Arama sonuçları: *

• Users: sey7ullah
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sey7ullah

Lcd Ekranlı Beyaz kasa 5.599TL !!!

Kardeşimde dahil bazı arkadaşlar beyaz sistem bağımlısı ve yeni bir furya olarak da LCD ekranlı kasalar popüler oldu. Düşünenler için Hepsiburadanın doğrudan satıcı olduğu bu kasaya bakabilir...
  2. sey7ullah

İNTERNETLER NİYE YAVAŞ?

Arkadaşlar 2-3 gündür bir çok sağlayıcıyı kullanan farklı farklı arkadaşlar internet ile ilgili sorun yaşıyorlar nedenini bilen arkadaşlar konuşabilir mi?
  3. sey7ullah

Windows güncelleme sonrası ses gelmiyor

beyler windowsu demin güncelledim ama güncelleme sonrası ses ilkbaşta geliyor sonra gidiyor sonra ses seviyesi ile oynuyorum geliyor ardından tekrar gidiyor sorunun çözümünü bilen var mı?
  4. sey7ullah

R7 5700x3d - R5 7500F Hangisi daha mantıklı

Arkadaşlar elimde r5-5600x var yükseltmek istiyorum ama kararsızım biraz ddr5e geçmek komple sistem satmamı gerektireceği için r7 5700x3d düşünüyordum ama o da fiyat olarak mantıklı gelmiyor sizce ne yapmalıyım ?
  5. sey7ullah

Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Nerede?

Arkadaşlar pc mi bir gece normal şekilde kapattım sonrasında açılmadı bir daha güç kaynağından böyle ufak bir çıt diye ses geliyor sonrasında hiçbir şey yok anakartı değiştirdim güç kaynağını değiştirdim işlemci değiştirdim ramleri değiştirdim yine aynı hata var. Bilgisayarcıya götürdüm o da...
  6. sey7ullah

Fiber Altyapı başvurusu nasıl oluyor?

Arkadaşlar sokağımıza fiber altyapı çekiliyor bir çok bina da fiber altyapıyı bina girişine kadar çektiler bizim binayı es geçtiler. Neden diye sorduğumda çok bir bilgi alamadım. Daha önce Türktelekom ve netspeede başvurmuştum. Tamam bina içini demiyorum ama bina girişine kadar çekmeleri...
  7. sey7ullah

i5 12400F- RTX-4060 20.000tl RTX-4060TI 26.000TL

Bence fena fiyatlar değil isteyen baksın video link: link : https://www.gaming.gen.tr/gaming-gen-tr-x-pc-hocasi/
  8. sey7ullah

DISCORD Alternatifi Programlar

Arkadaşlar Discorda erişim engeli geldi malum herkes öğrendi artık o yüzden bunun alternatifi kendi baktığım ve 2 Program var bunların birisi Guilded diğeri ise Slack. Guilded Discordun aynısı sadece sarısı ve free premium bir versiyonu aynı Twitch alternetifi Kick gibi Slack ise daha Mail vari...
  9. sey7ullah

15K altı bütçeye telefon önerisi

15k bütçe var çok telefon hastası birisi değilim samsung kanadından a35-25 5g ler mantıklı geldi uzun vade kullanım olarak 15k üstü olmasın telefon önerisi yapar mısınız?
  10. sey7ullah

windows 11 güncelledim pc çöküyor

Arkadaşlar bugün windows 11 güncellemesi geldi ben istemedim ama otomatik güncelledi iracing oynuyorum 5 dakika içinde pc çöküyor güncellemeden önce yoktu acaba sizde de aynı sorun var mı ?
  11. sey7ullah

Kasa Fanı Önerisi Lazım

arkadaşlar uygun fiyatlı kasa için fan lazım hava akımı ve rpm iyi olsun lütfen UYGUN FİYATLI OLABİLDİĞİNCE
  12. sey7ullah

Bu sıcaklarda nasıl kasayı soğutabilirim?

Agalar malum bu aralar hava sıcak özellikle bugün İstanbul alev almış, dışarının d si bile konuşulmaz evdeki pc de bu sıcaklardan nasibini alıyor. kasanın camını açtım ama hala sıcak, klima yok sizin kendinize özgü bulduğunuz çözümleriniz var mı ?
  13. sey7ullah

Hazır sistemi daha ucuza toplamak

Ya hacılar siz de farkında mısınız bilmiyorum ama benim canım bu hazır sistemlere çok sıkılıyor marka önemli değil (itopya-gaminggentr vs) adamların hazır sistemlerini tek tek alınca hazır sistemden daha uyguna geliyor biri bana mantığını anlatsın ne olur ?:kedi::(
  14. sey7ullah

2. el İşlemciler neden bu kadar pahalı?

2. el bir işlemci almak istiyorum. İlanlara bakıyorum o kadar saçma ki anlatamam. i5 12400f almak istiyorum nerden baksan sıfır fiyatı istiyorlar. Anlıyorum kimse ürününe toz kondurmak istemiyor ve belli bir değere satmak istiyor ama sıfır ile arasındaki fark %10 civarındaysa ben niye 2. el...
  15. sey7ullah

İNTEL ARC A770 7K NASIL?

Beyler ekran kartımı güncellemek istiyorum ve intelin arc a770 ekran kartını 7kya temiz buldum alınır mı ?
  16. sey7ullah

Rtx3050- 3050ti Max 20k Bütçeye Laptop Önerileri Verir Misiniz?

20k bütçeye rtx3050-3050ti laptop lazım oyun için genel olarak
Geri