Arama sonuçları: *

1. A

Kopya çekerken yakalandım

Merhaba kopya çekerken yakalandım seçmeli tek saatlik dersti bu gün ayrıca biyoloji sınavıda var diye hiç bakmamıştım seçmeli derse.Kopya Çekerken hoca son anda yakaladı kopya kağıdını ver dedi aldı sınav kağıdımı almadı başka küçük bir kağıda ad soyadımı ve numaramı yazdı.Çıkışta hocam kopya mı...
  2. A

Lise nakilleri nasıl oluyor ?

Dostlar merhaba,liseler için nakil yapacaktım ama normalde 3 lise seçme hakkımız var fakat bu formda 1 lise seçebiliyoruz. Kalan 2 lise nasıl yazılıyor yine aynı şekilde formlar ile mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. A

MSİ MS 7996 RX 570 8GB 256 BİT Uyumlu Mu ?

MSİ MS 7996 RX 570 8GB 256 BİT Uyumlu Mu ? İşlemci i3 7100
  4. A

700 tl mikrofon önerisi

Evet arkadaşlar merhaba kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için yeni mikrofon arıyorum pc için (kulaklık değil mikrofon ) Varsa önerileriniz açığım
  5. A

Kahverengi tech fleece alayım mı ?

herkese selam sızlere sorum basıt bu tech fleece i kullananlar varsa yazabilirler mi yakışıyor mu insana ?
  6. A

İphone 7 Yeni Çıkan Hızlı Type-c Olan Şarj Aletini Çalıştırır mı ?

Hepinize selamlar sizlere sormak isteiğim şey elimde lightning type-c olan hızlı şarj aleti iphone 7 de çalışır m ?
  7. A

Monitör Kendi Kendine Hz Değiştiriyor

Hepinize selam Philips 221v8 monitöre sahibim ve bilgisayar her yeniden açıldığında 75 hz olan monitörüm kendiliğinden 60 hze düşüyor benim yükseltmem gerekiyor.Bunun çözümü nedir ?, Sistem GTX 940M İ3 6100U WD GREEN SATA M2 KİNGSTON DDR3L 1600MHZ 8 GB DUAL CHANNEL RAM
  8. A

300 TL Termal Macun Önerisi

Hepinize selamlar bir termal macun buldumda sizce alınır mı yada önerebileceğiniz bir termal macun var mı linkini bırakıyorum 1681621853 https://www.hepsiburada.com/coolermaster-mastergel-pro-termal-macun-r2-mgy-zosg-n15m-r2-p-hbv00000na4h4
  9. A

Sistemde çok düşük performans

RAM 4+4 1600MHZ DDR3L EKRAN KARTI NVDİA GEFORCE GTX 940M İŞLEMCİ İNTEL İ3 6100U SSD WD Green Sata M2 480GB Hepinize selam öncelikle belirttiğim gibi bir sistemim var önceden Valorant'ta 150 Rust'ta 60 FPS alırken şaun Valorant'ta 90 Rust'ta 30 FPS alıyorum tüm ayarlar yapılı ve sürücüler...
  10. A

NVIDIA Denetim Masası “NVIDIA GPU’suna bağlı ekran kullanmıyorsunuz” hatası

Hepinize merhaba. NVIDIA GTX 940M ekran kartımın NVIDIA Denetim Masası açılmıyor. Şu anda NVIDIA GPU'suna bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diyor. Nasıl çözebilirim?
  11. A

Çözüldü✓ Sistemim Olması Gerektiğinden Çok Düşük Performans Veriyor

Hepinize Merhaba Biraz ğnce benchmark sonuclarıma baktım ve rezalet oldugunu gördüm.tüm pc parölarım ortalamanın altında eskıden valorantta 150 fps alırken şuan zar zor 70 alıyorum.yeni bir ssd aldım ancak yanıt süresi 200ms ya kadar cıkıyor daha dun ssdim gayet iyidi sistemim: Nvdia GeForce GTX...
Geri