Arama sonuçları: *

• Users: Mrphy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mrphy

Sistemim iyi ama valorantta düşük fps alıyorum

ryzen 5 7600 işlemci rtx 4070 ekran kartı 32gb ram var ona rağmen düşük ayarlarda valorantta 150-200 arası fpslerde geziyorum cok anormal değil mi bu ne yapıcam ?
  2. Mrphy

DS4 V2 MAVİ IŞIK YANIP SÖNME

Fifa oynuyodum bluetoothla bağlanıyorum bilgisayarda oynuyorum oynarken bi anda mavi ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ama bağlıydı hala tuşlarda çalışıyodu neden olmuş olabilir ya da bi sıkıntı falan mı bu
  3. Mrphy

Güncelleme sonrası fps düşüşü

yaklaşık 2 aydır falan valorant oynamıyorum bugün güncelleyip girdim 2 ay once 250-400 arası giden fps şuan 150-250 arasında gidiyo düzeltebilir miyim bunu
  4. Mrphy

Voicemeeter Driver hatası

bilgisayara güncelleme yapmaya çalışıyorum böyle bi hata veriyor bunun çözümü nedir
  5. Mrphy

Bilgisayara Bluetooth bağlama

bilgisayarıma bluetooth nasıl bağlayabilirim bluetooth acıp arama yapınca hiçbir aygıtı görmüyo usb dongle mı almam lazım
  6. Mrphy

Fc25 Gamepad önerisi

bütcem 1000-1500 arası kaliteli bi gamepad almak istiyorum gamepadlerle alakalı cok bi bilgim yok cogunlukla fifa oynuyorum yalnız bilgisayarıma bluetoothlu şeyleri baglıyamıyorum onu göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız sevinirim
  7. Mrphy

BU HATANIN SEBEBİ NE OLABİLİR

2 gün önce gelişmiş güç seçeneklerinde işlemci performans ayarını agresifden devre dışına çektikten sonra bu hataları almaya basladım her oyun driverların hepsi güncel ve sistemim güclü üstelik ne kadar grafikleri düşüğe ceksem yinede alıyorum bu hatayı
  8. Mrphy

AGRESİF MODU KAPATTIKTAN SONRA OYUNLAR CRASH VERİYOR

2 gün önce bilgisarın güç seçeneklerinden agresif modunu devre dışına aldım bilgisayar cok ısındığı icin bu seferde oyunlarda crash yemeye başladım durduk yere bi anda oyundan atıp ekran kartınızı güncelleyin ya da grafikleri düşürmeyi deneyin diyo sistem eski bi sistemde degil var mı bunun bi...
  9. Mrphy

E-ATX, ATX kasaya mATX anakart Olur mu?

Anakartım, Asus Prime b650m-a wifi ii mATX bi anakart 2 3 aya bileşenleri yenilicem öncelikle kasadan başlamak istiyorum E-ATX ya da ATX kasalara anakartımı takabilir miyim ? takabilme ihtimalim varsa şu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mı...
  10. Mrphy

Opera Tarayıcıda İstenmeyen Site Açılma Sorunu

operayı ne zaman açarsam açarsam açıyım her açtıgımda yanında bununla beraber acılıyor nasıl düzeltebilirim bunu 1741524330 bilen yok mu
  11. Mrphy

Garanti devam ediyor mu?

Tebilondan 2023 ağustosunda bi monitör almıstım monitörün garantisine nerden bakabilirim
  12. Mrphy

%60-80 klavye önerisi

bütce max 2k yüzde 60 ya da 80 lik klavye alıcam öneri bekliyorm
  13. Mrphy

Kasa ve anakart önerisi

Suan kullandıgım kasa ve anakarttan memnun değilim daha büyük kasa ve daha iyi bir anakarta gecmek istiyorum (kasa önerisi büyük olursa daha iyi olur) Bileşenler : AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 İşlemci ASUS PRIME B650M-A WIFI II 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI...
  14. Mrphy

EA PLAY NORMAL ÜYELİK 10 SAAT SINIRI

EA Play de 2 tane üyelik var normal üyelik ve pro üyelik pro üyelikde 10 saat sınırı yokken normal üyelikte var bu 10 saat sınırı nasıl bi sınır günlük 10 saat mi haftalık 10 saat mi yoksa genel 10 saat mi
  15. Mrphy

Bozuk Scroll Ve Mouse İci̇ni̇ Nasil Temi̇zleyebi̇li̇ri̇m

mouse un scrollunu aşşağı kaydırınca aynı zamanda yukarıyıda algılıyor sorunun sebebini biliyor musunuz? ben sorunun tozdan oldugunu düsünüyorum fakat mouse icini nasıl temizleyebilirim yandaki mb tuşlarının calıstıgı kabloyu cıkarınca geri takamıyorum
  16. Mrphy

TAM EKRANDA EKRAN KARARIYOR

twitch youtube twitter ne olursa olsun bişeyi tam ekran alıp herşeyden elimi cektigimde ekran kapkara oluyor mouse u hareket ettirdiğimde düzeliyor yok mu düzeltmenin bi yolu
  17. Mrphy

ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞİŞİNCE HZ DÜSÜYOR

gameon 165hz 2k monitörde oynuyorum monitör display port ile bağlı bugünden beri ne zaman çözünürlük değişsem hz düsüyor valorant oynuyorum 1920x1080 cekince 144hz oluyor 1280x960 da 60hz oluyor kontrol ettim hicbir şekilde düzeltemiyorum ve masaüstünde de 1920x1080 cekince bile 144hz oluyo...
  18. Mrphy

1000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

kulaklıgım bozuldu 1k butcem var kulaklık önerir misiniz
  19. Mrphy

LT520 AMD RYZEN 5 7600

arkadaşlar amd ryzen 5 7600 e deepcool lt520 alıcam iyi soğutucu mu ? (lütfen 240mm cok falan yazmayın ya da baska marka falan önermeyin thx <3 )
  20. Mrphy

MOUSE KASMA SORUNUM VAR ÇÖZÜMÜ VAR MI

Tüm çözümleri denedim hicbiri olmadı mouse u teknik servise gönderdim onlarda bi cözüm bulamadı cok canımı sıkmaya basladı mouse a 2200 verdim 1 aydır su kasma sorunuyla uğraşıyorum anlayan varsa lütfen yardımcı olsun 1719758420
Geri