Arama sonuçları: *

• Users: oxilon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oxilon

Bu sistem uyumlu mu?

Burada ki sistem uyumlu çalışır mı?
  2. oxilon

3D Tasarım İçin Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar yoğunluk olarak 3ds Max programında projeler hazırlayıp bunların render alırken üzmeyecek bir sistem önerisi istiyorum. Bütçe 50.000 / 75000
  3. oxilon

Çözüldü✓ R5 5600x Rtx 3070 li sistem sizce nasıl?

Oyun yayınları yapıcağım donanım sıcaklığının düşüklüğü ve darboğaz yapmaması benim önceliğim
  4. oxilon

Bu Sistem Sizce Nasıl?

Bu sistemde karar kıldım biraz araştırdım performans açısından amd işlemciden dolayı sıvı soğutma seçtim hava soğutma da alabilirdim fakat sitede yoktu ayrıyetten alıp uğraşmak istemediğimden dolayı sıvı seçtim. Sizce nasıl bir sistem nasıl yorumlarsınız?
  5. oxilon

Böyle bir PC topladım bakar mısınız?

Topladığım bilgisayarın içindeki parçalar birbiriyle uyumlu mu? fiyat önemli değil uyumlu olmayan parça var ise hangi parça ile değiştirebilirim öneri ve görüşlere açığım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  6. oxilon

Ryzen 5 5600 İşlemcili RTX 3070 olan bu sistem nasıl?

Genel olarak oyun yayını yapmak istiyorum ve youtube videosu çekiyorum. İsteğimi karşılar mı bu sistem?
  7. oxilon

Yeni PC için sistem önerisi olan var mı?

Arkadaşlar bütçe 15k-20k arası hem oyun yayını açarken darboğaz yaşatmayacak sistem önerisi olan var mı?
  8. oxilon

Sizce bu sistem alınır mı?

AMD Ryzen 5 5600 MSI A520M-A PRO 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM RGB 3600MHz CL18 DDR4 MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12GB GDDR6 192 Bit LHR Ekran Kartı Rampage HERO Tempered Glass Kasa GameBooster TITAN 360 Rainbow 360mm Sıvı Soğutucu GIGABYTE AORUS P750GM...
Geri