

2 telefon arasında kaldım hangisi daha iyi

realme c21y/ hiking A43 hangisni almalıyım
  9. D

Realme c21y - redmi note 8 pro - redmi note 8 - samsung s9 - samsung s9 plus

hangisi daha iyi oyun performans batayra kamera ??
  10. D

laptopum çok kasıyor ne yapabilirim?

laptopum çoook yavaş kasıyor en çöp oyun olan zula ve şu craftrise yi açmıyor (craftrisenin açılması çok yavaş ve açılmıyor zula ise açılma süresi çok uzun ve 25 fps) ısınıp kapanıor 2 yıllık chromekii facebooktaki oyunlarda bile kasıyor ne yapabilirim 4 gb ram intel core i5 m 430 gt 720m ekran...
  11. D

redmi note 8 6/128 realme c21y hangisi daha iyi fiyat performans kamera pil vb.

redmi note 8 6/128 realme c21y hangisi daha iyi fiyat performans kamera pil vb.
Geri