Arama sonuçları: *

• Users: sRoXieS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sRoXieS

Yardım İkinci ekran görüntüsünü anakart üzerinden almak

Merhaba arkadaşlar eski bir monitörüm var ve ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum fakat yeni bilgisayarımdaki ekran kartında VGA girişi yok DP ve Hdmi var ikinci ekran görüntüsünü anakart üzerinden alsam olur mu herhangi bir sorun yaratır mı
  2. sRoXieS

Öneri 200 tl webcam önerisi

Merhaba arkadaşlar bu bütçe bir Webcam icin yeterli değil ancak idarelik olarak günlük kullanım ve canlı ders icin alacam ilerleyen zamanlarda daha yüksek bir webcam alacam 1681317670 Bütçeyi biraz aşabilir sorun değil
  3. sRoXieS

Bu Anakart Alınır mı

Merhaba arkadaşlar öncelikle daha önceden açmış olduğum Bu konu ile alakalı bir fikir istiyorum sizden konuda bahsettiğim gibi anakartım ram hızını desteklemiyor ve yeni anakart ile değiştirmek için anakart arayışına girdim ve bu anakartı buldum...
  4. sRoXieS

Ghosting sorunu olmayan en uygun monitör

Merhaba arkadaşlar benim ve bir çok arkadaşımızın işine yarayacak bir konu olduğunu düşünüyorum piyasada fiyatını gerçekten hakkeden düşük fiyatlı monitörler hangileri bilen deneyimleyen arkadaşlar en azindan monitör alma düşüncesi olan arkadaşlar için iyi olur Ben Casper Excalibur 23.8 Curved...
  5. sRoXieS

Çözüldü✓ Anakart ram hızını desteklemiyor

Merhabalar dün itibari ile yeni bir bilgisayar topladım toplarken site üzerinden birkaç upgrade gerçekleştirdim bugün farkettim ki benim anakart 3200mhz ramlar 3600mhz bu bir sorun yaratır mı sistem açısından
Geri