Arama sonuçları: *

• Users: Alpmantly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alpmantly

7800x3D Sıcaklık değerleri

Merhabalar 5070+7800x3d işlemci ile beraber kullandığım bir sistemim var işlemciyi sıvı soğutucu olarak artic liquid freezer 360 ile kullanılıyorum, lakin bazen gözüme çarpıyor sistem boş dururken sıcaklık değerlerinin fazla oynadığını fark ettim ortalama 48-55 derecelerde oluyor çoğu zaman, ama...
  2. Alpmantly

70K hazır sistem önerisi

Merhabalar hem iş hemde oyun için bir sistem arıyorum bütçem 70K maksimum 5K daha koyabilirim zorlarsak çok fazla hazır sistem olduğu için kararsız kalmak durumundayım uzun vadeli 3-4 sene kullanabileceğim bir sistem arıyorum işlemci tercihim AMD den yana tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
  3. Alpmantly

2500-3500 TL MANYETİK KLAVYE ÖNERİSİ

2500-3500 TL bütçem var şuanda kullandığım klavye biraz kötü durumda o yüzden yeni bir tane almak istiyorum bu bütçelerde belki 4000 bandında klavye önerisi için yardımcı olur musunuz? Deneyimi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirm
  4. Alpmantly

Arctis Nova 7 Wireless-Razer Blackshark V2 Pro?

Merhabalar İyi bayramlar, şuan aktif olarak G435 kullanıyorum ve memnun değilim açıkcası ve gerçekten düzgün bir ürün alıp uzun bir süre kullanmak kararındayım. ama tercih konusunda kafam karaşık aşırı derecede hakim değilim birileri kullanan vs görüş bildirirse sevinirim bana yardımcı olmak için.
  5. Alpmantly

Legion R25İ-30 MPRT Açamıyorum

Freesync vs kapatmama rağmen yine de Mprt değerini açamıyorum 0.5 ms olarak bir hata yapıyor muyum farkında değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  6. Alpmantly

Alınır Mı ? (Rog Strix Scope Tkl)

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-tkl-kablolu-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-nx-mekanik-aluminyum-kasa-bilek-destegi-aura-sync-p-HBCV00000EXHC4?magaza=Hepsiburada sizce alınır mı ? neredeyse tüm sistemi topladım klavyem çok eski olduğu için bir kere alıp bir süre düşünmek...
  7. Alpmantly

Razer Basilisk X HyperSpeed Alınır mı ?

Hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde yoluyla almak için mouse bakıyorum gözüme çarptı genel olarak kullanıcı yorumu iyi görünüyor sizce alınır mı ?
  8. Alpmantly

Mac + Geforce Now kullanarak yayın yapmak mümkün olur mu ?

İş cihazı olarak kullandığım 2015 early mac pro kullanıyorum bir süredir, oyunlara genelde geforce now üzerinden ulaşıyorum 100/10 luk bir internetim boş zamanlarımda da bunu yayını dönüştürme gibi bir fikrim var elimde ki cihaz ve internet yeterli gelir mi bir fikri olan varsa belirtirse çok...
Geri