Arama sonuçları: *

1. A

3k civarında klavye tavsiyesi

[H3 id='Ajazz+AK820+Pro+almay+dnyorum.+Genel+olarak+yorumlar+olumlu+sizce+alnr+m+Bu+fiyat+civarnda+nerebileceiniz+ne+olabilir.-+Kablolu+olmasn']Ajazz AK820 Pro almayı düşünüyorum. Genel olarak yorumlar olumlu sizce alınır mı? Bu fiyat civarında önerebileceğiniz ne olabilir. - Kablolu olmasın[/H3]
  2. A

39K Toplama Sistem Önerisi

Öncelikle iyi forumlar, Max 40k gibi bir bütçem var. Bu sistemden daha pahalı bir fiyata çıkamam. Ayrıca 4070 vs almamı önerirseniz bana ayrı şekilde toplarsanız sevinirim. Kendim baktığımda bir türlü 40k dan aşşağı 4070 toplanmıyor. En fazla 4060ti toplayabildim. Benim kendim ufak tefek...
  3. A

25-30k bandı toplama-hazır sistem

Hazır sistem veya toplama sistem önerisi verirseniz sevinirim. Bütçe 25-30k arası İnternetten ufak tefek batığımda 4060ti-ryzen 5 5600 gibi iyi gibi geldi ama buradakilerinde fikrini almak istedim Yardımcı olursanız sevinirim
  4. A

ASUS X550JX laptop`un soketi

ASUS X550JX laptop`un anakartında bulunan ssd girişi m2 ssd uygun mudur? yoksa sadece sata mı
  5. A

7-9k arası telefon önerisi

11 yaşındaki kardeşime hediye almak istiyorum. Bütçe 9k ya kadar çıkar android fiyat performans olarak önerebiliceğiniz telefon önerirseniz sevinirim
  6. A

Lossless Scaling pubg battlegrounds,csgo gibi fps oyunlarında işe yarar mı?

Lossless Scaling programını almayı düşünüyorum. Pubg de şuan ortalama 70fps civarı alıyorum ama daha yükseğinide almak istiyorum aktif bir online oyun olduğu için işe yarayıp yaramayacaından emin olamadım Bu konudaki düşünceleriniz nedir? teşekkür ederim
  7. A

Yurtdışı Telefonu Satma

Öncelikle iyi forumlar Elimde bir adet iphone 11(64gb) telefon var. Ben bu telefonu neredeyse 2 sene önce yurtdışından kimlik pasaportuna kaydettirerek almıştım. Araştırmalarım sonucu 2 sene sonra başkasına satabiliyormuşsun. Ben tam olarak ne kadar zaman olduğunu hatırlamadığım için emin...
  8. A

Outlast 2 tek oturuşta bitirmesem bir şey kaybeder miyim?

Outlast 2 almayı düşünüyorum ancak günde maksimum 1.5-2 saat civarı oynayabilirim oyunun save ini kendimiz alıp devam edebiliyor muyuz? Yoksa bazı oyunlar gibi tek oturuşta bitirmelik oyunlardan mı Teşekkür ederim
  9. A

Sony Playstation 5 Digital hangi siteden alınır?

Kardeşime doğum günü hediyesi olarak PS5 almayı düşünüyorum. Normalde internetten ürün alıcağım zaman yorumlarına bakmadan almayan biriyim. Şuanda ortalama sitelerde Playstation 5 Digital`in fiyatı ortalama 26-27k civarı(sıfır kapalı kutu). Sizce hangi siteden ve hangi mağazadan almalıyım. İlla...
  10. A

İlk "HITMAN 3" mü oynamalıyım yoksa "Marvel’s Spider-Man Remastered" mı?

Başlıkta söylediğim 2 oyunda steam kütüphanemde var. Sizce ilk olarak hangi oyuna başlamalıyım. Farklı farklı bi şu oyunu oynıyayım bi bu oyunu oynıyaym kafasında olan biri değilim. Tek bir oyuna bağlı kalmak istiyorum. O oyun bittikten sonra diğer oyuna geçerim Şimdiden teşekkür ederim <3
  11. A

Asus g513RM model laptop bıos güncelleme

Windows 11 kullanıdığım için UEFI adlı bir hata alıyorum. Araştırma yaptıktan sonra bıos dan geçirilebileceğini öğrendim. Ancak bıos umun güncel olmadığını söylediler. İnternetten asusun kendi sitesinden G513RM modelinin bıos sürümü aradım ancak bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
  12. A

Steam çöktümü? Giriş vs. yapılmıyor

Steam sunucularında sıkıntı mı var? Giriş bile yapamıyorum
  13. A

nvidia denetim masası ekran ayarkarı yok

Nvidia denetim masasının içinde ekran ayarları çıkmıyor https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513rm-hq163-amd-ryzen-7-6800h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000028VLR9 Bilgisayarım bu Yardımcı olur musunuz?
  14. A

30k Civarı Laptop Önerisi

Bütçem 33k civarı. Bu fiyat bandında fiyat/performans olarak adlandırabiliceğiniz laptop var mıdır? Ben şu laptop`u buldum: https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-12-nesil-core-i7-12650h-16gb-1tb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-w11.html Ancak excalibur(casper) güvenemiyorum. Bu bütçe...
Geri