Arama sonuçları: *

• Users: Superman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

6-7 Bin TL fiyat arasında Oyuncu Koltuğu tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar 6-7bin fiyat bandında oyuncu koltuğu arıyorum, hepsiburada üzerindedn Exvega andromeda 2024 siparişi verdim ancak yorumlardan dolayı tereddütteyim, siparişi iptal etmek gibi bir fikrim var yerine ne önerebilirsiniz?
  2. S

ARGB çoklayıcı önerisi

Selam, ID-Cooling SE-214-XT ARGB aldım fakat anakartta ARGB girişi yok anakartım Prime B660M-K. Şöyle bir detay var, Cooler Master kasamda kontrolcü var ve kasanın ARGB'leri bu şekilde kontrol ediyorum, yalnız cooling SE-214-XT ARGB kablosu için giriş yeri kalmamış, ARGB kablo çoklayıcısı mı...
  3. S

COOLER MASTER MASTERBOX MB511 vs Cooler Master CMP510

Selamlar öncelikle, şuan kendi kasam Cooler Master CMP510, arkadaşımda COOLER MASTER MASTERBOX MB511 var. Benim kasam estetik açıdan daha renkli durduğu için takas yapmak istiyor boş olarak, şöyle bir durum var ekran kartım 4070 Ti ve söküp takarken kasama yan şekilde girip çıkıyor, bu nedenden...
  4. S

🔥İndirim Thermaltake TH240 Sıvı Soğutma 1802TL+Kargo

Fiyat olarak internet sitelerinde gayet yüksek görünüyor, belki sizin için indirim sayılabilir 3 stok var. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B085HCCRPG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
  5. S

16x2 3600mhz ram tavsiyesi

Şu ram gözüme çarptı 32 gb mı emin olamadım 16gb ikili kit diyor ama öyle olunca Cl17 ve fiyat olarak iyi gibi, siz ne düşünüyorsunuz...
Geri