Arama sonuçları: *

1. G

PC çalışıyor ama görüntü yok, klavye ve mouse ışıkları da iptal

Herkese merhaba, 4070ti ekran kartım var. Biraz önce Valorant oynarken ekrandaki görseller bir anda birbirine girdi ve renkler sapıttı sonrasında da ekranım gitti. PC çalışmaya devam ediyordu. Mouse, klavye ve kulaklık da gitti. Kapattım, geri açtım. Kasa çalışıyor, her şey dönüyor ama diğer...
  2. G

43k bütçe toplama masaüstü PC | 4070ti

Merhaba herkese, Sıvı soğutucudaki 240mm olanı 360 yaptım bu arada. Toplamda tam 43.200 TL ödedim. Daha iyisi, güzeli toplanabilir miydi? Güzel mi? Asus'un vs. indirimleri, geri ödemeleri oluyor genelde mesela, o şekilde değerlendirerek bir şeyler yapılabilir miydi? 43k bütçe ile bundan daha...
  3. G

Win 11 kurulumu öncesi BIOS güncellenmeli mi?

Merhaba, Yeni bir bilgisayar satın aldım, toplama. Freedos geliyor tabii ki. Win11 kurulumu yapacağım, iso dosyamı vs. usb'mde hazırladım; fakat internette de genel bir bilgi var "BIOS güncellemesi yapmadan win11 kurulumu yapmayın." tarzında. Bu bilgi ne derece doğru? Ben ilk windows'u kursam...
  4. G

4070ti için 5 metre uzunluğunda priz önerisi

Merhaba, Bugün Schneider marka bir priz almıştım beşli, fakat uzunluğu 2 metre diye siparişimi iptal ettim. Bana güvenilir, önerilir bir markanın 5 metrelik bir uzatma kablosu gerekiyor. Elektriğin çıkış kısmı için de Schneider tekli olanından aldım. Bayağı bir şey için kullanıyorum bu...
  5. G

Akım korumalı çoklu priz ve ethernet kablosu önerisi

Herkese selam, Yakın zamanda 4070ti'lı bir PC topladım. Bizim bu taraflarda bazen elektrik gidebiliyor ve bu durumun bilgisayarıma zarar vermesini istemiyorum. Hiçbir markadan, modelden anlamıyorum. Herhangi bir bütçem yok, yeter ki iyi ve güvenilir bir marka olsun. Mümkünse +4 prizli olacak...
  6. G

Cougar AQUA 360 Sıvı Soğutucu olan toplama bir bilgisayar

Merhaba, 4070ti ve Ryzen 5 7600x içeren bir toplama PC'nin içeriklerinden birisi de başlıktaki sıvı soğutucu. İlk kez duyduğum için size sormak istedim. MSI MAG CORELIQUID 240R V2 240mm Sıvı Soğutucu ile değiştirirsem eğer +474 TL diyor. Bu markayı bilen var mı? Yoksa bilindikten yola çıkıp...
  7. G

Çözüldü✓ Inno3D RTX 4070ti x3 OC Ekran kartı alınır mı?

Merhaba, Başlıkta da bahsettiğim ekran kartının markasın bilen, anlayan var mı? Bir tane sitede toplama bir PC buldum. Buradaki önerilenlerden ve benim kendi kafamdan kurduğumdan bir tık daha ucuza denk geliyor ve ayrıca toplanıp gönderilecek olması gibi büyük bir artısı var. Çoğu malzemesi...
  8. G

Çözüldü✓ 40k Bütçeli Monitörsüz PC Toplama Önerisi

Herkese merhaba, Ortalama olarak bütçem 40k civarında. 42k civarına da çıkarabilirim duruma göre. 4070ti içeren bir bilgisayar toplamak istiyorum. Hazır kasa da olabilir, ayrı ayrı toplama da olabilir. DDR5 ram içeren ve 2 TB SSD içeren şekilde olması önemli tercihlerimden açıkçası. Bu bütçe...
  9. G

Çözüldü✓ RTX 3080'li Sistem Tavsiye

Herkese merhaba, Arkadaşım vasıtası ile tanıdık birisinden mining yapılmamış, temiz bir 3080 buldum. 13.5k verip aldım. Vatan'dan da sıfır i9-11900 işlemci aldım 6k ile. Bu ikisini de iade etme şansım ve yeniden toplama şansım var. Birkaç adet sorum var benim. 1- Şu anlık uygun ve iyi mi...
Geri