Arama sonuçları: *

• Users: MehmetSefa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ sata ssd 1tb önerisi

selamun aleyküm 1 tb sata ssd önerebilecek varmı fiyatı önemli değil sağlam olsunda. bide sata kabloları arasında bi fark varmı eskiden kalma bi kablo var onu takayımmı yenimi alayım?
  2. M

Çözüldü✓ ssd mi alayım yoksa m2 mi yükselteyim?

selamun aleyküm Zamanında pc alırken cok param yok die 500 gb m2 ssd (980pro) almıştım. Anakartta ikinci bir m2 yuvası yoktur. 1 tb ssd mi alsam daha iyi olur yoksa üstündekini söküp yerine 1 tb m2 mi alayım napmamı önerirsiniz. üstündeki 500 gb (980 pro 6 veya 7 ay önce almıştım.) söksem...
  3. M

bios güncellemesi yardım

selamun aleyküm biosumu günceleyeceğim ama bios da ve aida64 da Anakartın Adı Asus TUF B450M-Plus Gaming diye yazıyor ama benim aldığım anakart bu hangi biosu indirmem lazım internette 2 side var biri 4002 4010 hangisini indirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. bu linktekinimi indircem...
  4. M

metin 2 pvp server önerisi

selamun aleyküm reisler online bol ticareti güzel dönen emek server varmı bildiniz. eski tr tarzı. uzun ömürlü bir server
  5. M

kule soğutma için 2. fan önerisi

şuanki kule soğutmanın üstünde https://www.n11.com/urun/id-cooling-df-12025-argb-xt-12-cm-4-pin-pwm-kasa-fani-17909851?magaza=gelbura bu fan takılı 2. fanı takmak istiyorum ama bir fana bu kadar para verilirmi ? önerebileceğiniz 120 mm fan varmı.
  6. M

kule soğutma teli fan için

selamun aleyküm arkadaşlar ben se214xt aldım 1 tane daha fan takmak için tel alıcam. bir tane buldum bu bulduğum uyarmı...
  7. M

elektrikli el kompresör önerisi.

selamun aleyküm reisler kasanın içini temizlemek için el kompressörü almayı düşünüyorum. için aşırı toz doldu ve süpürgeyle her yerini temizleyemiyorum. önerebileceğiniz el kompressörü varmı.
  8. M

rgb yerine argb almışım

selamun aleyküm reisler kule soğutma aldım rgb yerine argb almışım anakartımda bu soket yokmuş bilmiyordum. fotoğrafta gördünüz soket boşta kaldı. bu soketi takmasan herhangi bi sıkıntı olurmu
  9. M

gram altın alınır mı? simdi

selamun aleyküm reisler gram altın altcamda alınır mı? simdi yoksa bekleyeyimmi 1.291 TL gram
  10. M

Çözüldü✓ thermal macun önerisi

selamun aleyküm reisler ben biraz araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor kule soğutma aldım onun içinde iyi bir thermal macun alayım dedim sizce hangisini almalıyım en iyi macun hangısi? noctua - mx4 - thermal grizzly bunlardan hangisini önerirsiniz veya bildiniz güzel marka varmı...
  11. M

Çözüldü✓ kule soğutma önerisi

selamun aleyküm arkadaşlar bende amd ryzen 5500 işlemci var. kule soğutma alacağım ama hangisini alcağıma kara veremedim. bana yardımcı olurmusunuz. bulduğum kule soğutmalarından biri : Dark Dkccx125 Freezer X125 Fised 12Cm Rgb Fanlı Amd/Intel İşlemci bu kule soğutma nasıl iyi mi?. başka bir...
Geri