Arama sonuçları: *

• Users: Skydie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Ekran kartını nasıl taşımalıyım

Hocalarım iyi günler ben memlekete dönerken kasayı da yanıma alıcam fakat ekran kartının kutusu yanımda değil nasıl taşımalıyım sizce öneriniz var mı
  2. S

Steelseries rival 650 skatez

hocam mouse u açıp scroll tuşunu düzeltmek istiyorum fakat uygun skatez bulamadım hiç bi yerde önerebilceğiniz şeyler varsa beklerim
  3. S

Win 11 pro kurarken critical process died hatası

Arkadaşlar bi süredir bu hatayı alıyodum artık tak etti win11 e format atmaya karar verdim fakat bu sefer format sırasında bu hatayı aldım ne yapabilirim
  4. S

10-20k arası okul ofis işleri için laptop

Hocam önerebilceğiniz elden teslim alabileceğim güvenilir yerlerden olursa ( Media Markt vatan gibi) sevinirim. Hafızası 512 GB ve üzeri Ekran mat olmasın olabildiğince işimi görsün yeter.
  5. S

FK 9110 I ÖğütücülüFiltre Kahve Makinesi hakkında bilgi

bu makina hakkında bilgisi olan alan kullanan yazabilir mi almayı düşünüyorum https://www.arcelik.com.tr/filtre-kahve-makinesi/fk-9110-i-ogutuculu-icecek-hazirlama
  6. S

2000 3000 tl Bluetooth kulak üstü kulaklık önerisi

ses kalitesi ve mikrofonu iyi olsun istiyorum bir de anc önerileriniz neler benim aklımda philips tah8506 var uyguna buldum başka önerilere açığım
  7. S

KOMŞUM evi basmaya çalıştı fikir verin

Arkadaşlar bundan bir saat önce alt komşum oyun oynarken çok ses çıkarıyom diye ilk olarak alt kattan tavana vurdu ben evde bişiler düştü sandım fakat olay öyle değilmiş. Bundan sonra adam geldi kapıma dayandı bende acil bir şey var sanıp kapıya koştum fakat adam elinde sopayla bana bağırmaya...
  8. S

Oyun oynarken pc donuyor ve üstüne d diskim kayboluyor

PC özellikleri ekran kartı: rtx 2060 6gb gigabite işlemci : ryzen 5 5600x ram : Corsair Vengeance 8GB (2 X 8GB) DDR4 3000mHz anakart : Asus prime B550 m k ssd : kixoia exceria 500gb hrddiak : seagate 7200r 2Tb soğutucu : deepcool LE 300 kasa ve psu : Frisby FC-9320G Led Fanlı 600 W ATX Oyuncu...
Geri