Arama sonuçları: *

• Users: SkRaynN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SkRaynN

400 TL oyun önerisi lazım

400 tl var oyun önerisi lazım şuan ne istediğimi bilmiyorum bu yüzden önerilere göre bakıcam
  2. SkRaynN

Yardım Malwarebytes 9 tane trojen buldu

az önce 10 adet tehdit algıladı ve 9 tane trojeni karantinaya aldı dosya olarak gözüküyor trojen.dropper pc sıfılayayımmı
  3. SkRaynN

Okulda açığa nasıl alınır?

Lise son devamsızlıktan kaldım şimdi bu sene alabilirmiyim yoksa bu senede kalıp sonramı alınıyor
  4. SkRaynN

Rdr2 alıcam ne zaman indirime girer?

Dediğim gibi rdr2 almak istiyorum ne zaman indirime girer bilen varmı veya indirimde olan bir yer varmı
  5. SkRaynN

Geçen izledim daha macı bu gün sinyal yok diyor

Dediğim gibi maçı geçen izledim izleniyordu ayarlamıştın suan gordim sinyal yok yazıyor napicam
  6. SkRaynN

Mıknatıslı kılıf zarar verirmi

A9plus tablete kılıf satın aldım mıknatısı var üstünde tablete zarar verirmi
  7. SkRaynN

A9 plus için hangi şarj adaptörünü almam gerekir

Bu gün aldım şimdilik telefonumda kullandığımı kullanıyorum ama yavaş doluyor ve zarar verirmi bilmiyorum 300 bütçe ile ne almam gerekiyor
  8. SkRaynN

Almadan önce soruyorum tab a9+

Yarın alacağım daha iyisi var diyen varsa yazabilir eksik yanlarını söyleyebilirsiniz alınır mı? alınmazmı yorum yapın işte düşünceniz ne
  9. SkRaynN

4k bütçe tablet önerisi lazım

Zorlarsam artırırım ama bu fiyat bandında tablet lazım oyun vs oynamak için fps oyunu pubg vs oynamam stardew valley clash royale tarzı daha az sistem isteyen oyunları oynayacağım
  10. SkRaynN

Masaüstü pc de oynadığım oyunları kötü laptoptan oynamak

dediğim gibi geçen eski laptopu buldum işlemicisi intel pentium ekran kartı dahili masaüstünü gf now gibi kullana bilirmiyim yada sadece ekranı uzaktan yansıtabilirmiyim
  11. SkRaynN

Xbox one s alınır mı? ?

5k bütçe var 500 daha çıkabilirim bu civarda temiz bulunurmu tvden oyun oynamak istiyorum
  12. SkRaynN

Xbox mağazasındaki 469 tl rdr2 pc ile oynanıyormu?

Başlıkta belirttiğim gibi xbox sitesinde 469 tl ye rdr2 gördüm konsolum yok bu sadece konsol içinmi pc ile oynayabilirmiyim
  13. SkRaynN

Yardım Diablo 4 86 gb inmişken yanlışlıkla pc kapattım gamepass

yanlışlıkla pc kapattım ama dosyası duruyor 86 gb devam ettirebilirmiyim gamepass
  14. SkRaynN

Tv nin ekran resimdeki gibi oluyor sonra kafasına göre düzeliyor nasıl çözücem

Dediğim gibi böyle oluyor sonra düzeliyor kafasına göre
  15. SkRaynN

Ori and the blind forest gamepass türkçe yama yapma

dediğim gibi oyuna türkçe yama nasıl kurarım güvenli
  16. SkRaynN

Yardım Xbox game pass bir uygulama inmiyor

xbox gamepass ultimate aldım diğer oyunlar iniyor ama sadece ori and the blind forest inmiyor kendi düşüncem windows güncellemeden önce denediğim için oldu
  17. SkRaynN

Xbox game pass almak mantıklımı?

xbox game pass almak mantıklımı 3 aylık youtube premium flnda veriyormuş
  18. SkRaynN

10k Laptop önerisi lazım

Varmıdır bu fiyata?
  19. SkRaynN

Monster gamepad bu tuş ne işe yarıyor

monster logosunun altındaki düğme neye yarıyor
  20. SkRaynN

Ori benzeri oyun lazım

Gamepad aldım ve ori oynadım baya eğlenceli keyifliydi benzeri bir oyun önerebilir misiniz? türkçe ve hikayeli olursa grafikleride ori gibi olursa güzel olur
Geri