Arama sonuçları: *

• Users: proki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Yardım Çerceve zamanı ms 20

Başka oyunlarda da oliyor hep micro sututer de atıp duruyor oyun oyanılmaz hale geldi ekran kartım rx 6800 msi gaming z trio işlemci r 5 5600 16 GB de ram ama bu sorunu hala anlamadım roblox taki ki kötü Bi oyun için nası oliyor bu
  2. P

BeamNG Drive'da Performans Problemleri

Bilgisayarım beamng drive de tam performansını ve çoğu oyunda ekran kartını kulanmiyor düşük fps anliyorum çok sirin bozucu rx 6800 arkadaşımda 3060 var benden fazla fps aliyor
  3. P

Yardım Çerçeve zamanı ms karşılaştırma yardım

Benim sistemim R5 5600 rx 6800 Arkımın sistem r5 5600x Rx 5700xt Valodyalken kastığın hissedebiliyorum lag gibi giriyor arada ms den dolayı galiba 5 ms üstüne çıktığı zmn kötü hisetiyriyor zevk alinmiyor kısacası kasiyor çerçevezamnını nasıl azlatabilirim mikro stutter da ara ara 10 ms e...
  4. P

1 bin TL klavye önerisi valo vs e spor tarzı oyunlar oyniyorum

Başlıkta yazdığı gibi 1 k bütçem var
  5. P

Yardım İşlemci tavsiyesi yükseltmek

Rx 6800 üm var valo da VS fps düşüşler oliyor 150 ye kadar r 5 5600 işlemci var darboğaz vs de dir gibi hisetim işlemci mi yükseltmek istiyorum am4 işlemci olarak güzel bi işlemci tavsiyesi yani bu fps çok saçma geliyor
  6. P

Mavi Ekran Valronat oynarken pc giti yardım

Valorant oynarken pc giti bazen sinirlenip masaya vuriyor um 1 kere sinde de öyle giti ama bu sefer açilmiyor hata veriyor slaantıdan dolayı olabilirmi 1733056257 Vs
  7. P

Saç traş traş makinesi öneri

Saç sakal karışık sağlam kesebilen bir traş makinesi önerisi bütçe 1 k 1.5 500 olursa iyi olur hepsiburdan vs
  8. P

Öneri Oyuncu koltuğu öneri si

Bütce 6 7 5 bin arası ısıtmalı soğutmalı olursa iyi olur
  9. P

Yardım telefon önerisi 25 35 max

maximum 35 bütçe karaıszım s 23 256 gb xaomi 13 t pro s 24 fe falan filan ne önerisiniz arasında kaldım samungu performası daha iyi ama hızlı jarz gibi vs özelkler xaomi de
  10. P

50 k telefon önerileri

ufak ufak atrıa atıra 50 k ya kadar çıktım taksitli alamyi pilanliyorum 10 k mağaşım var 5 5 öderim heral alitoruz bari iyisenden alalım xaomi 13 t pro epey baktım ama xaomi 14 t pro çıktı karasızım bi yandan apple da düşünüyorum ne alsam acaba
  11. P

Xaomi 13 t pro vs telefon önerisi

İlerde artarmı fiyatı ve xaomi 13 t pro almayi pilaniyorum özelikleri güzel fiyatı uygun o kadar uygun değil ama özeliklerine göre uygun yorumlarınızı bekliyorum 1727368677 Ayrıca telefonu kulanan varsa güncelme yazılım gibi eıkıntılarımı varmı yurt içi almayi pilanliyorum performans gibi şeyler...
  12. P

İpone mi android mi ? Xaomi 13 t pro iphone 12

Başlikta yazdiğim gibi bi andordin özeliklerne bakiyorum çöp bi android e bakiyorum müq pill işlemci ama kulanım olarak iphone hoşuma gidiyor şu an kulandığım 8 plus 30 k altı bi çihaza geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım
  13. P

30 k bütce bilgili kişiler baksın telefon ornerisi

Örnek verdim 30 k yı bilmem bütce artabilrir taksitle almayi düşünüyorum geçtikten bilgili kişiler yazsın poco x6 pro. / poco f6 pro veya xaoimi 13 t pro baktim bi bilmeiyorum
  14. P

ssd yazma okuma problemi garanti varmı

saoldaki arkdaşımın test sunuçları sağdaki benimki yazma hızım anormal bi şekilde 69 mb arkadşlarım ssd 970 evo plus ama en yapamlıyım bu durmda
  15. P

Hayat seçimi indeyim glb iş mi okul mu ?

Şimdi önümde 2 seçenek var bir dayımın bulduğu otoprk mı ne var zengin mekanı arbaların içini fln tozunu alıcakmışım maaş 17k ama yaşım yetmediği için 5 6 k vericeklermiş kalan parada birkicekmiş 18 yaşıma gelince vericekelrmiş bi diğer seçenekse okul a gitmek şu an lisdeyim mantıken 10 sınıfa...
  16. P

ryzen 5 5600 overclock

işlemci oc etmeyi düşünüyorum 4.65 ghz denedim ondan sonra sitem bi hep acılırken hiç kasma yok ama bişiler yüklenmesi uzun sürüyor şimdi sıfırladım ve tekrar yapmayı düşünüyorum voltajı aouto yapıp 4.7 yapmayı düşünüyorum
  17. P

Xbox hatası Forza hesabıma giremiyorum

Hata alıyorum forzda sıkıntı yok akıc bi şekilde oyuna giriyor ama zbox a geldiğindehesabıma giriyorum şifre de doğru bu hatyı alıyorum kayseride yaşan olayden ötürü galiba intetnete bişi oldu
  18. P

Yardım Beyler anime önerisi lazım

Bi kızla anime izlemyi düşünüyorum önerilere acığım ne öyle romantik olsun cok ne de cok aksiyon arası gibi mesela sword art online örnek
  19. P

Yardım fc 24 loyalty editon nedir indirimli fc 24 almayı düşünüyorum

fc 24 almayı planlıyorum ucuza karşıma cıktı ea de 20 dolar gibi fiyatı var nedir bu
  20. P

Öneri fc 24 indirime girer mi

ne zaman indirime girer ve nasıl öğrenebilirim indirimleriii
Geri