Arama sonuçları: *

1. Omerosman58

MAX 1300 TL MAVİ SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar, Konu da belirttiğim gibi mekanik oyuncu klavyesi önerilerinizi rica ederim max 1300 tl mavi switch olması benim için daha hoş olur. Teşekkürler şimdiden.
  2. Omerosman58

Ev interneti önerisi rica

Merhaba arkadaşlar, Şu anda evimde kullanmış olduğum internet türksat kablonet 2.4g ve 5g olmak üzere 2 hız seçeneği mevcut fakat 5g’ye bağlanabilmem için modemin yanında veya yakınında olmam gerekiyor 2.4g’ye bağlandığımda da aşırı derece de hız kaybı sosyal medya da gönderileri ve storyleri...
  3. Omerosman58

2 TB SATA SSD Mİ YOKSA HDD Mİ ?

Merhaba arkadaşlar, Konu başlığında belirttiğim gibi sata 2 tb ssd almak mı daha mantıklı yoksa 2 tb hdd mi ? Önerebilceğiniz fp olarak sata ssd veya hddleri de paylaşır mısınız ? Yardımınız için ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  4. Omerosman58

Sata ssd’mi hdd’mi ?

Merhaba arkadaşlar, Sistemimde standart 512 gb m2 ssd var ama yetmiyor 1 tblik sata ssd’mi yoksa sata ssd fiyatına 2 tblik hdd mi almalıyım ? Sistem veya oyun açma hızında hdd de çok yavaş kalır mı çünkü piyasa da 1 tblik sata ssd en aşağı 1.3-1.5 k olarak buldum yardımlarınızı ve yorumlarınızı...
  5. Omerosman58

The last of us açılmıyor

Merhaba arkadaşalar, The last of us yükledim fakat bir türlü açılmıyor görselde ki gibi beklemede kalıyor yardımcı olabilir misiniz ?
  6. Omerosman58

Hdd yeri nerede frisby fc 9320G

Merhaba arkadaşlar, Hazır sistemimde ki kasa Frisby fc9320G’dir fakat internet sitelerinde hdd yeri var deniyor fakat tam olarak nerde anlayamadım göremediğim içinde hdd siparişi halen vermedim yardımcı olur musunuz ?
  7. Omerosman58

Samsung Tv 7 Series Mac Adresi Geçersiz Hatası

Merhaba arkadaşlar, Televizyonumda düne kadar internete bağlanıyordum ama bugün herhangi bir bağlantı kuramıyorum mac adresi geçersiz diyor nasıl wifi olarak bağlantı gerçekleştirebilirim yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. Omerosman58

Depolama sorunu hakkında

Merhaba arkadaşlar, Hazır sistem aldım 512 gb m2 ssd olmasına rağmen bilgisayarda gözüken 476 gb bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
  9. Omerosman58

Monitöre ekran gelmiyor fakat televizyona geliyor

Arkadaşlar merhaba, Yardıma ihtiyacım var bugün hazır sistem elime ulaştı fakat eski monitörüme herhangi bir ekran gelmiyor tvye bağladığımda ekran geliyo monitör baya eski yardım rica ederim
  10. Omerosman58

Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar, pc hocası vega 2 aldım pc çalışıyor fakat ekrana hiçbir görüntü gelmiyor neden acaba ?
  11. Omerosman58

TEBİLON KARGOYU NE ZAMAN SEVK EDİYOR ?

Merhaba arkadaşlar, Bugün tebilondan sistem siparişi verdim tahmini olarak ne zaman ulaştırırlar ?
  12. Omerosman58

MAX 13 K BÜTÇE HAZIR SİSTEM ÖNERİLERİ RİCA

Merhaba arkadaşlar bugün bi hazır sistem almayı düşünüyorum rtx 3060’lı ve i3 12100f içerikli olması benim için önemli önerilerinizi bekliyorum.
  13. Omerosman58

INTEL ARC A770 16GB GDDR6 256 Bit

Merhaba arkadaşlar, Konu da belirttiğim gibi arc a770 ekran kartı sizce nasıl 3060’ı geçiyor 3060 ti ile kapışıyor deniliyor yorumlarınızı rica ederim.
  14. Omerosman58

AFOX RTX 2060 SUPER 8 GB Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 5600g ile afox rtx 2060 almayı düşünüyorum sizce nasıl bir tercih yorumlar mısınız ?
  15. Omerosman58

YENİ F/P HAZIR SİSTEM ÇIKACAK MI ?

Merhaba, Donanım arşivi olarak yeni f/p sistemi çıkacak mı ? Çıkacak ise tarihi az çok da olsa belli mi bilgilendirir misiniz ?
  16. Omerosman58

Max 14.000 TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ RİCA

Merhaba arkadaşlar, Max 14.000 Tl’ye hazır sistem önerisi alabilir miyim işlemci tarafında intel ekran kartında ise nvidia rtx serisi olmasını istiyorum.
  17. Omerosman58

Gainward RTX 2060 SUPER Ghost 8 Gb

Merhaba arkadaşlar, Gainward RTX 2060 SUPER Ghost 8 Gb ekran kartı alınır mı i3 12100f ile kullanmayı düşünüyorum anakart ise Gigabyte H610M H DDR4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart bütçem kısıtlı olduğundan dolayı bu parçalar hakkında yorumlarınızı rica ederim.
  18. Omerosman58

Biostar H610MH nasıldır ?

Merhaba arkadaşlar, Bütçem kısıtlı olduğundan dolayı biostar h610mh anakart modeline bakınıyordum alınır mı ? İ3 12100f ve biostar rtx2060 super ile beraber almayı düşünüyorum ?
Geri