Arama sonuçları: *

• Users: furkan_qp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Adana'da güvenilir optikçi önerisi

Adana'da önerdiğiniz, memnun kaldığınız, uygun fiyat sunan bir optikçi var mı?
  2. F

LGS matematik konu anlatımı için YouTube kanalı ve soru bankası önerisi

LGS matematik konu anlatımı için YouTube kanalı ve soru bankası önerebilir misiniz lütfen?
  3. F

Android Xiaomi Redmi Not 10S için TWRP nereden bulunur?

Redmi Note 10S (rosemary - M2101K7BG) için TWRP'ye ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
  4. F

YouTube Toplu Yorum Silme

YouTube'da yaptığım tüm yorumları toplu bir şekilde silmenin bir yolu varmı?
  5. F

Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C Rame çarpar mı?

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum, ama ramlere çarpar mı emin olamadım. Anakartım Kasam
  6. F

1.200 TL bütçe ile Thermalright Assassin X 90 SE V2 TL-P9 alınır mı?

i5-12400F için kule tipi işlemci soğutucu alacağım. Sizce bu soğutucu alınır mı? Başka önerileriniz varsa bakabilirim. Anakartım Kasam
  7. F

220 TL Mouse pad önerisi

Bu mouse pad sizce alınır mı? Başka öneriniz var mı?
  8. F

SteelSeries Rival 3, Logitech G G203, Razer Cobra

Bu 3 mouse arasından sizce hangisi alınmalı? SteelSeries Rival 3 Logitech G G203 Razer Cobra
  9. F

USB bellekten silinen dosyalar nasıl geri getirilir?

Usb bellekten silinen dosyaları nasıl geri getirebilirim?
  10. F

100 Mbps internet için modem önerisi

100 mbps ev interneti için modem alacağım. Bütçem doğrultusunda önerir misiniz lütfen. Bütçem 1.200₺
  11. F

Bu monitörlerden hangisi daha iyi?

Amazon'dan 10 ay önce kadar bu monitörü aldım. Geçenlerde ekranda dikey ve yatay çizgiler çıktığı için garantiye gönderdim. Büyük ihtimal değişim veya para iadesi olacak. Sizce değişim yerine para iadesi alıp farklı marka bir monitör almak daha mı mantıklı? Aklımda olan monitörler. 1 2
  12. F

Ders için laptop önerisi

Sadece ders çalışmak için laptop önerir misiniz lütfen. Bütçe 15.000
  13. F

Monitör ekranı bozuldu

Bilgisayarı açınca bu manzara ile karşılaştım. Kabloları falan çıkartıp geri taktım; ama düzelmedi. Sizce neden böyle oluyor?
  14. F

Steam oyun indirme hızı sorunu

Steam'den oyun indirirken indirme hızı zamanla 3 mbps'den 0'a düşüyor. Torrent üzerinden de bir dosya indirip test ettim, orada böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Steam indirme önbelleğini temizledim, indirme bölgesini değiştirdim; ama yinede sorun devam ediyor.
  15. F

Hangi kulaklığı almak mantıklı?

Film, müzik ve oyun için kulaklık alacağım. Bu 1 2 kulaklıklar arasında kaldım. Rahatlık, ses ve mikrofon kalitesi açısından sizce hangisini almak daha mantıklı?
  16. F

Kulak üstü kablolu kulaklık önerisi

2.000 TL bütçem var. Film, müzik ve oyun için uygun bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bu kulaklığı buldum. Sizce alınır mı?
  17. F

Staj öğrencisi için 18 yaş altı en iyi banka önerisi?

Staja gideceğim için banka hesabı açtıracağım. 18 yaşından küçüğüm. Hangi banka mobil bankacılık, para transferi ve alışveriş imkanlarını sunuyor 18 yaş altı için?
  18. F

CS2 düşük FPS sorunu

CS2'de 100-180 arası FPS alıyorum. Ekran kartım 4060 8 GB işlemcim i5-12400F. Bu FPS değerleri bana pek normal gelmiyor. Sizce normal mi?
  19. F

Indekskitap.com sitesi güvenilir midir?

Bu soru bankasını alacağım; ama bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi?
  20. F

KPSS ortaöğretim matematik için bu soru bankası uygun mu?

Kpss ortaöğretim matematiğe hazırlanıyorum. https://amzn.eu/d/08FLols3 Bu soru bankasını aldım. Üstünde ortaöğretim kpss için falan yazmıyor, ortaöğretim için uygun mudur?
Geri