Arama sonuçları: *

• Users: recepemr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Ryzen 7 7730u siber güvenlik için yeterli mi?

AMD Ryzen 7 7730u işlemci siber güvenlikte yeterli mi? (Penetrasyon testi ve sanal makineler).
  2. R

Bilişim Güvenliği Teknolojisi üniversite önerisi

Hangi üniversiteleri önerebilirsiniz? 356K TYT
  3. R

Ready or Not oynayacak arkadaş

Tekim, Ready or Not oynayacak birilerini arıyorum.
  4. R

R5 5600 & RTX3060 Ti sistem kapanırken mavi ekran hatası veriyor

Bilgisayarın kapat tuşuna bastıktan sonra yaklaşık 3 dakika kapatılıyor yazısı devam etti. Ardından mavi ekran verip kapandı. Sistem özelliklerim; AMD Ryzen 5 5600. ASUS TUF Gaming A520M Plus. Kingston Fury Beast 3600MHz CL18 32 GB(2*16) INNO3D NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti. Crucial M.2 SSD. FSP...
  5. R

FSP champ 1K'dan ara sıra çıtlama sesi geliyor

FSP champ 1K UPS'i kullanırken ara ara UPS'in arka tarafından çıtlama sesi geliyor, bir sorun olur mu?
  6. R

Sistemi Online UPS'e takınca FSP Hyper Pro H3-650 PSU cızırdıyor

Normalde de bir cızırtı var ama Online UPS'e takınca PSU'daki cızırtı daha çok belli oluyor. Sıkıntı olur mu? Online UPS: FSP Champ 1K PSU: FSP Hyper Pro H3-650
  7. R

FSP Hyper Pro 650W PSU açılışta cızırdama yapıyor

GameGaraj aigo PSU cızırdıyor diye FSP Hyper Pro aldım. Fakat bu PSU'da bilgisayarı açarken aigo gibi bir cızırdama oluyor, 5-10 dakika içinde kesiliyor. Sizce bu bir problem mi?
  8. R

Aigo GP650 PSU 3060 Ti sistemde sıkıntı çıkarır mı?

Sistemi 5 ay önce GameGaraj'dan aldım, o zamandan beri PSU'dan cızırtı sesleri geliyor. İlk başlarda kafaya takmıyordum. Ancak bu durumun tehlikeli olabileceğini düşündüm. GameGaraj bir sıkıntı olmayacağını, PSU'dan gelen sesin coil whine olduğunu ve endişelenmemem gerektiğini söyledi. Ama...
  9. R

Aigo GP650 ses sorunu

GameGaraj'dan sistemi alalı 5 ay oldu, son 2-3 aydır bu sesle uğraşıyorum. Çekimi PSU'ya telefonu yakın tutarak yaptım, yoksa bu kadar gelmiyor. Sizce neden böyle bir ses var? Normal mi, ne yapmalıyım? Ayrıyeten PSU'da coil Whine'da var sanırım.
  10. R

Ekran kartı çok hafif aşağıya doğru eğik duruyor

INNO3D RTX 3060 Ti ekran kartım kasa içinde çok hafif aşağıya eğik duruyor. 2 fanlı model. Bir sorun teşkil eder mi? Fotoğrafları aşağıya bıraktım.
  11. R

Online UPS output voltaji dalgalanması

Ups bilgisayarı calistirdigimda bilgisayar boşta dururken output voltaji 218 222 arasi saniyelik olarak dalgalanmakta... Yüke bindiğinde ise sabit 220 vermektedir. Boşta olan dalgalanma bir sorun teşkil eder mi? Videom aşağıdadır, ilgilenirseniz sevinirim.
  12. R

Online UPS sistemi korur mu?

Yaklaşık bir ay önce bilgisayarım voltaj dalgalanması yüzünden bozuldu. Anakart, işlemci, ekran kartı bu sorun yüzünden kullanılamaz hale geldi. Bir iki haftaya yeni sistem alacağım, sistemi almış olduğum FSP Champ 1k Online UPS'e bağlayacağım. Almış olduğum UPS bilgisayarımı voltaj...
  13. R

GameGaraj Hero 5A sistem özelleştirme önerisi

Sistemi bu sekilde özelleştirdim, parçaların uyumu nasıldır? Bu şekilde alınabilirmi ? Sistem bu şekilde 17.967 ₺ yapıyor.
Geri