Arama sonuçları: *

• Users: Dwayne
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dwayne

Öneri 1tb ssd önerisi

1tb civarı ssd gerek m2 yerim yok sata almam gerekecek ya da dönüştürücüler varmış ne kadar hız verir dönüştürücü takıp kullanmakmı mantıklı yoksa sata ssd almakmı sata alırsam 1000 1500 tl civarında daha ucuz oluyor ama diğeride 2 katı hızlı
  2. Dwayne

EKRAN KARTI GARANTİ SORGUSU

yazdım seri numarasına bu çıkıyor yabancılarda ay tersten oldugu için 12. ayın birimi oluyor yoksa 1. ayın 12simi sizce hangisi olabilir
  3. Dwayne

Öneri Sıfır android telefonmu ikinci el iphone mu

sıfır android telefonmu ikinci el iphone mu mantıklı olan 10bin kadar bütçem var anca 11alır fazlada telefona para vermeyi mantıklı bulmuyorum elimdeki andorid telşefon iyi ama yazılımı rezalet bazen kendi kendine kapanıp kalıyor o yüzden yeni bir şey lazım sizce hangisi
  4. Dwayne

Yardım Forza horizon 5 çökme sorunu

belli bir süreden sonra kendi kendine çöküyor driver güncellesemde oyunu silip yüklesem dosyaları doğrulasamda aynı sistemde r5 5600 3060 16gb ram var
  5. Dwayne

Yanlışlıkla sildiğim dosyaları nasıl getirebilirim

steamden oyunu silerken 100gb modlarımda var steam normalde silmez ama bu sefer sileceği tuttu herhalde modlarıda sildi bi tane kurtarma programı denedim işe yaramadı önerdiğiniz program varmı kurtarabileceğim d diskindeydi her şey
  6. Dwayne

Yardım FORZA HORIZON 5 HESABA GİRİLMİYOR

hesp geliyor basıyorum girmiyor geri atıyo sürekli
  7. Dwayne

Yardım My winter car araba çalışmıyor

save indirdim girdim oyuna araba çalısıyor birkere gitmiyor sonra stop ediyor birdaha çalısmıyor save değiştirdim yine aynı
  8. Dwayne

Bilgisayarın sesi gitti

ne kulaklıktan ne sisteminden hiçbir şekilde ses gelmiyor durup duruken oldu win11 kullanıyorum
  9. Dwayne

Öneri 7.1 ses kasmalık kulaklık önerisi (kafa bantlı)

kafa bantsız olmasın oturmuyor doğru düzgün sağlam ses kasmalık olsun bass falan önemsiz sadece ses kasmak için
  10. Dwayne

Öneri 10bin tl 2k monitör önerisi

https://www.n11.com/urun/msi-mag-275cqrf-qd-e2-27-05-ms-2k-curved-180-hz-oyuncu-monitoru-97852096?magaza=satech&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel aklımda bu var fiyatı iyi marka güzel birde 3 yıl garanti veriyor...
  11. Dwayne

Yardım Çift monitörde yan ekrana geçince oyunu alta alma sorunu

sağ ekrana geçince kendine kendine alta alıyor oyunu
  12. Dwayne

Yardım ÇİFT MONİTÖRDE NVIDIA DAN RENK AYARI YAPMA

çift monitör yaptım biri ips biri va aldıgım ips renkler haliyle kötü nvidiadan ayar çekeyim dedim ama ana ekranda ayarlıyor yan ekranda değişiklik olmuyor nasıl yan ekranın rengini açıp ana ekranınkini orijinal bırakabilirim
  13. Dwayne

Yardım 2.el aldıgım monitör pis kokuyor

2.el monitör aldım ikinci monitör olarak eve getirdim pis ter kokusu ile ayak kokusu karışık gibi bir koku var nasıl giderilebilir plastikten bu koku
  14. Dwayne

Öneri MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

hızlı olsun kaliteli olsun yeni renkliler çıkmış beyaz mavi gibi cafcaflı güzel bir şey önerirseniz sevinirim performansıda önemli
  15. Dwayne

Öneri 1x16 DDR 4 ram önerisi

2x8 var yetersiz geliyor artık yeni ram lazım malum ram fiyatlarıda uçmuş 1x16 dan 2 tane DDR 4 ram almak istiyorum ucuz iyi olan bir şey önerirseniz iyi olur ve elimdekilerii kaç paraya satmalıyım ikisininde kutusu var markası xpg gammix d30 8gb 3200mhz
  16. Dwayne

Öneri 3060 için termal pad önerisi

elimde macun var ama pad yok güzel kaliteli fp bir şey olursa iyi olur
  17. Dwayne

Yardım Monitörde beliren siyah çizgi

şu şekilde aşırı belirgin çizgi var bilgisayarı açtım cıktı neden olabilir
  18. Dwayne

Yardım Satın aldıgım oyun hesabıma gelmedi

xboxdan oyun aldım gözükmüyor kapat aç yaptım yine yok
  19. Dwayne

Yardım War thunder infantry nasıl oynanır

yeni piyade modu gelmiş ama oyun içinde böyle bir panel yok bilenler nasıl oynanacagını anlatırsa sevinirim
  20. Dwayne

Yardım Windows 11 fazla ram kullanımı

sistem bosta 16gbın yüzde 55ini kullanıyor arkada sadece tarayıcı ve iki sekme var biraz fazla geldi bana ram yetmiyor hiçbiryerde adam gibi bir şey açılmıyor sizce normalmi değilmi
Geri