Arama sonuçları: *

1. S

6-10K Arası telefon önerisi

6K ile 10K arasında bir telefon almak istiyorum, sıfır ve hafızası 64 GB veya üstü olan bildiğiniz telefonlar varsa önerebilir misiniz?
  2. S

20-25k arası fp sistem önerisi

Merhabalar arkadaşlar. 20-25K arasında bir bütçem var , bu bütçeye uygun sistem önerilerinizi bekliyorum.
  3. S

Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum bütçem 5000 tl önerilerinizi bekliyorum
  4. S

2. El GTX 1660 almayı düşünüyorum sizce nelere dikkat etmeliyim

2El GTX1660 almayı düşünüyorum. Ekran kartını nasıl test etmeliyim, nelere dikkat etmeliyim.
  5. S

2000-3500 TL arası monitör önerisi

Arkadaşlar 2000-3500 tl arasında 144 hz monitör önerebilir misiniz ?
  6. S

MONİTÖR GÖRÜNTÜ SORUNU

Arkadaşlar merhaba bugün pcyi açtıktan 10 dakika sonra monitörüm görüntü vermemeye başladı. Bunun üzerine , kabloları falan çıkarıp yeniden taktım ondan sonra pcyi açtım ve ekrana saniyelik görüntü gelip tekrardan siyah ekran oldu fakat sonrasında monitörü 2-3 kez kapa aç yaptım ve şu an görüntü...
  7. S

Çözüldü✓ 1000-2000 TL arasında mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar önceden gamepower warlock compact tkl blue switch klavye kullanıyordum fakat şu anda klavyede bazı tuşlar 2 kere basıyor , basmıyor veya normal basıyor bu sebeple yeni klavyeye geçmeyi düşünüyorum. Aklımda logitech g413 tkl se almak var fakat klavye brown switch ve ben blue switch...
  8. S

Çözüldü✓ Gamepower Warlock Compact TKL (Tuşlar basmıyor,basıyor veya 2 kez basıyor)

Arkadaşlar gamepower warlock compact tkl blue switch klavye kullanıyordum fakat şu anda klavyede bazı tuşlar 2 kere basıyor , basmıyor veya normal basıyor bunun sebebi nedir ? (Klavye temizliğini yaptım fakat yine aynı sorunla karşılaştım, klavye özelliklerinden hız durumunu falan da...
Geri