Arama sonuçları: *

• Users: Armanc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Armanc

Öneri 8K bütçe ile Note 10+ muadili arıyorum

Note 10+'ımdan sıkıldım bana bu telefondan gına geldi (Yine bootloop'a takıldı lanet şey) (çıktığı zamandan beri kullanıyorum) Fazla bütçem yok en fazla 7500 8k sınır. Not 10+ ile her alanda denk ve üstü olsun ikinci el olsa da olur ama hiçbir şekilde eksiği olmamalı (kablosuz şarj, ois kamera...
  2. Armanc

Öneri 8 Bin TL Altı 2.El Amiral Gemisi

6 Yıldır Samsung Note 10 Plus kullanıyorum ama telefonun artık cidden yavaşlamaya başladığını düşünüyorum ve tanıdık bir telefoncu telefonum için 5500 tl önerdi. Telefonum kozmetik olarak neredeyse kusursuz ve sadece kasada ve s pen de çizikler var. Üstüne 2k koyup yeni bir şey almak istiyorum...
  3. Armanc

Yardım Instagram e-posta ile şifre sıfırlama

Çalışmıyor. Instagramı ilk açtığımızda karşımıza çıkan başla ekranına yönlendiriyor sadece. Nasıl hesabıma ulaşabilirim. Telefonun şebekesi çalışmıyor.
  4. Armanc

Yardım Firmware ile güncellediğim Telefonda Hat çekmiyor

Telefonumu dün samfw den aldığım uyumluluğundan kesinlikle emin olduğum rom u yükledim. Telefonumu Note 10 Plus ama direnç ile imtihan attığımdan İMEİ lerim bir Samsung A7'ninki. WiFi araması ile vodafone a ulaştım ve sorunun cihazda olduğunu düşünüyorum. Ne yapabilirim. @mucel @şahin doğan
  5. Armanc

Note 10 Plus için ROM

Telefonu android 15'e güncelleyebilirim ama bunlar çalışmayacak? Face unlock AirCommand Scan Document feature Back Portrait mode is broken (don't report anything about camera) Microphone when enabling both Hi Bixby and OK Google Sizce değer mi? Değmiyorsa Resmi Android 12 ROM unu indireceğim...
  6. Armanc

Odin Nasıl Kullanılır?

Samsung telefonuma ROM atacağım ama neresi daha bilinir bilmiyorum. Odinin alternatifleri nelerdir?
  7. Armanc

Çözüldü✓ Laptop açılır açılmaz 6,4 gb RAM kullanımı ve mavi ekran

Bilgisayarı 1 yıldır kullanmıyordum. Önceden her şeyi açardı. Şimdi ayarları bile açmıyor. Yüzde 20 bellek kullanımını gördüm açar açmaz ve Telefonuma odin ile rom atacakken VİDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekranı yedi. Bilgisayarı nasıl ilk hâline geri döndürebilirim. Bazı uygulamaları...
  8. Armanc

Öneri 2. El Mi 11 Ultra alınır mı? Temiz bulabilecek?

Mi 11 Ultra ile 14K altında kamerası daha iyi olan bir telefon öneriniz var mıdır? 14K sınır İkinci el olsa da olur ama linkini falan verin bulana kafar canım çıkıyor Ve @şahin doğan @ThetaEpic hocam 2 gündür salmadım kusura bakmayın da ben kafaya taktım o telefona hangi ilde olursa olsun...
  9. Armanc

Öneri 14K Kamerası iyi Android Telefon

Öncelikle 14bin benim bütçem içi son sınır o yüzden en fazla 13 lerde olsa güzel olur. Telefonun gereksinimleri: -Minimum 12GB RAM -Minimum 256GB Depolama -Eski Flagshipler de önerilebilir -İkinci el de olabilir ama ben düzgün bir şey bulamıyorum ya çizik var ya ekran kırık yok kamera çalışmıyor...
  10. Armanc

Öneri 15k Amiral Gemisi Telefon (Eski de olur)

Öncelikli olarak seçeceğim marka Samsung olacaktır ve kameraya önem veriyorum. Aşırı eski bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok. S20 Ultra almayı düşündüm ama 256GB versiyonu bütçeyi aşıyor sanırım. Şu an kaçak bir Note 10 Plus kullanıyorum ama onu kardeşime vereceğim. Yeni telefon aramamın...
  11. Armanc

Öneri Note 20 Ultra yı nerden almalıyım?

Getmobil mi Easycep mi? 6 yıldır Irak’tan aldığım Note 10+ telefonumun yerine imei kaydı olan bir telefon almak istiyorum ama şu anki telefonumdan daha alt bir model olmasını da istemiyorum. Yeni S Ultralar çok pahalı olduğundan Note 20 Ultra almaya karar verdim ama nereden en ucuza ve mümkünse...
  12. Armanc

Öneri 40-45K Laptop Önerisi

Laptop bir arkadaşım için ve istediği özellikler şunlar: -32 GB RAM -1TB SSD -HP Victus olmasın -Ekran Kartı minimum 4060 8gb olmalı ve watt degeri önemli -Monster önermeyin Bana bunları söyledi ama şuan bir otobüs yolculuğunda olduğumdan ve akakçede bir halt olmadığından bu konuyu açtım...
  13. Armanc

Yardım Xiaomi uygulama kilidinin şifresi

Kardeşim telefondaki uygulamaların yarısına uygulama kilidi koymuş ama söylemiyor. Şifreyi de bulamıyorum. Kırmanın bir yolu var mıdır? Xiaomi deki uygulama kilidi programı
  14. Armanc

Laptopum varken el konsolu alınır mı?

32 gb ddr4 ram li i5 12450h lı 4050 6gb ekran kartına sahip bir laptopum var el konsollarına ilgim var. 22k liraya asus rog ally almaya değer mi?
  15. Armanc

(YARDIM) Samsung Güncellenemiyor (Orjinal Samsung Root una nereden ulaşabilirim?)

Şu an bir Samsung Note 10+ kullanıyorum ama bootloader ını kapatmayı bilmediğimden (OEM Kilidi açık yani) Android 12 ye güncelleyemiyorum. Nasıl bootloader ı kilitlerim ve telefon şu an Andoid 9 sürümünde. Bir de bunu bilgisayarsız yapmam mümün mü? Değilse hangi program lazım?
  16. Armanc

Samsung Note 10+'da Programlı Açma

Merhaba hocalarım başlıkta da belirttiğim gibi android bir cep telefonun güç tuşuna basılı tutup elrana çıkan kapat bölümüne bastıktan belli bir süre sonra (örneğin 15 dakika) sanki güç tuşuna tekrar basılmış gibi açılmasını ve ana ekrana atmasını sağlamayı istiyorum. Ana ekrana atma işini...
  17. Armanc

3500 TL İyi Ses Veren Kulaklık

Merhaba hocalarım ne önerirsiniz? Fps oyunlarıyla aram yok ama hikaye, simülasyon ve dövüş oyunları oynarım. Pasif ses kalitesi de iyi olmalı.
  18. Armanc

3500 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Hocalarım daha öncelerde HyperX Cloud Orbit S almayı düşünüyordum ama fiyatı arttığından yeni bir kulaklık bulmalıyım (yani fiyatı alamadan arttı) Razer VlackShark V2 SE nin olabileceğini düşünüyorum. HS80 de olabilir ama bunlar dışında ne önerirsiniz? Önemli olan ses kalitesi. Şu am V2X...
  19. Armanc

Öneri Ergonomik kontrolcüler

Bunu tarz bir kontrolcü istememin sebebi sağ elimdeki fiziksel problemlerim. Bundan dolayı klavye kullanamıyorum ve gamepad de bir parmağım triggerlardaysa aynı anda şu dörtlü tuşlara (abxy ve üçgen daire kare ve çarpı tuşları) basamıyorum. Basabilsem bile o tuşlardan en az ikisine basmış...
  20. Armanc

Çözüldü✓ 2500 TL Bütçeye 1TB M2 SSD

Laptopumun 500GB hafızası bana yetersiz gelmeye başladığından yeni bir M2 SSD almak istiyorum. Laptopun 2. bir M2 slotu var. Hangi modellerde DRAM in olduğunu bilmiyorum. Bütçeme uygun 3 tane SSD buldum. Bunların içinde hangisinin daha iyi olduğunu ve bunların dışında bütçeme uygun daha iyi bir...
Geri