Arama sonuçları: *

• Users: Azoth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Azoth

Öneri Kaliteli 850w PSU önerisi

Merhabalar, Yeni bir sistem topladım. Dün kurdum BIOS ekranı geldi fakat 3-5 dakika sonra pat diye bir ses geldi ve şarteller attı. PSU dan yanık kokusu geldi. Kontrol için PSU’yu söküp prize taktım ama yine ses geldi ve kıvılcım çıktı. Şimdi yeni bir PSU alacağım ama bu olaydan sonra tereddüt...
  2. Azoth

Öneri NOTEBOOK ÖNERİSİ 30.000₺ BÜTÇE

Merhaba, Araç kodlama/yazılım için bir notebook bakıyorum. Çok ağır programlar değil ama yinede takılma/donma olmadan işlerimi halledebilmeliyim. Haricinde filmde izlerim. Ara ara oyunda oynayabilirim ama bu ikinci planda tabi o yüzden olmasada olur. İnce ve hafif, pil ömrü iyi bir notebook...
  3. Azoth

Yardım Sıvı soğutma ve farklı fanları optimize çalıştırma

Selamun aleyküm dostlar, Sıvı soğutma olarak Rog Ryujin 360mm var. Fan olarak ise Lian li SL120 inf var. Kasada 10 adet SL120 fan var ve bu fanlar lian li hub’a bağlı. Ben 3 adet SL120 fanı sıvı soğutmaya takacağım ama hub a bağlantı yaparsam sıvı soğutma ile optimize çalışmayacak diye...
  4. Azoth

Yardım Monitör de görüntü karışma ve titremesi

Merhaba, Monitör durduk yere böyle oldu. Reset attım ve bilgisayarı kapadım, açtım fakat değişen bir şey olmadı. (DP kablo kaynaklı değil) Komple fişleri çekip yeniden başlatınca düzeldi.
  5. Azoth

Philips airfryer önerisi

Merhaba, Linkini bıraktığım ürünü almayı düşünüyorum. Farklı modellerde mevcut ama bu modeli gözüme kestirdim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Philips HD9252/90 Airfryer Fritöz 0.8 kg, 4.1 L Kapasite https://amzn.eu/d/a2F9zhC
  6. Azoth

Bu hazır sistem alınır mı ?

Merhabalar, arkadaşım için hazır sistem bakıyorduk buna denk geldim. Sizce alınır mı ? Bütçe 17.000₺ https://www.gaming.gen.tr/urun/278726/eastergamers-tv-e10-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  7. Azoth

Oyunu alta alınca oluşan görüntü bozukluğu

Merhaba arkadaşlar, az önce MW2 oynuyordum aşağıya alıp masaüstüne gitmek istedim ama sonucu aşağıya bırakıyorum. Reset attığım halde düzelmedi. Kapat aç yapınca düzeldi.
  8. Azoth

Öneri Wireless kulaklık önerisi

Rekabetçi oyunlar için wireless kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Beyaz model de olur. Bütçe 5.000₺ civarı
  9. Azoth

Asus rog swift pg27aqdm titreme

Merhaba, yeni bir monitör aldım. Kurulumunu yaptım ve bilgisayara güncelleme yapmam gerekti reset attım. Windows açılırken rog ambleminde bir titreme yok fakat windows açılıp parola ekranı geldiğinde titreme başlıyor. 240hz den 120hz ye düşürünce titreme geçiyor ve 240hz ye alınca sorunsuz...
  10. Azoth

Öneri TKL gaming klavye önerisi

Yurtdışı ürün olmazsa sevinirim. Arkadaşım için alacağız. Aklımda birkaç model var ama sizinde fikirlerinizi almak istedim. Red switch tercihtir. FPS oyunları için kullanılacak.
  11. Azoth

Öneri Notebook için soğutucu önerisi

Merhabalar, Msi notebook için soğutucu arıyorum. Fiyat aralığını belirleyemedim ama biraz baktığım kadarıyla ortalama 1000₺ civarı olabilir. Beni uzun süre idare edecek soğutma performansı iyi yapı kalitesi olarakta düşük olmayan bir şey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. Azoth

Yardım Lian li SL120 infinity hakkında

Merhaba, Aktif olarak kasasında Lian Li SL120 infinity fan kullanan var mı ? Genel olarak bu fanlar hakkında ki yorumları merak ediyorum. Yakında Lian Li O11D Evo kasa ve SL120 inf fanlara geçmeyi planlıyorum.
  13. Azoth

Yardım Kasaya komple Lian li SL120 infinity fan

Merhaba, kasama komple Lian li SL120 infinity fan takmak istiyorum fakat kasam Corsair 5000x RGB sıvı soğutma ise Corsair H150i Elite lcd 360mm. Ben sıvı soğutmada dahil üste 3 öne 3 yan’a 3 ve egzoza 1 fan toplamda 10 adet fan takacağım fakat sıvı soğutmaya bu fanları taktığımda kontrolünü...
Geri