Arama sonuçları: *

• Users: Jrbaloglu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Merhaba, hayırlı akşamlar. Şu anda Superonline 1000 Mbps kullanıyorum. Taahhüdüm yeni doldu; daha önce 720 TL ödüyordum, şimdi bir yıl daha uzatırsam 860 TL istiyorlar. Binamda aynı zamanda Türk Telekom’un 1000 Mbps hizmeti de mevcut, onun da fiyatı sanırım 1000 TL civarında. Fiyat farkı benim...
  2. J

Zotac 4070TİS 7800x3d 64 gb cl30 fiyatını hak ediyor mu

Arkadaşlar iyi günler 77 bin tl ye alttaki sistemi topladım eksik veya hata Varmı fiyatını hakediyor mu vade farksız 6 taksit halinde ödüyorum ANAKART :MSI B650 GAMİNG PLUS WİFİ EKRAN KARTI :ZOTAC TRİNİTY BLACKED EDİTİON RTX 4070 TI SUPER 16GB 256 BIT İŞLEMCİ : AMD...
  3. J

Çözüldü✓ 50.000 TL BÜTÇE DDR5 4070 Tİ VEYA SÜPER SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ddr5 sistem topluycam 50 bin bütçe oluşturdum çok hafif üste çıkabilirim öneriniz nedir fps oyunları kendi çapında autocad benzeri çalışma yapıyorum 7. nesil işlemci istiyorum birde ek olarak oyunlarda amd veya ıntel hangi işlemci önerilir önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim birde...
  4. J

Çözüldü✓ DDR5 4070 Tİ VEYA SÜPER SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ddr5 sistem topluycam 50 bin bütçe oluşturdum çok hafif üste çıkabilirim öneriniz Bedir fps oyunu kendi çağında autocad benzeri çalışma yapıyorum
  5. J

50 bin tl ile DDR5 4070 ti veya süper toplayabilir miyim

Merhaba ddr5 sistem topluycam 50 bin bütçe oluşturdum çok hafif üste çıkabilirim öneriniz nedir fps oyunları kendi çapında autocad benzeri çalışma yapıyorum amd 7. nesil işlemci 32 gb ram istiyorum rgb hiç önemi yok sırf rgb olmaması bütçeyi düşürecektir diye düşünüyorum fakat bu konularda...
  6. J

Yardım RTX 3050 Ti 95W Monitörde 280 hz verir mi ? zorlanır mı ?

Merhaba MONSTER Abra a7 v14.2.5 3050 ti 95w i5 12.500h işlemci 16gb tam mevcut 280 hz evnia monitörü almayı düşünüyorum ekran kartım yetersiz kalır mı çok zorlar mı eğer bunların cevabı evet vb ise öneriniz nedir?
Geri