Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Anker Soundcore Motion Boom Plus Sesi Normal mi?(Bluetooth Hoparlör)

Merhabalar, Geçenlerde Anker Soundcore Motion Boom Plus aldım fakat tiz seslerde gariplik var gibi. Bana mı öyle geliyor yada 80W klasmanında normal mi acaba bilmediğimden bilen olursa aydınlatırsa çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden. Ek: Aşağıda telefon mikrofonuyla kaydettiğim bir video...
  2. Y

Yardım Monitör Kolu NB F80 Orijinal mi?

Arkadaşlar merhaba, SON GÜNCELLEME: Alacak olan olursa satıcı sonradan iletişime geçti. Baya bir açıklama yaptı. Bu ürünler parti şeklinde geldiği için son gelen ürünler inç değeri büyük olarak gelmiş North Bayou tarafından. Benim sipariş Başka site üzerinden sipariş ettiğim için ürün iade...
  3. Y

Çözüldü✓ Samsung Galaxy Buds3 vs Anker Soundcore Liberty 4 Pro

Merhabalar, Bluetooth kulaklık alacağım.Samsung Galaxy Buds3 ve Anker Soundcore Liberty 4 Pro arasında kaldım. Benim için müzik dinleme ve bass lar daha önemli, direkt Ankeri çekerdim ama telefonum Samsung Galaxy S23 olduğu için arada kaldım. Diğer taraftan Ankerin piyasa fiyatı 7k civari...
  4. Y

Çözüldü✓ Dell G2724D vsASUS VG27AQ3A vs AOC Q27G4X vs AOC Q27G2S +1 Hangisi daha iyidir?

Arkadaslar aşağıdaki monitörlerden hangisini almak mantıklı? Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Fast IPS 7.699 TL https://www.gaming.gen.tr/urun/331003/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce ViewSonic VX2758A-2K-PRO 27" 170Hz 1ms HDMI DP...
  5. Y

Aliexpress'den JBL ürün siparişi HK.

Merhaba, Benim aliexpress de kullanabileceğim 1400 TL'lik kupon var ve JBL'in bir ürününü buldum 1300 TL değerinde 700 TL vergisi ile 2000 TL ye geliyor. Sizce alınır mı? Orijinal olur mu? yorumlarda övmüşler baya ürünü. Veya başka ne alabilirim? Ürün linki ...
  6. Y

Borsa'da zarara girdim tavsiye bekleniyor!

Arkadaşlar merhaba, Ben 2023 ekim ayı civarı ilk borsaya girerken salaklık edip yüksekten tukaş hissesi aldım. Almadan önce az çok takip ediyordum yükseleceği yönünde tahmin ettim 10k yatırdım. 1-2 ay içerisinde hisse düştü 4k daha aldım(düşerse daha fazla al gibi bir tavsiyeye uydum)(biliyorum...
  7. Y

İki Monitör arasında kaldım(Viewsonic VX2780J-2K 27” vs Acer 27" UM.HX2EE.V23)

Selamlar, Amazon üzerinden başlıkta yazdığım monitörler arasında kaldım(6 ay vade farksız olması sebebiyle). Sizce alınır mı? malum asgariye zam gelecek vade farksız olayı sayesinde paranın değerinin kalmayacağını düşünüyorum. Alınırsa hangisi alınır? veya önerebileceğiniz başka monitör var mı...
  8. Y

Hangi basketbol topu daha iyi?

Bu ikisi arasında kaldım. Ikiside kauçuk. Kullanan varsa hangisi daha iyidir? Molten alacaktım GM 7 modelini. Fakat sentetik deri olduğundan dış mekanda çabuk gider diye düşünüyorum. Wilson NBA Drv pro -...
  9. Y

Yardım Gigabyte Anakart BIOS Girmiyor

Arkadaşlar sistemi 3 gün önce teslim aldım. Açılışta biosa giremiyordum. Çeşitli yöntemler denedim ve BIOS pilini çıkardım vs. en sonda girebildim biosa ayarlamaları yaptım, biosu son sürüme güncelledim. Fakat 2 3 açılıştan sonra yine biosa girmemeye başladı. Açılışta del veya f12 ye basın yeri...
  10. Y

Çözüldü✓ Gigabyte B660M Gaming BIOS Güncellenirken Dondu

Öncelikle merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi PC dün geldi. Itopyadan aldım. Kurulumunu bugün yapayım dedim. Biosa girmiyordu. Fastboot açık muhtemel. Forumlarda yazılan öneriler ise yaramadı(shift ile yeniden başlat vs). Bende gigabyte Api center vardı kendinden kurulmuş. Onu açtım...
  11. Y

Çözüldü✓ İtopya DH-Fox Sistemi Aldım Ekran kartı bilgisi olanlar içeri.

Arkadaşlar merhaba, Doların bir anlık fırlaması sonucu son tren deyip başlıkta belirttiğim sistemi aldım. Bir kaç upgrade yaptım(aşağıda belirttim). Aklıma takılan ekran kartı. Kullanan varsa bu ekran kartı sıcaklık bakımından bana sıkıntı çıkarır mı(odam normalden biraz sıcak)? ve de voltaj...
  12. Y

Mantis 5500 PC Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, Bu bilgisayardan başka önerebileceğiniz bilgisayar yoksa bu PC yi alacağım. Işlemciyi ryzen 5 5600 mpk ve ssd yi 1 TB seçeceğim(işlemci mpk sıkıntı yaratır mı?). Önereceğiniz başka bir upgrade vs var mı? Yada PC teşekkürler...
  13. Y

Sizce şimdi bilgisayar alınmalı mı? yoksa Bayram mı beklenmeli?

Arkadaşlar merhaba, Konu başlığında da söylediğim gibi bu sıralarda bilgisayar alınmalı mı? yoksa ramazan bayramı zamanında indirim ve sistemler çıkıyor o zaman mı beklenmeli? Açıkçası hazır bir pc alma fikrim var çünkü bilgisayar fiyatlarını sürekli takip ediyorum. 1 2 günde bir 500-1k arası...
Geri