Arama sonuçları: *

• Users: strayyugen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. strayyugen

Huawei freebuds 6i vs huawei pro 2

iki kulaklığın fiyatı neredeyse aynı 6i daha güncel bir kulaklık ama hangisi daha iyi bir karara varamadım, hangisi daha iyi hangisini alırsınız
  2. strayyugen

sizce şu an en fiyat performans telefon hangisi

orta - üst segment bir telefon almayı düşünüyorum kendimce fikirlerim var ama size de sormak istedim
  3. strayyugen

67 milyar renk ile 16 milyon renk ekran olması çok önemli mi

Öncelikle merbaha arkadaşlar bir süredir telefon arayışındayım ve araştırmalarımda gördüğüm ve merak ettiğim bir konu var. 2. el telefonları da değerlendiriyorum ve baktığım zaman 25 bin gibi bir fiyatla getmobile den samsung s21 ultra alınabiliyor, 0 olarak ise Poco x6 pro'yu çok beğendim...
  4. strayyugen

Yardım 3080ti ekran kartım normalden düşük fps veriyor

Normalde 4k oynanabilen kart ben 1080p de oynamama rağmen fortnite da tüm ayarlar ultrada 60 - 80 fps arası veriyor ve drop yaşıyorum zaman zaman sadece bu oyun içinde geçerli değil rdr2 ve cyberpunkda da ultra da 1080p de 50 70 fps arası alıyorum darboğaz da yok kullanımı ekran kartı kullanımı...
  5. strayyugen

ultrawide monitörlerden hangisi daha f/p

öncelikle selam arkadaşlar grafik tasarım ve oyun için ultrawide monitör almak istiyorum ama hangisini almalıyım arada kaldım yüksek renk kalitesi istiyorum açıkcası Casper Excalibur M.E34WQHD-G Gigabyte G34WQC Huawei MateView GT 34 GamePower WQ35 Monitör bunlar arasında kaldım hangsini...
  6. strayyugen

ultrawide monitör tavsiyesi verebilir misiniz

10k ya kadar bütçe var ikinci el de alabilirim grafik tasarım ve oyun için kullanıcam
  7. strayyugen

3080ti yük altında 80 derece oluyor

6 ay minig yapılmış bir kart aldım boşta 30 derece stres testinde 79 80 derecelerde sabitleniyor daha fazla artmıyor bir bilgisayarcıya sordum o seni çok fazla götürmez dedi doğru mudur sizce pad değişimi mi yapayım ne yapayım bi akıl verir misiniz en az 2 sene götürmesi lazım çünkü beni
  8. strayyugen

12gb vram yeterli mi

12gb Vram 2k oyunculukta yeterli mi yakın gelecekte sıkıntı çıkarır mı
  9. strayyugen

750w psu 6900xt için yeterli mi

Merhabalar ben yakın zamanda ryzen 5 7600 lü bir sistem topladım ama aldığım 850w power arızalı çıktığı için garantiye yolladım şu an ellerinde muadili kalmadığı için bana +750 lira farkla 750w gold power yollamayı teklif ettiler ekran kartım 6900xt bu sisteme 750w yeter mi...
  10. strayyugen

Neoforza trinty NMGD516F82 ddr5 ram Gigabyte B650M DS3H ile uyumlu mu

Ben bulamadım bilen birisi yardım ederse sevinirim almak istiyorum uyumluysa değilse bile hangi anakartlarla uyumlu söyler misiniz
  11. strayyugen

f/p kablosuz kulaklık önerisi

3k ya kadar en iyi f/p kablosuz kulaklığı nedir sizce
  12. strayyugen

Befast ekran kartı güvenilir mi sorun çıkarır mı

Befast ekran kartları nasıl bilgisi olan var mı adını ilk defa duyuyorum sahibinden de bir satıcıya denk geldim 2060 süper satıyor Befast marka güvenilir bir ürün mü alsam sorun yaşar mıyım
  13. strayyugen

Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 mi yoksa Asrock B650M PG Riptide AMD AM5 DDR5 mi

Anakartların arasında 100 lira fark var asrock tasarım bakımından çok daha donanımlı görünüyor ama detayları bilmiyorum ve asrock nasıl bir marka onu da bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim ddr5 uygun anakart tavsiyelerine de açığım
  14. strayyugen

ikinci el 3090 mı yoksa 4060ti ın çıkışını bekleyip onu almak mı

ikinci el 3090 mı almak mı mantılı yoksa 4060ti ın çıkmasını bekleyip onu almak mı ve ne gibi farklar var rtx30 ile rtx40 arasında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Geri