Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Kardolar Spor İçin Öneri Lazım

Kardolar başlıkta dediğim gibi spor için öneri lazım. Spora başladım 1 ay oldu yağlar büyük oranda gitti (maşAllah) fakat şimdi kas yapmaya odaklanmalıyım 100kg bir adamım protein alımı konusunda sıkıntım yok kardolar günde rahat 1kg et yiyebiliyorum Allah'a şükür (maşAllah). Bana ciddili kas...
  2. Demacia'lı Master Yi

Öneri Kırılgan Dünyanın Kırılgan Ekonomisi Ve 2026 Buhran'ı

Kardolarım aldığım duyumlar var Demacia için ciddi bir ekonomik kriz söz konusu noxus ve onun yardakçıları ekonomik verileri zorluyorlar. Türev piyasalarında ki işlem hacimleri %1500 gibi absürt oranlarda artıyor ve devam ediyor büyük buhranın onlarca katı şeklinde ilerliyor. Uzakta bir ülke de...
  3. Demacia'lı Master Yi

Toplu Şarkı Nerden İndirilir?

Kardolar 90'ların şarkılarını indirmem lazım fakat bunu böyle topluca indirebileceğim bir site falan var mı veya sizde var mı? Tüm şarkıları atıyorum a.mp3 b.mp3 tarzında olması lazım tek mp3 dosyası değil.
  4. Demacia'lı Master Yi

Yardım Wolfteam Hata Vermeden Kapanıyor

Kardolar merhaba wolfteam direkt hata vermeden kapanıyor ve log kayıtlarında sadece "0xffff" yazıyor başka da bir şey yazmıyor. Genelde ikindiden önce girince oyunda sıkıntı yok saatlerce oyna fakat ikindi sonrasında kafasına göre oyundan atıyor. Her şeyi denedim fakat çözümü bulamadım bilgili...
  5. Demacia'lı Master Yi

Yardım 2025 İçin Faturalı Paket Önerir Misiniz?

20GB+ olacak şekilde paket lazım bana. Şu an vodofone da 150₺'ye sosyal medya sınırsız+1000DK+250SMS var. Max 410₺ olacak şekilde bana bu tarz bir paket önerir misiniz operatör değiştireceğim. Son olarak da bu altta ki paketi nasıl bulabilirim 50GB+sınırsız olanı nedense bulamadım yardım eder...
  6. Demacia'lı Master Yi

Kalıcı Ücretsiz DOOM: The Dark Ages DOOM Slayer Verdant Görünümü Bedava!

Nvidia Kullanıcılarına şu an bedava olarak bu görünüm dağıtılmaktadır kalıcı olarak. Stoklar bitmeden görünümünüzü alın...
  7. Demacia'lı Master Yi

Yardım Bannerlord Mod Kullanınca Hata Veriyor

Sorun başlıkta ki gibi bannerlord da mod kurdum fakat player settlement modu var bu modu nexus dan da atölye den de kursam kullanmaya çalışınca oyun kapanıyor işin garip tarafı oyun ortalama 40dk sonra hiç bişi yapmasamda tak diye kapanıyor ve hata kodu vermiyor oyunu kaldırıp tekrardan kurdum...
  8. Demacia'lı Master Yi

Yardım Laptop İçin Soğutuculu Ram Önerisi Yapar Mısınız? 64GB

Kardolar sa. Laptopa 64GB ram takmayı düşünüyorum fakat soğutuculu olmasını istiyorum eğer soğutuculu yoksa da kit olarak (32x2) olacak şekilde RAM önerir misiniz? 3600MHz olursa daha iyi olur. Eğer laptop için 3600 yoksa 3200 olur mecbur. 5K'yı geçmemesi lazım max 6K olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  9. Demacia'lı Master Yi

Yardım CS 2 Seçkinde Kasa Düşürme Mantığı Nedir?

Sa kardolar arkadaş seçkin aldı bana da al dedi fakat level atlamadığın sürece kasa alamıyon dedi. Her hafta 1 kere beleşe kasa vermiyor mu bu oyun? Ve ben sadece basit eğlence girioyrum arada birde rekabetçi. Bunlar dışında bir şey mi oynamak zorunda kalıyorum kasa için ve seviye atlamadan...
  10. Demacia'lı Master Yi

[YARDIM] 4GB DDR5 RAMLİ APU Laptopa Windows 10 Önerisi Yapar Mısınız?

direkt başlıktaki gibi kardolar 4gb ddr5 ram var gömülü yükselmiyor win11 de de aşırı kasma donma oluyor düzelmiyor. Benim istediğim ise win10 olsun ve de bu işleri yapabilir olsun hani 4 gb ram ve amd ryzen 5 7520u işlemci var. İlk defa böyle bi laptop geçti elime bu yüzden modlu win10...
  11. Demacia'lı Master Yi

RDR2 Nereden İndirilir Türkçe Olarak?

Başlıktaki gibi çok net torrent ile temiz indirilecek link varsa atar mısınız?
  12. Demacia'lı Master Yi

Yardım S.T.A.L.K.E.R 2 Nasıl Aydınlatılır?

Oyunu oynuyorum fakat etraf ne yaparsam yapayım çok karanlık nexus dan modu yükledim 80-90FPS arası oynuyorum bazı yerlerde 30-50FPS oluyor. Fakat gece oynanmıyor aşırı karanlık bunun için çözümü olan var mı? Veya bir hile kodu gibi bir şey var mı oyunu sürekli sabah yapmamı sağlayacak?
  13. Demacia'lı Master Yi

Çözüldü✓ İnternet Download Manager Alternatifi Uygulama Önerir Misiniz?

XDM kullanıyordum fakat şu an edge de uzantı market dışı diye açmıyor ne yaptıysam da açamadım uğraşmak istemiyorum idm de korsan indirince anti virüs kaldırıyor bana idm ye direkt benzeyen veya aynı mantıkta çalışan bir program önerir misiniz?
  14. Demacia'lı Master Yi

Yardım Eski Tip Takım Elbise Alımı

Merhabalar kardolar bu filmlerde eski tip takım kıyafetler oluyordu. Adamın pardüsesi vs vardı günlük kullanım için takım elbise kısaca ama pardüseli olan versiyonundan. Bunu nereden bulabilirim ne zamandır bakıyorum istediğim gibi bulamadım. Bunlar ne yazınca çıkıyor vintici falan da yazdım...
  15. Demacia'lı Master Yi

[ÖNERİ] Çamaşır Makinesi Önerir Misiniz?

Bütçem sınırsız en kaliteli çamaşır makinesini yollar mısınız? Yapay zeka vs. olabilir fakat çok sessiz çalışan modellerden olsa iyi olur. Şimdilik bunu buldum bu nasıldır?
  16. Demacia'lı Master Yi

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Kardolar merhaba Demacia da aldığım duyumlara göre Caitlyn Heimerdenger Partisi(CHP) 2 tane aday gösterip Annie K'Sante Piltover Partisi (AKP) tek aday gösterecek bilgisi yer alıyor. Demacia da ki hücrede olan sylas ın ise seçimden önce çıkarılıp Zonya Partisi (ZP) ile tek başına aday olup rey...
  17. Demacia'lı Master Yi

Öneri Civilization 7 Almayın Aldırtmayın

Fraxis Games inşallah batarsın diyerek başlayacağım. O kadar dil ve seslendirme var Türkçe yok ve oyun fiyatı adam gibi oynamak isterseniz tüm paketleri ile 130 dolar. 130 dolar veriyorsun kendi dil desteğini göremiyorsun ulan deepseek veya chatgpt den yama yaptırsanız yine yama yapar geçmişim...
  18. Demacia'lı Master Yi

Yardım Virüs Total rld.dll Dosyasına Tam Olarak Ne Diyor?

Başlıkta belirttiğim gibi gta vc next gen indirdim fakat virüstotal den ekteki gibi sonuç aldım. Ne yapmam lazım? Alternatif hali var mı ya da ben bunu kendim düzeltebilir miyim?
  19. Demacia'lı Master Yi

GTA Vice-City Next Gen Buradan İndireyim mi?

Oyunu indireceğim fakat mod kurmak falan çok çaktığım işler değil buradan indirsem torrent hazır kurulu olarak sizce sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı? Moddb güvenli diye biliyorum ama emin olmak istiyorum.
  20. Demacia'lı Master Yi

Bu Şarkıyı Nasıl Bulabilirim?

Bu şarkıyı nereden bulabilirim instagram da daha uzundu.
Geri