Arama sonuçları: *

• Users: Emirhan124
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bina içi kapı önüne kamera lazım

Merhaba komşulardan kaynaklı olarak bir problem yaşadık direk kapımızın önüne kamera taktırmak istiyoruz önerilerini yapabilirsiniz Nasıl bir kamera almam lazım montaj işlemleri gibi gibi kaliteli olsun lütfen
  2. E

Paparada parası kalanlar çöksün

Para transferi açıldı çökün koşun
  3. E

Papara dün gece patladı

Az bir miktar param içeride kaldı galiba 2 ay beklemek zorunda kalicam Aylık ödemeler için 3k atmıştım kaldı 😂 Yüksek miktarları kalanların geçmiş olsun
  4. E

Türk Telekom mobi hat çekmiyor?

Türk telekom kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir problem var mı acaba? yoksa benden kaynaklımı aramalarda sesleri geliyor benim sesim gitmiyor mobil veri interneti var ama kullanılamıyor
  5. E

İtopya iade rezilliği

Ürünümü yaklaşık 1 ay 5 gün önce itopyaya gönderdim ve bana 9 eylül günü iade işleminin onaylandığını söylediler ancak hala ne para var nede muhattap aradığım zaman sizi daha sonra arıyacağız diyorlar illaki tüketici hakem heyetine mi başvurmam gerekiyor anlamadım bu nasıl bir rezilliktir...
  6. E

Çözüldü✓ 11-13k arası Monitör önerisi

Merhaba bana 11-13k bandında bir monitör önerebilir misiniz? Aoc Philips dışında ikisinide aldım sorunlu çıktılar Aradığım özellikler 2k 27 inç 240hz+
  7. E

Monitör Ekran yırtılması

Merhaba monitörümde G-SYNC açık olmasına rağmen ekranda yırtılmalar oluyor monitör model philps philips evnia 27m2n3500pa ve arada monitörde ekran gidip geliyor ayrıca sağ üst köşede beyaz ışıklar var
  8. E

Logitech g300s nerde tamir ettirebilirim

Merhaba ürünün garantisi 2023 te bitti ancak kronik olan çift tıklama sorunu ile karşılaştım bunun tamirini yapabilen bir yer varmı İstanbul içi önceliğim
  9. E

Sizce bu monitör alınır mı?

Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör, 27M2N3501PA/00 https://share.google/8vYnLXJszGDzY3ZAn
  10. E

Sizce hangisini almalıyım

25G4SRE veya 25G4SXU Birisi pivot diğerinde hdr400 sertifikası var hangisi sizce?
  11. E

Sizce monitörün nesi var?

Merhaba monitörün markası Acer ei242qrqbiipx Yaklaşık 3 yıl önce aldım fakat sürekli ekran git gel yapmaya başladı ve başka bir monitör aldım sorun düzeldi Ancak bozuk monitörü yaptırıp 2. ekran yapmayı düşünüyorum sizce kaça patlar ve sorunu nedir?
  12. E

Hesabım ne kadar eder

Merhaba valorant hesabım için bir fiyat belirlemek istiyorum ne kadar ederi vardır, yardımcı olursanız sevinirim. Rank: geçen sezon immo 3 gördü yücelik 1 kapattı şuan Dia 1 Setler: zifiri seti, champions 2024 seti, rgx 2 seti, Classic: vct 2024 BBL, zifiri Ghost: afet Sherif:yıkım elçisi, rgx...
  13. E

Razer yazılımı mouse u algılamıyor

böyle kalıyor
  14. E

Razer viper v3 hyperspeed vs aj159 pro

Sizce hangisi daha iyi
  15. E

Ajazz aj159 apex veya pro alınır mı?

Merhaba temuda şuan 1049 TL vergi ile 1673 küsür gümrüğe takılır mı veya başka bir mouse alabilir miyim?
  16. E

Bu sistem ne kadar eder?

Merhaba bu sistem ne kadar eder Ekstra olarak 8+8 gskill ram aldım Garantinin bitimine 2 ay kaldı
  17. E

Ekran görüntüsünü whatsapp a atınca görüntü bozuk çıkıyor

Merhaba kendimde bişey gözükmüyor fakat whatsapp dan atınca gözüküyor yardım edermisiniz?
  18. E

Çözüldü✓ Ekran sürekli böyle oluyor

Sizce sorun nedir HDMI kablosu yeni
  19. E

Yardım aoc 23.8" 24g2zu Alınır mı?

Merhaba bir monitör almayı düşünüyorum https://www.itopya.com/aoc-238-24g2zu-240hz-05ms-2xhdmi-dp-ips-fhd-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-monitor_u10688 bunu düşünmüştüm sizce nasıl?
Geri