Arama sonuçları: *

• Users: aDeathz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Neden sürekli pingim var

türk telekom alt yapısında türknet kullanıyorum modemi değiştirdiler ve değiştikten sonra çok fazla pingim çıkmaya başladı ve internet 1000 vermiyor artık 600-700 arası veriyor önceden 1000 veriyordu sorun ne olabilir
  2. A

Çözüldü✓ Arkadaşımın bilgisayarı açılmıyor

ben ram aldım arkadaşıma denemesini söyledim şuan ramler onda denemek için rami sökmeye çalıştık sökemedi yerine geri oturttu ve pc den görüntü gelmemeye başladı ramları söktürdüm ve geri taktırdım portlarıda düzgün takmış ama ekrana görüntü gelmiyor
  3. A

Cs den durduk yere ban yedim

cs 2 çok saçma kötü bi oyun olma yolunda ısrarala ilerliyo durduk yere ban yedim cs 2 de hiç bi şekilde hile falan açmadım zaten bayadır pc açamaıyordum bile son dönemlerde giriyordum ondada haftalık ödülü bilğimle alıp çıkıyordum ban yedim nasıl açtırırım
  4. A

Temudan kasa fanı alınır mı?

kasamın fanlarını yetersiz buluyorum kasama fan almak istiyorum rgb olsun istiyorum ama fiyatları pahalı geliyor temuda 3 lü aynalı fanlar 800 tl falan oluyor yorumu güzel olan bir tanesinden 6 tane rgb fan düşünüyorum alınır mı? https://share.temu.com/CtdfZzrthZA
  5. A

Rx 6700 xt ekran kartı 81 derece görüyor

yeni rx 6700 xt ekran kartı aldım furmark 2k testte 81 derece görüyor normalmi satarsamda kaça satmalıyım kartı sadece kutusu var başka bişeyi yok
  6. A

I5 11400f çok ısınıyor ne yapmalıyım

geçenlerde kampanyalı soputucuyu aldım bedava alma yöntemi olan enermax soputucuyu işlemci %40 kullanımda 82 derece görüyor ne yapmalıyım
  7. A

Işlemcim boşta 83 derece görüyor

i5 11. nesil işlemcim var b560 anakartım var işlemciyi taktığımda boştayken 83 derece görüyor oyuna girince 92 oluyor bir soğutucu önerir misiniz? kule tipi işlemcinin watt değerini 65 e sabitledim stabil çalışıyo şuan fakat genede bi soğutucu alıp onu kaldırmak istiyorum
  8. A

I3 10100f işlemcim var 3000k bütçem var

i3 10100f işlemcim var onu yükseltmek istiyorum çoğu oyunda drop yiyorum hangi işlemciyi almalıyım (amd geçemiyorum)
  9. A

Chilkey nd75 klavyemde ekran dondu

chilkey nd75 klavyemde ekranına gif ayarlıyordum ve birden ekranı dondu hiçbirşey yapılmıyor klavyede yardımcı olabilirmisiniz
  10. A

işlemci soğutucusu arıyorum

am 5 soketi için orta segment bi soğutucu önerir misiniz? kafamda bir model yok
  11. A

yurt dışından ekran kartı alıcam

yurt dışından ekran kartı alıcam tırla gelicek gümrüğe takılırmı
  12. A

Gamepower suki tkl alınır mı?

Beyler gamepower suki tkl almayı düşünüyorum kronik bi arızası varmı yada başka gamepower klavye de önere bilirisiniz ama sadece gamepower
  13. A

Çözüldü✓ 1700tl kulaklık önerin aga

kulaklık alacağım ama hangisi daha iyi hangisini alırsam pişman olmam karar veremiyorum.Aklımda Razer blackshark v2 x ve steelseries arctis nova 1 var şuanlık aldığım zaman beni uzun götürmesi gerek.
Geri