Arama sonuçları: *

• Users: Fout
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

ASUS VG27AQML5A monitörün güç kablosu çıkıyor

Güç kablosundan ara sıra kıvılcımsı sesler geliyor ve çok gevşemiş oluyor ve kendiliğinden de çıkabiliyor. Bazen ve monitör kapanıyor ayrıca kabloda başından beri bir gevşeklik var. İade edip XG27ACMS almayı planlıyorum. Ne yapmalıyım? Amazon'dan aldım. Şu ana kadar hiç yanık kokusu gelmemişti...
  2. F

Max 20000tl monitör önerisi

2k ve 280hz üstü olsun istiyorum parlaklık 400nit üstü kontrast da 1000:1 olabilir ama 1300:1 ve üstü olursa iyi olur seçeneklerim: [H3 id='ASUS+TUF+GAMING+VG27AQM5A']ASUS TUF GAMING VG27AQM5A[/H3] [H3 id='GIGABYTE+M27Q3']GIGABYTE M27Q3[/H3]
  3. F

Excalibur laptop açılmıyor

Valorantta 600x1080 çözünürlük yaptım pc bir anda kapandı ve şuan açılmıyor nasıl çözenilirim acil emanet pc cünkü çözmem lazim
  4. F

7-9 bin tl arası kulaklık önerisi

fps oyunları oynarım genelde malzeme kalitesi ve mikrofonu iyi olmalı önerilerinizi bekliyorum
  5. F

Hyperx cloud 3 wireless vs Razer blackshark v2 pro 2023

Çoğunlukla oyun oynarım genelde fps arasıra hikayeli oyunlar hamhisini önerirsiniz fiyat önemli değil
  6. F

Hyperx cloud 3 wireless vs raze blackshark v2 pro

Özellikle hyperspeed değil pro versiyonu hangisini almalıyım aralarında 1600₺ gibi vir fark var genelde fps oyunu oynarım nadiren hikayeli oyınlar oynar video izler ve müzik dinlerim dream build setup yapmaya çalışıyorum bu fiyat bandında farklı öneriniz varsa beklerim
  7. F

RTX 3060 - İ5 12400F ÖNERİSİ

MAX 16.000 TL BÜTÇE İLE RTX 3060 - İ5 12400F ÖNERİSİ AMA BİLİNDİK MARKALAR OLURSA MESELA İNNO3D GİBİ DEĞİL DAHA ÇOK ASUS MSI GİGABAyte gibi
Geri