çoğu kişi önermemişti gecikmeli dönmesi anakart yanma sorunları dişli sorunları gibi normalde şahin süren bir adamım elimde kalma ihtimali varmı hantal çeviririm hassas bir ürünmüdür değilmidir kullananlar ya da kullanmış olanlar bir öneri yaparsa sevinirim
böyle bir simge geldi hiçbirşey yapmadım sadece biostan secure boot açtımve bu oldu bilgisayarı kapatsam geri açabilirmiiym sorun çıkarırmı nasıl kapanır bu nedir ?
jetonlu bir yere geldim silahlarım boncuklu silahlardan farksız oldu düşmanlar tek atıyor en çömezi bile yarım can götürüyor oyunda zorluk diye bir olayda yok nasıl geçicem bu bölümü taktiği varmı yoksa silcem oyunu
bir hafta bilgisayarı açmadım eve geldim pcyi açtım birde baktımki ses sisteminde ses yok ayar çektim oldu ama ses yine yok sonra sök tak yaptım hapörlör seçme panelinde tekrar gitti şimdi gözükmüyor bile durup duruken ne olmuş olabilir
5060ti almayı düşünüyorum ama nereden alacagıma karar veremedim 3 4 bin tl ucuza satan yerler var sinerji n11 gibi ama güvenli gelmedi yorumları falanda pek iyi değil şikayetvar da hepsiburadada falanda var ama kartın fiyatı nerdeyse 30 bin tl olmus nereden almalıyım sizce ?
müzik açıp iki oyun oynayalım dedik bi de bu sorun çoktu müzik donuyor takılıyor duruyor ama alt tab atınca düzeliyor oyunu oynarken hiçbir şekilde sorunsuz çalmıyor tarayıcı değiştim olmadı baska yerlerden açtım olmadı varmı çözümünü bilen
şuanda 3060 5600 var 5600ün 1080de yetebileceği darboğaz yapmayacağı bir ekran kartı lazım ayrıca da vram olarak 3060 dan düşük olmaması gerekli amd hariç bir ekran kartı önerirseniz sevinirim
1tb civarı ssd gerek m2 yerim yok sata almam gerekecek ya da dönüştürücüler varmış ne kadar hız verir dönüştürücü takıp kullanmakmı mantıklı yoksa sata ssd almakmı sata alırsam 1000 1500 tl civarında daha ucuz oluyor ama diğeride 2 katı hızlı
sıfır android telefonmu ikinci el iphone mu mantıklı olan 10bin kadar bütçem var anca 11alır fazlada telefona para vermeyi mantıklı bulmuyorum elimdeki andorid telşefon iyi ama yazılımı rezalet bazen kendi kendine kapanıp kalıyor o yüzden yeni bir şey lazım sizce hangisi
steamden oyunu silerken 100gb modlarımda var steam normalde silmez ama bu sefer sileceği tuttu herhalde modlarıda sildi bi tane kurtarma programı denedim işe yaramadı önerdiğiniz program varmı kurtarabileceğim d diskindeydi her şey