Arama sonuçları: *

1. O

Nvidia smooth motion açınca ekranda flickering yaşanması

Dying light 2 de smooth motion özelliğini açtıktan sonra frame generation aktif edince, flickering yaşanıyor, dlss kapayıp denedim g sync kapadıktan sonra denedim fln hiç çözülmedi, her türlü bildiğim yöntemi denedim. Kısa özet: (smooth motion aktif edince frame generation kullanınca bu...
  2. O

Video karanlık kısımda garip noktalar var

normalde ölü piksel testi vesaire yaptım yaptım ama böyle şeyler olmuyor, birtek youtube video izlerken oluyor, monitörü 2 gün önce aldım, Gigabyte GS25F2 modeli, videoda karanlıkta böyle şeyler oluyor, yardım ederseniz sevinirim
  3. O

5k fiyatında monitör önerisi

Ultrawide 29 inç 2560x1080 bir 90hz monitörüm var hatta modeli şu: Lenovo l29w-30, bunu satıp hangi modele geçmeliyim, yardım edebilirseniz sevinirim hocam
  4. O

RTX 40 serisinde smooth motion özelliği fark eder mi?

daha yeni çıkan bir konu, rtx 40 serisine smooth motion özelliği geliyormuş, peki bu ne kadar fps artışı olur, yoksa bu FPS artışı ile nvidia AMD ye büyükmü oynadı
  5. O

Dlss 4 rtx 4000 serisine gelicekmi ?

1 ay önce RTX 4060 Ti 16gb almıştım, ama 5070'in bu kadar ucuz tanıtılacağını bilmiyordum, ama çoğu siteler diyorki dlss 4 RTX 40 serisine upscale özelliğiyle beraber gelicek, sadece mutli frame gen olmicakmış, benim için sorun yok, 10, 20 fps arttırsın yeterli benim için
  6. O

RTX 4060 ti boşta yüksek mhz problemi

kart durduk yere böyle çalışıyor, görev yöneticisinden bakıyorum kartı başka hiçbirşey kullanmıyor, ve bu değerlerde çalıştığı için kart doğal olarak ısınıyor, ben bu kartı nasıl kendi frekansına döndürebilirim, bu şuan resmen buga girmiş takılmış gibi duruyor, eskiden GTX 1070 Ti vardı, ondada...
  7. O

Ekran kartım neden boşta 9000mhz

1731445759 zaten kart bugün elime ulaştı, ama kart sabit olarak hep overclocklu hız aşırtmalı gibi çalışıyor neden bilmiyorum
  8. O

Palit RTX 4060 ti 16gb modeli aldım ama işlemcim yeterlimi ?

Satın aldım ama alarak hatamı yaptım işlemcim amd ryzen 5 4650g pro, darboğaz çokmu yapar yeni işlemcimi almam gerekiyor ?
  9. O

rtx 4060 ti 16gb yada rtx 4070 12gb

hocam hangisi alınır fiyat olarak sorun yok, ama bana 4, 5 yıl gidecek bir kart lazım. şuanda gtx 1070 ti var, ve amd ryzen 5 4650g pro.
  10. O

ryzen 5 4650g pro ve RTX 4060 ti

işlemcim amd ryzen 5 4650g ama bu yaz rtx 4060 ti almayı düşünüyorum, tek merak ettiğim darboğaz yaparmı.
  11. O

youtube blackbar sorunu

lenovo l29w-30 monitörünü kullanıyorum youtube da video izlerken kenarlar siyah kalıyo tam ekran yapamıyorum lütfen yardım edin hocam
  12. O

3 ayda kaç para kazanırım (yaşım 15)

3 ayda çalışıp rtx 3060 almayı düşünüyorum ama yaşım uygunmu onu bilmiyorum yani 9k kazanabilirmiyim 3 ayda
  13. O

ekran kartı yüksek mhz bugu

ekran kartım gtx 1070 ti bi türlü şu sorunu çözemedim eskiden 600 300 artık açtığım programa göre değişen kart şimdi 1607 mhz de takıldı kaldı hiçbi şekilkde otomatik yapamıyorum nasıl otomatik olcak hocam bu üstelik kart 3 fanlı %65 te 38 derece nolur çözüm hocam ya
  14. O

ekran kartı boşta yüksek mhz sorunu

Arkadaşlar kısa ve öz tek istediğim şey çözüm benim ekran kartım boşta olsa bile hep sabit 3499 mhz memory clock 1606 mhz gpu clock neden bitürlü otomatik olmuyor buşey sıcaklık değerlerinide arttırdı bu mhz otomatik yapmanın yolu yokmu
  15. O

ekran kartı boşta 45 derece

gtx 1070 ti ekran kartım 2 gün önce %30 kendi hızında 27 derecelerdeydi çıkarttım temizleme yaptım 45 derecelere çıktı msi afterburner ile alakallı olabilirmi acaba mhz full lerde çünki oc açık değil bu arada üstelik kaliteli termal macun sürdüm karta ona rağmen böyle lütfen yardım
  16. O

çözünürlük 1650x1050 de kaldı

şimdi ben gittim termal macun aldım işlemciyede ekran kartınada sıktım sonra taktım çalıştı ama görüntü çözünürlüğü 1680x1050 ye düştü normal hali 2560x1080 iken buna düştü nolur yardım edin hocam dahada çıkmıyo, nvidia denetim masasındanda baktım max çözünürlük 1650x1050 diyor bi çözümü yokmu ?
  17. O

beyler allah rızası için yardım

şimdi ben gittim termal macun aldım işlemciyede ekran kartınada sıktım sonra taktım çalıştı ama görüntü çözünürlüğü 1680x1050 ye düştü normal hali 2560x1080 iken buna düştü nolur yardım edin hocam dahada çıkmıyo
  18. O

ekran kartıma termal macun konusuna yardım edermisiniz ?

Manli geforce gtx 1070 ti var çizimci abimden bana geçmiştir ve toplam galiba 4 yıldır kullanılmaktadır şimdi ben bu kartı açıp coolermaster mastergel pro %8 olan dan sürsem ne kadar fark eder kart furmark testinde 80 dereceyi gördü 3 dakikada bayram harçlığımla anca onu alabiliyorum sizce nasıl...
  19. O

ekran kartına termal macun sürmek

manli geforce gtx 1070 ti var çizimci abimden bana geçmiştir ve toplam galiba 4 yıldır kullanılmaktadır şimdi ben bu kartı açıp coolermaster mastergel pro %8 olan dan sürsem ne kadar fark eder kart furmark testinde 80 dereceyi gördü 3 dakikada bayram harçlığımla anca onu alabiliyorum sizce nasıl...
  20. O

2k 90hz g-sync var bu fiyata satıyorum sizce uygunmu ?

lenovo l29w-30 monitör asus vg24vq modelini almak için satıyorum https://www.letgo.com/item/lenovo-l29w-30-2k-90hz-monitor-g-sync-uyumludur-iid-1646440362
Geri