biraz araştırdım ama arkadaşlarım çoğunda kronik sorun var diyor 4050 li laptoplara baktım lenovo acer gibi markalar var vade farksız taksiti 4000 tl ye kadar çıkabilirim
6 gün önce yayında cs oynarken bir eleman steam valve empeloyee hesabı ile bana mesaj atıp birşeyler yaptı bunları yazacağıma size şöyle https://kick.com/swarthy07/videos/466492dd-c03e-4285-a569-df06504c3c93 1. saat 6. dakikadan sonra her şey başlıyor öncelikle bana trade at dedikten sonra...
merhabalar 2. el olarak
bu özelliklere sahip pc mi kaça satarım şuan değil ama haziran temmuz ağustos arası satmayı planlıyorum yeni sistem dizmek için alalı 6 ay oldu o zamanlar 1 yıllık olacak
arkadaşlar merhaba aradğımım kablo aux değildir görsel olarak atıyorum asus desteğide arayacağım çok kısa geliyor uzanamıyorum koltukta sola bile gidemiyorum 1-2 metre 2 metre bir şey arıyorum
usb-c usb-c ve o uçtakı usb-a şeklinde geldi kalitesiz bir şey istemiyorum bir kaç tane taktım ama sen...
TP-Link UB500 var şuanlık hakkımda başka tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
1733643313
Dark DK-AC-BTU53 5.3 Bluetooth Adaptör buda varmış ama dark ı duymadım hiç önerir misiniz?
böyle bir sistem aldım 2. ssd yı aldım ama power suplly sata güç kablosunu bulamıyorum sizce montajlarken çıkarmışlarmıdır çıkarmışlarsa yeni bir tane önerir misiniz?
beyler cs atarken 2. monitor e tıkladığımda alt taba atıyor cs 1. monitordeyken ve windowed full screen kullanamıyorum cunku 4:3 olmıyor öyle yardım lazım
Merhaba Türktelekom kullanıyorum ama sıklıkla internetim 3-5 sanıiye kesiliyor 3 4 dakikada bir baya oluyor yanı bazen dakikada bir modemim bayağı eski ben modemden şüpheleniyorum sizce ne yapmalıyım.
Merhabalar benim mousum asus tuf m4 air bugün normal şekilde takılırken aniden imleç kıpırdamamaya başladı klasik aygıt yönetici işlemlerini uyguladıım ama düzelmedi şuan kullanamıyorum fikirleriniz nelerdir teknik servise göndermeyi düşünüyorum