Arama sonuçları: *

• Users: waiturturn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. waiturturn

Çözüldü✓ Hediye Asus tuf gt501

Akvaryum tarzı kasaya geçtiğim için yıllardır kullandığım gt501 kasamı birine vermek istiyorum. Al-sat için değilde kullanmak için isteyen olursa gönlüm daha rahat olur. istanbul avrupa yakasındayım.
  2. waiturturn

Yardım Logitech g502 garanti

Farenin orta tuşu bozuldu garantiye göndermek istiyorum ama bir türlü irtibat kuramamadım logitech tr ile. Telesekreterden daha sıkıntılı çıktılar Ne yapmam lazım biri yardım etsin
  3. waiturturn

Epic Games %33 kuponu kullananadım

Gow ve rdr2 den oluşan sepet yaptım normal indirimle 829 tl görünüyodu ekstra %33üde uygulayınca 555 tl oluyodu ödeme adımında kredi katıyla ödedim ödeme çekilene kadar 555 tlydi ödemeyi yaptığında 829 tl çekti %33ü uygulamadı. Sorun bendemi sistemdemi anlamadım. Bu %33ü bize kupon verip başka...
  4. waiturturn

Mekanik Klavye Önerisi

Msi veya logitech marka tam boy red veya blue swich mekanik klavye önerisi olan varmı çokta pahalı olmasın lütfen
  5. waiturturn

Donanım yükselttim pc donuyor ve açılmıyor.

Bugün 4070ti ve 14700k aldım ve montajladım. Pc yi açık 5 dakika takıldım dondu resetlemek zorunda kaldım ama resetleyince pc açılırken donuyor bir kaç defa oluyor açılıyor 5 dakika sonra yine aynı sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım. Bendemi sorun var birşeyi eksikmi yaptım yoksa bozuk...
Geri