Arama sonuçları: *

• Users: Erroberer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Anakarta Sogutucu kablolarini baglama sorunu-Resimli

Merhaba bugün bilgisayar parcalarini kasaya monte ettim. ilk defa bilgisayar parcalarini monte ettim. Tek ve son takildigim kisim AIO oldu. Anakart, Asus Rog Strix B850-E. AIO, Cooler Master 360 Atmos RGB model. Pompada 2 kablo, 3 Fanda 2´ser kablo var. Pompaninkiler takiliyor ama, Fanlarinki...
  2. E

Sogutucu Kablolari anakarta baglama sorunu/Resimli

Merhaba bugün bilgisayar parcalarini kasaya monte ettim. ilk defa bilgisayar parcalarini monte ettim. Tek ve son takildigim kisim AIO oldu. Anakart, Asus Rog Strix B850-E. AIO, Cooler Master 360 Atmos RGB model. Pompada 2 kablo, 3 Fanda 2´ser kablo var. Pompaninkiler takiliyor ama, Fanlarinki...
  3. E

Bu Bilgisayar bilesenlerini yarin siparis verecegim, lütfen yardim

Merhaba arkadaslar, yarin muhtemelen bu bilgisayar bilesenleri siparis verecegim. Ilk toplama bilgisayarim olacak. Hepsini kontrol ettim hepsi bir birine uyumlu. Sadece sizinde fikrinizi ve onayinizi almak istiyorum. Lütfen bir kontrol edebilirmisiniz. SSD: Crucial T710 2TB...
  4. E

PC Bileşenlerinin Uygunluğu Hakkında Öneri, Görüş ve Tavsiyeleriniz..

Merhaba dostlar, kendime bir Oyuncu Bilgisayar toplamayi düsünüyorum. Yeni nesil, bir sistem ama abartili fiyatlar olmayan bir sistem olusturmaya calisiyorum. Bütcem yaklasik 2000-2200 euro arasi. Size kendim sectigim 1 tane sistem bilesen listesi ve ayrica da bir bircok alternafli bir liste...
  5. E

Bu 2 sistem hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Arkadaşlar, bu 2 sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? 1. Sistemde değiştirilmesi, yani yükseltilmesi veya düsürülmesi gereken bir parça var mı? Hepsi birbirine uyumlu mu? Hepsi cok iyi diyormusunuz? Hepsinin toplami 2100 Euro´ya denk geliyor. Sistemi topladigim sayfa, sistemi birlestirmek icin...
  6. E

Çözüldü✓ Noctua hava sogutucu mu, yoksa ALPHACOOL sivi sogutucu mu?

Merhaba askadaslar, basliktanda anlayacaginiz gibi 2 farkli sogutucu arasinda kaldim. Noctua NH-D15 chromax.black hava sogutcu mu, yoksa ALPHACOOL Eisbär 360 sivi sogutcu mu, tercih etmeliyim? Youtube videolarinin altindaki yorumlarda, bazilari sivi sogutucuya karsiyken, bazilarida sivi...
  7. E

Çözüldü✓ Intel Core Ultra 9 & RTX 5080 Bilgisayar Toplama

Selam, bilgisayar topluyorum, taksitle bir bilgisayar alacagim, muhtemelen kurulumuda evde kendim yapacagim. Bu bilesenleri arastirip, birbiriyle karsilastirarak, eleyerek kendim buldum. Sizden yardim rica edecektim, bana bu bilesenlerin birbirine uyumlu olup olmadigini veya tavsiyenizi...
  8. E

Yardım Ekran Görüntü Bozuklugu

Merhaba Arkadaslar, Asus Rog Strix marka bir Laptopum var, 3 gündür Ekran üst kisminda Ekran Bozuklugu sorunu var, ilk gün ve Ikinci gün sadece sabahlari Laptopu Pilde veya Prizde farketmiyor, actigim andan itibaren 20 dk. falan oluyordu sonra düzeliyordu, 3. gün itibari ile oyundada artik bu...
Geri