Arama sonuçları: *

• Users: Undreal02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Çözüldü✓ Vergi İndirimli Tablet Alacağım IBAN Kimin Üstüne Olmazı Lazım ?

Üniversiteye bu yıl yeni başladım ve ders için vs. kullanmak için vergi indirimi kullarak tablet alacağım ama tableti alırken ve geri iadesini geri alırken ki iban bana ait olması zorunlu mu ? bilgilendirirseniz sevinirim.
  2. U

vergi indirimli tablet önerisi

9500 tl altında tablet önerebilir misiniz ?Asıl amacım ders çalışmak. Kalemi olsun, düşük grafikli oyunları oynatsın tft mesela. Ve bu vergi indirimi ne kadar sürede geri yansıcak?
  3. U

JBL 520 BT mi alayım JBL 560 BT mi ?

Yeni kulaklık almak istiyorum, JBL markasının 560 BT ve 520 BT modelleri arasından birini alacağım. Aralarında ki fiyat farkı 100 TL ama hangisi daha iyi anlayamadım. Hangisini alayım sizce ?
  4. U

D-SMART internet cayma bedeli

D-Smart a 1 yıldan fazladır üyeyiz ve 2 yıllık anlaşma var. Türknet'e geçmeyi planlıyorum ama cayma bedeli kaç TL olur bilmiyorum. Cayma bedeli kaç TL olacağına nerden bakabilirim?
  5. U

Yurt dışından telefon getirmek

yurt dışından redmi note 11 pro alacağım ama imei sını kaç tl ye yaptırabilirim veya farklı bir yöntem var mı ? bilgilendirirseniz sevinirim. 1688319191 ,
  6. U

Devletin sattığı gümrükte takılı kalmış telefonlar alınır mı ?

Telefon fiyatları pahalı olduğundan ucuza almanan yollarından biride gümrükte takılı kalmış olan eşyaların ihale ile devlet tarafından satılması, ama bu aldığımız ürün yani telefon tr de çalışır mı sim kartı fln uyar mı bilmiyorum. Anlatır ve bilgilendirirseniz sevinirim.
  7. U

win 11 e geçtim eski win 10 dosyalarını silsem bir şey olur mu ?

Bilgisayarı win 10 dan win 11 e geçirdim ve windows.old dosyası geldi ve eski win 10 un dosyaları. 26 gb yer kapladığından sileceğim ama bir sıkıntı çıkartırmı veya silmemem mi lazım bilgilendirirseniz sevinirim
  8. U

Bilgisayarı win 11 yaptım ve e diski diye disk açtı normel mi ?

bilgisayarımı win 10 dan win 11 e çevirdim ve e diski açtı. Nasıl silebilirim, bir zararı var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim
  9. U

Windows 11 e geçireceğim ama güvenli önyükleme modunu aktifleştiremiyom

bilgisayarı win 10 dan win 11 e geçireceğim ama bilgisayarın bunu desteklemiyor diyor ama sistemim gayet iyi. az araştırıp baktığımda ise güvenli önyükleme modu desteklemiyormuş bunu nasıl halledebilirim veya nasıl açabilirim.
  10. U

Bir Siteden 29 tl ye Windows 10 Pro alacam güvenlimi ?

pintipin.com sitesinden 29 tl ye windows 10 pro var arkadaşım dün aldı kurdu hiç bir sorunu yokmuş ama ben emin olamadım sizlere sormak istedim emin olmak için alsam kursam bir sıkıntı olur mu veya site güvenlimi, bilgilendirirseniz sevinirim.
  11. U

Ekran Kartı RGB Ayarlama

Ekran kartım pny 3060 12 gb xlr8. Bilgisayarı babamın arkadaşı topladı ve güzelce kurdu sonra ben aldım, 7-8 ay kullandım ve harddisk aldım. her şeyi harddisk e indirmek için format attım. ekran kartımın rgb si armory crate üzerinden kontrol ediyordum. sıfırladıktan sonra armory crate nun rgb...
  12. U

Ekran katımı armoury crate aura synca bağlamak

Ekran kartım pny 3060 12 gb, bilgisayarı ilk aldığımda sorunsuz bir şekilde rgb sini armoury crate aura sync üzerinden kontrol edebiliyordum. Bilgisayara format attım ve yeniden kurdum ama şu anda bağlayamıyorum yardım eder misiniz?
Geri