Arama sonuçları: *

• Users: ozomona
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ozomona

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi??

kullandığım kulaklık çok eskidi ve kablolu. kablolu ürünlerden sıkıldım artık kablosuz gaming kulaklık arıyorum bütçem 4.000 civarı aklımda bu modeller var aralarında en iyisi hangisidir? veya önerdiğiniz başka kablosuz kulaklık varmı...
  2. ozomona

20.000 tl sistem tavsiyesi

arkadaşa sistem alacağız varmı tavsiyeleriniz?
  3. ozomona

Yardım Logitech gaming software sorunu

bu hatayı alıyorum bunun çözümü nedir
  4. ozomona

Logitech DFGT Hala Alınır mı?

Direksiyon seti almayı düşünüyorum normalde rampage alacaktım ancak biraz araştırdığımda herkes kalitesiz olduğunu söylüyor bende bu direksiyona yöneldim 5k fiyata 2. El almayı düşünüyorum hala alınır mı?
  5. ozomona

1800 TL Kulaklık Önerisi?

pc için bu fiyat bandında gaming kulaküstü kulaklık arıyorum
  6. ozomona

Yardım GTA 5 Playlist Sorunu?

gta 5 de oyunum steam orjinal olmasına rağmen playliste giremiyorum girmeye çalıştığım zaman donup tekrar aynı yere atıyor 2-3 arkadaşımdada aynı bu şekil
  7. ozomona

Monitöre Görüntü Gelmiyor!!!

Dün akşam arkadaşla pc de bir süre fifa 24 oynayıp çıktık ve bilgisayarı kapattık birkaç saat sonra tekrar pc yi açtık monitör açılmıyor ve klavye mouse yanmıyor nasıl çözebilirim yardımcı olun lütfen
  8. ozomona

Yardım 35.000 ₺ Laptop Önerisi?

Muhasebe vb işler için kullanılacak laptop önerir misiniz? işlemcisi vs güçlü olsun
  9. ozomona

Yardım TWRP Nasıl Yüklenir?

oneplus 8 yurtdışı cihazımı güncelleyeceğim ancak imei gitme durumuna karşı yedek alacağım telefonda twrp yok nasıl yükleyebilirim?
  10. ozomona

Oneplus 8 IMEI Gidermi?

İyi forumlar oneplus 8 cihaz aldım IMEI falan kayıtlı sıkıntısız ancak aldığım kişi format sonrası imeinin gidip gitmediğini bilmediğini söyledi güncelleme yapsam veya sifirlasam IMEI gitme olasılığı varmı?
  11. ozomona

Oneplus 8 Pro Vs Mi 10T Pro?

yarın telefon alacağım bu iki cihaz arasında kaldım 8 pro 12-256 yurtdışı kapanmaz kayıtlı mi 10t pro ise 8-128 yurtiçi fiyat olarak mi 10t pro 1k daha fazla hangi cihazı önerirsiniz?
  12. ozomona

İnternet Sağlayıcı Önerisi?

türknetin 1 yılda 2 kere yaptığı absürt zamlar yüzünden iptal ettirmeyi düşünüyoruz (500tl) 1000mps internet kullanıyorduk bu hız aralığında önerdiğiniz başka firma varmıdır? fiyatı daha düşük olacak şekilde
  13. ozomona

15K Telefon Önerisi?

Arkadaşa 0 telefon alacağız bu fiyat bandında sağlam cihaz önerebilir misiniz??
  14. ozomona

10.000₺ Telefon Önerisi?

2. Elde bu fiyata telefon önerisi yaparmısınız
  15. ozomona

❌İndirim Bitti! Trendyol Oversize Baskılı Tişört 48 TL!

https://www.trendyol.com/foxanger-outdoors/erkek-siyah-oversize-dawn-baskili-t-shirt-p-347890345?v=1-2-yas
  16. ozomona

İphone 8 Vs Samsung A34?

Günümüzde iki telefondan hangisi alınır sizce birkaç güne telefonumu yenilemeyi düşünüyorum bütçem 9.000 e kadar
  17. ozomona

Habersiz SGK (GSS) Borcu?

19.07.2023 tarihinde 18 yaşıma girer girmez hiçbir şekilde haberim olmadan kendi adıma sgk dan genel sağlık sigortasıyla ilgili 2800 küsür borç kağıdı çıkarılmış konu hakkında bir fikrim yok dilekçe vermem gerektiği söylendi daha önce başına gelen varmı bilgisi olan çünkü parayı ödemek istemiyorum
  18. ozomona

Bilgisayarı Ne Kadara Satabilirim?

Sistem Özellikleri Anakart: H610MK D4 Ekran Kartı: Asus RX6600 Dual 8Gb İşlemci: İntel Core İ3 12100F Ram : XPG Gammix 8x2 Ssd : Adata Legend 750 1TB Psu : FSP Hyper 80+ 650w Monitör: Gigabyte G24F2 180Hz Tüm Ürünlerin 12 Aydan Fazla Garantisi Mevcut Hepsinin Faturası Var Monitörlü Ve...
  19. ozomona

İphone X Alınır Mı???

şuanda iphone 6 kullanıyorum 10k civarına iphone x alınır mı?? x serisi kullanan varsa yorum yapabilirmi
  20. ozomona

Samsung S23 Alınır mı?

yakın zamanda telefonumu yükseltmeyi düşünüyorum s23 nasıldır kullanan varsa yorumlarını paylaşabilirmi? https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s23-128-gb-fiyati,260743291.html
Geri