Arama sonuçları: *

• Users: Ferhelm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ferhelm

Öneri Laptop için termal macun/pad önerisi?

acer nitro 5 laptopumu aldığımdan beri hiç macun değişimi yapmadım ve yeni yeni performans kayıpları başladı önerebileceğiniz çok uçuk fiyatlı olmayan ve hem işlemci hemde ekran kartı için yeterli termal macun/pad var mı?
  2. Ferhelm

Öneri 5K ya 2.el samsung odysey g4 alınır mı?

1 tane ölü piksel var takas yapacağım klavyem ile sizce alınır mı? 240hz 24.5" 1ms gtg
  3. Ferhelm

Çözüldü✓ Temuda sipariş veremiyorum.

Temuda kupon indirimi ile ürünüm 670tl sınırının altında kalıyor ama ürün ekleyince de 1050tlnin üstüne çıkıyor.
  4. Ferhelm

Flash olmadan atılan format flashla atılan kadar iyi mi?

laptopum yazılımsal sorunlar nedeniyle yavaşladı ve mavi ekran vermeye başladı sorun gider menüsünden sıfırlama yapsam flash ile yapılan kadar etkili olur mu?
  5. Ferhelm

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Geçen bir konuda da geçmişti mouse zaten o yüzden anlatmayacağım. Link: Ajazz AJ159PRO
  6. Ferhelm

1500tl bütçe ile kablosuz oyuncu mouse önerisi rica ediyorum.

Hepinize iyi forumlar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 1500tl bandında alınabilecek en iyi oyuncu mouselarını söyleyebilir misiniz rica etsem. Şuan seçenek olarak Ajazz AJ159 PRO var.
  7. Ferhelm

Öneri Hangi Tomb Raider ? (EPİC İNDİRİMLERİ)

Hepinize iyi forumlar daha önce hiç tomb rraider oynamamış biri olarak oynayan arkadaşlarımdan tavsiye almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  8. Ferhelm

Instagram YARDIM LÜTFEN! Instagram hesabım çalındı.

Bugün Instagram hesabıma gitmeye çalıştığımda iki aşamalı doğrulama vardı ama mail veya telefon doğrulaması değil hani şu Google uygulaması doğrulama için. Hesapta benim telefon numaram kayıtlı şifreyi girmeme rağmen iki aşamalı doğrulamayı geçmediğim için hesaba giremiyorum nasıl geri alabilirim?
  9. Ferhelm

Çözüldü✓ Akko'dan klavye sipariş edeceğim ekstra ücret çıkar mı?

Öncelikle hepinize iyi forumlar arkadaşlar. Yurtdışından en.akkogear.com üzerinden klavye sipariş edeceğim 83.08$ tutuyor üzerine ekstra ücret vs. çıkar mı?
  10. Ferhelm

Çözüldü✓ Max. 3000₺ klavye önerisi?

Öncelikle hepinize iyi forumlar, Bugün eski klavyem xpg summoner'ı satmış bulunuyorum. Sizlerden - 65 veya bir tık daha üstü büyüklükte. - Tok sesli. - RGB aydınlatmalı. - Bilek desteği (opsiyonel). - Maksimum 3000₺. bir klavye önermenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
  11. Ferhelm

Öneri 1TB M2 SSD önerisi rica etsem?

Acer nitro 5 için 1tb m2 ssd arıyorum 500gb yetmediği için 1tb daha ekleme yapmak istiyorum.
  12. Ferhelm

Yardım XPG SUMMONER Driver nereden bulunur?

yeni aldığım xpg summoner klavyeme driver indirmek istiyorum nereden bulabilirim?
  13. Ferhelm

Yardım fortnite en düşük ayarlarda bile yüksek fps almıyorum sorun nerede? 3070ti

acer nitro 5 laptopumda fortniteda düşük grafikler ve 1450x1080 çözünürlükte oynamama rağmen 100 fps altına düşüyor? sorun nerede?
  14. Ferhelm

Öneri 1 TB m2 SSD önerisi.

F/P olan 2000 TL altında 1tb m2 SSD arıyorum. Çok uygun fiyat olursa 500gb da olabilir.
  15. Ferhelm

Yardım Fare işaretçim gözükmüyor. Nasıl düzeltilir?

Bilgisayarımı açtığımda işaretçinin olmadığını gördüm mousedan kaynaklandığını düşündüm ama değilmiş. Şuan fare izini etkinleştirdim ve sorun yok ama beni rahatsız ediyor eski haline nasıl dönebilir?
  16. Ferhelm

1TB f/p m2 ssd önerisi.

1TB f/p m2 ssd önerisi. Aldığım laptop 512GB olduğu için bana yetmiyor bende arttırmak için bir SSD ye ihtiyaç duydum. Şimdiden teşekkürler.
  17. Ferhelm

Öneri 17.3 inc Laptop çantası ÖNERİ.

Yeni almış olduğum Acer Nitro 5 için bir laptop çantası almam gerekiyor. Eski laptop çantam 15.6 inc olduğu için ona sığmıyor. Çantaya laptop haricinde bir soğutucu bir mouse koymam lazım. Klavye(%60) ve kulaklık sığmaz hiçbir çantaya tahminimce. Çok uçuk fiyatlı olmamak şartı ile...
  18. Ferhelm

Öneri max. 1700tl TKL veya %60 klavye önerisi.

Arkadaşlar aradığım klavye yezı yazmaya uygun sesi güzel tok olan bir klavye şuan çok kalitesiz bir blue switch kullanıyorum. Onun yerine biraz daha sessiz ve daha tok sesli bir klavye arıyorum. Yapısının bu klavye gibi olmasını istiyorum.
  19. Ferhelm

Çözüldü✓ 8007139f Hata kodu. Bu ekranda kaldı.

Bilgisayarımı dün akşam birkaç uygulama açık şekilde kapattım ve şuan açtığımda bu hatayı alıyorum, bu ekrana gelmeden önce Windows etkinleştirme anahtarı istedi bende olmadığı için geçmek zorunda kaldım. Nasıl çözülür. Yeniden başlattığımda aynı ekrana geliyor.
  20. Ferhelm

Yardım Laptopumun BİOS unu güncelleyeceğim. YARDIM??

Hangisini seçmem lazım ?
Geri