Arama sonuçları: *

• Users: alestaaD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

The Crew Motorfest'in hangi versiyonu alınmalı?

Arkadaşlar iyi forumlar Bir Forza oyuncusu olarak farklı tarzlar denemek istedim. Hazır indirime girmişken Crew motorfesti denemek istiyorum fakat. Standart sürümü mü alsam, yoksa ek özellikleri içeren Deluxe, Gold'ya da Ultimate mi? Sizce fazladan vermek değer mi bu sürümlere?
  2. A

Lenovo loq bilgisayarım kapandı

Arkadaşlar iyi forumlar. Ailemle Alanya'da bir yazlık tatil sitesine tatile geldik. Tatilde evde durduğum sıralarda akşam vakitlerinde vs vakit öldürmek adına laptopumu da yanıma almıştım(Lenovo LOQ15 irh8 RTX 4060 i713620H), konuya geçeyim Forza Horizon5 oyununu oynuyordum sonra cihaz aniden...
  3. A

Intel işlemciler sorunlu mu?

İyi forumlar arkadaşlar. Son günlerde Intel'in işlemcilerinin bozuk olduğu ile ilgili haberlere denk geldim bu haberlerden önce örnek vermek gerekirse Jedi survivor oyununu oynarken oyun durduk yere crash vermişti, anlam veremedim o zaman. Ama şimdi haberleri görünce bir önlem almayı...
  4. A

Universal device client device kod 31 hatası

Universal Device Client Device windows aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden,bu aygıt düzgün olarak çalışamıyor(Kod 31) işlem başarısız istenen işlem, başarısız oldu. Şeklinde bir hata ile karşılaştım önerilerinizi bekliyorum Lenovo LOQ 15 i713620h rtx 4060 16gb 512 gb
  5. A

Lenovo LOQ laptop’da pil sıcaklığı nasıl düşürülür?

bu laptopu yanılmıyorsam 8 nisan da falan aldım.Yani 2 ayda böyle durumlarla uğraşacağımı pek düşünmedim.Sorun şu ki:dün lenovo vantage üzerinden laptop pil sıcaklığının sürekli olarak yükseldiğini farkettim 40 dereceyi gördü. Önceden de böylemiydi emin değilim sıksık bakmazdım. Ama önceden...
  6. A

MSI after burner nasıl kullanılır?

arkadaşlar ayarlarımı nasıl aşağıdaki gibi yapılandırabilirim?
  7. A

4060-4070 gaming laptop önerisi

kendime uzun süre kullanacağım iyi bir gaming laptop arıyorum. bir kaç model buldum. sizce hangisi veya hangilerini tercih etmeliyim? https://www.vatanbilgisayar.com/dell-g15-5530-13-nesil-core-i7-13650hx-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html...
  8. A

World Of warships hangi ülke en iyi muhriplerde en iyi ülke hangisi

Arkadaşlar World Of warships’e yeni başladım. Amerikan ilerliyorum ama hiç doğru düzgün muhribim yok. hangi ülkenin muhripleri iyidir?
  9. A

transformers revenge of the fallen grafikler bozuluyor

eskiden xbox 360 konsolumda oynadığım transformers revenge of the fallen isimli oyunu bilgisayarıma indirdim fakat oyunda bazız yerlerde grafiksel bozulmalar oluyordu oyuna çık gir yapayım dedim düzelmedi aynı oyunu başka bi blgisayara kurduğumda sorunsuz bir biçimde görüntü gayet iyiydi fikri...
  10. A

laptop için ram önerisi

Laptopumda 4 GB RAM var. Yükseltmek istiyorum. Ama konuya pek hakim değilim. Bilen birileri yardımcı olabilir mi?
  11. A

Radeon Software Kurmama Gerek Var mı?

laptobuma dün format attım ardından windows otomatik olarak microsoft store dan amd radeon software uygulamasını kurdu bu ilk aldığımdada olmuştu sorun bu değil sorun şu ki uygulamaya tıkladığımda bu tarz bir uyarı alıyorum fakat aygıt yöneticisinden ekran kartına baktığımda bir ünlem işareti...
  12. A

format sonrası güncellemeler

laptobuma dün format attım ve windows update kısmına bir kaç tane yeni güncelleştirme geldi bilgisayarım amd temelli ekran kartı işlemciye gömülü ve harici bi ekran kartı yok bilginize ayrıca aşağıya bir ss bıraktım hangilerini güncellemem şart yardımcı olursanız sevinirim.
  13. A

bu bayram indirim gelir mi?

arkadaşlar oyuncu laptopu almayı düşünüyorum bu bayram indirim gelirmi yoksa fiyatlar artarmı sizce?
  14. A

Gaming laptop önerisi

Arkadaşlar selamlar valorant cs-go ets2 forza horizon4 pubg the forest star wars fallen order vb oyunları sorunsuz oynatıcak bi gaming laptop arıyorum önerlerinizi bekliyorum bu arada şuan sahip olduğum laptop asus ryzen 3 3250u ekran kartı işlemciye gömülü radeon graphics olarak geçiyor ram 4...
Geri