Arama sonuçları: *

• Users: Ozan--
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ozan--

Sizce bu fiyata bu bisiklet nasıl

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-bisan-mtx-7400-temiz-1234437617/detay
  2. Ozan--

LOSSLESS SCALİNG laptop uma yardımı olurmu

laptop um intel HD 3000 ekran kartı ve intel 2367m işlemciye sahip lossless scaling uygulamasını alsam yardımı olurmu ve ya çalışırmı bi sakıncası varmı
  3. Ozan--

işlemcilerden anlayan varsa

elimde i3 2367m işlemci var laptop bu konuyu 3. kez açıyorum çünkü işlemcime neden overclock yapılmıyor anlamdım anakartım desteklemiyomu yoksa yazılımsa olarakmı izini yok yada işlemci donananımsal olarakmı merak ediyorum ben çıkabilcek sorunlara razıyım tek isteğim biraz olsun performansı...
  4. Ozan--

intel 2367m işlemciye overclock yapma yolu hiç yokmu

arkadaşlar elimde bi tane külüstür var başlıkta gördünüz benim bunun bi şekilde performansını yükseltmem azım ayrıca msı afterburnda hiç bişey çalışmıyo açıyo ama değerler her şey sıfır ekran kartı denen vasıfsızımda intel hd 3000
  5. Ozan--

game power fujın pro mu yoksa kyruse mi??

başlıkta gördüğnüz gibi sizce hangisi daha iyi yada önerileriniz varmı bütce 1200´1300 civarı
  6. Ozan--

7500 f için hava soğutma arıyorum

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15068&gclid=EAIaIQobChMI--Gs7Kz7gwMVTleRBR1F4wswEAQYCiABEgKL8fD_BwE#yorumlar...
  7. Ozan--

4k mönitör önerisi lazım

4 k ya monitör arıyorum önerilerizi bekliyorum
  8. Ozan--

34 k bütçeye hazır sistem + mönitör lazım

merhaba arkadaşlar 30 k bütcem var içinde kasa ve monitör lazım önerilerinizi bekliyorum
  9. Ozan--

13k bütçeye önerdiğiniz bisikletler

Arkadaşlar yeni bir bisiklet alcam ama karasızım bildiğniz yada kullanıp memmun kaldığnız bir bisklet modeli varsa yazarsanı seviniri
  10. Ozan--

bisan mtx 7400mü yoksa rockrider st 540 mı

yeni bir bisiklet alcam ama kararsıım sizinde fikirlerinizi almak istedim
  11. Ozan--

işlemcime overclock yapabilirmiyim

işlemci intel 2367 m 1.40 ghz bi turbo eklememişler kanser eder adamı naasıl yükseltebilirim
  12. Ozan--

oyun önerisi( sistemim kötü)

sistemim hd 3000 intel 2367m 1.40gHz biliyorum zor bulması ama ne olursan olusun oyun önerinize açığım
  13. Ozan--

30k bütçeye laptop önerileriniz varmı

Yakın arkadaşım için bilgisayar bakıyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim nerdeyse hep oyun oynayacak bide ekran kartı en az kaç W olmalı
  14. Ozan--

laptop umu satsam ne kadar eder

HP slekbook 14 pc diye geçiyo hd3000 var ve intel 2367m :trpeepo:
  15. Ozan--

intel hd 3000 overclock olurmu

intel hd 3000 e overclock yapabilirmiyim ayrıca msı afterburneda frekans bellek hızları falan gözükmüyo tüm değerler sıfır
  16. Ozan--

laptobumda msı afterburner çalışmıyor

laptobuma msı afterburne yükleyip kurdum 2 defa denedim ama bitürlü çalışmıyor giriyor ama frekans hızı ve sıcaklık gözükmüyor asusun kinide denedim ama o da olmadı
Geri