Başka oyunlarda da oliyor hep micro sututer de atıp duruyor oyun oyanılmaz hale geldi ekran kartım rx 6800 msi gaming z trio işlemci r 5 5600 16 GB de ram ama bu sorunu hala anlamadım roblox taki ki kötü Bi oyun için nası oliyor bu
Bilgisayarım beamng drive de tam performansını ve çoğu oyunda ekran kartını kulanmiyor düşük fps anliyorum çok sirin bozucu rx 6800 arkadaşımda 3060 var benden fazla fps aliyor
Benim sistemim R5 5600 rx 6800
Arkımın sistem r5 5600x
Rx 5700xt
Valodyalken kastığın hissedebiliyorum lag gibi giriyor arada ms den dolayı galiba 5 ms üstüne çıktığı zmn kötü hisetiyriyor zevk alinmiyor kısacası kasiyor çerçevezamnını nasıl azlatabilirim mikro stutter da ara ara 10 ms e...
Rx 6800 üm var valo da VS fps düşüşler oliyor 150 ye kadar r 5 5600 işlemci var darboğaz vs de dir gibi hisetim işlemci mi yükseltmek istiyorum am4 işlemci olarak güzel bi işlemci tavsiyesi yani bu fps çok saçma geliyor
Valorant oynarken pc giti bazen sinirlenip masaya vuriyor um 1 kere sinde de öyle giti ama bu sefer açilmiyor hata veriyor slaantıdan dolayı olabilirmi
1733056257
Vs
maximum 35 bütçe karaıszım s 23 256 gb xaomi 13 t pro s 24 fe falan filan ne önerisiniz arasında kaldım samungu performası daha iyi ama hızlı jarz gibi vs özelkler xaomi de
ufak ufak atrıa atıra 50 k ya kadar çıktım taksitli alamyi pilanliyorum 10 k mağaşım var 5 5 öderim heral alitoruz bari iyisenden alalım xaomi 13 t pro epey baktım ama xaomi 14 t pro çıktı karasızım bi yandan apple da düşünüyorum ne alsam acaba
İlerde artarmı fiyatı ve xaomi 13 t pro almayi pilaniyorum özelikleri güzel fiyatı uygun o kadar uygun değil ama özeliklerine göre uygun yorumlarınızı bekliyorum
1727368677
Ayrıca telefonu kulanan varsa güncelme yazılım gibi eıkıntılarımı varmı yurt içi almayi pilanliyorum performans gibi şeyler...
Başlikta yazdiğim gibi bi andordin özeliklerne bakiyorum çöp bi android e bakiyorum müq pill işlemci ama kulanım olarak iphone hoşuma gidiyor şu an kulandığım 8 plus 30 k altı bi çihaza geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım
Örnek verdim 30 k yı bilmem bütce artabilrir taksitle almayi düşünüyorum geçtikten bilgili kişiler yazsın poco x6 pro. / poco f6 pro veya xaoimi 13 t pro baktim bi bilmeiyorum
Şimdi önümde 2 seçenek var bir dayımın bulduğu otoprk mı ne var zengin mekanı arbaların içini fln tozunu alıcakmışım maaş 17k ama yaşım yetmediği için 5 6 k vericeklermiş kalan parada birkicekmiş 18 yaşıma gelince vericekelrmiş bi diğer seçenekse okul a gitmek şu an lisdeyim mantıken 10 sınıfa...
işlemci oc etmeyi düşünüyorum 4.65 ghz denedim ondan sonra sitem bi hep acılırken hiç kasma yok ama bişiler yüklenmesi uzun sürüyor şimdi sıfırladım ve tekrar yapmayı düşünüyorum voltajı aouto yapıp 4.7 yapmayı düşünüyorum
Hata alıyorum forzda sıkıntı yok akıc bi şekilde oyuna giriyor ama zbox a geldiğindehesabıma giriyorum şifre de doğru bu hatyı alıyorum kayseride yaşan olayden ötürü galiba intetnete bişi oldu