Arama sonuçları: *

1. A

Kasadan Gelen tıkırtı sesi

Selamlar öncelikle kasayı bakıma yollamistim termal macun,toz vesaire termal macunu değiştirdiler neyse geldi 1,2 gün sorun yok ama eğer yanılmıyorsam sıvı soğutmadan tıkırtı sesi geliyor pompam düzgün şekilde monte edilmis sanırım ama işin garip tarafı 7500f işlemcim var normalde ısı...
  2. A

UPS gerekiyor ve bu konulardan anlamiyorum

Merhabalar millet umarım gününüz güzel geçiyordur bana başlıktaki gibi UPS gerekiyor psum 750w Gold sertifika ben UPS 3 şey baglicam 1 monitör 2 PC 3 modem de pek zorunlu değil olursa sevinirim psum 750w Gold sertifika demiştim monitör kaç watt çekiyor bilmiyorum ama modeli su gamebooster 2417ff...
  3. A

Ups önerebilir misiniz?

farkindayim konu dışı açtım aradimda bulamadim neyse benim pcm psu 750 watt maximum 4 k verebilirkm ups önerebilir misiniz? sistemi guvenlice kapatayim yeter
  4. A

Bitdefender kullaniyorum ve tl legacye virus dedi

basliktaki gibi zamanında ben mobilde ve ps3 sanirim bir cok mc icin para harcadim lutfen korsan oynama filan demeyin zamanında zaten yeteri kadar maddi yatirmisimdir neyse konuya gelelim bitdefender tl legacyi viruslu diyor anlamadim madem viruslu bana farkli bir launcher onerirmidiniz
  5. A

Sizce 7500f 7900xt besler mi 2k

baslikta ki gibi bende 4060 ti var satip para koyup 7900 xt almak istiyorum yada 9070xt(biraz zor) 9070 de olabilir neyse sizce 7900 xt 7500f e yeter mi yoksa yetmez mi, 2 monitor yapicam dedim biri 2k biri 1080 p buyuk ihtimal 2k ana monitor 1080 pde youtube filan acik olur yani isin ozeti bu...
  6. A

Papara ile ilgili sorum var

suan paparanin son durumunu biliyorsunuzdur aklima bir soru takildi biraz sacma ama epic games indirimleri geldi gidicek bende oyun almak istiyorum sizce epic games hesabima papara ile oyun satin alirsam sıkıntıya girermi (2 gun önce babam para yolladi gelmedi mesela) biliyorum cok sacma ama...
  7. A

Pc açıkken salter indirilirse sorun olur mu

kısa kesicem oynarken kardesim salteri indirdi ve pc kapandi sizce bir sey olmusmudur 😞
  8. A

Deprem sırasında pc aciksa bir sey olurmu

kutahyada 4.3 deprem oldu ardindan bir tane daha oldu neyse konum su duyduguma gore deprem sirasinda buzdolabı, çamaşır makinesi filan bozukuyormus nadir de olsa elektrikten kaynakli peki pclere bir sey olurmu (deprem sirasinda hemen kapattim)
  9. A

Arkadaslar ard arda 2 kere elektrikler kesildi

pcye bir sey olurmu sizce ard arda
  10. A

Yardım Elektrik gittiginde pcde sorun oldugunu nasil anlariz

arkadaslar suan elektrik gitti masaüstü pc ile arkadasla cs oynuyorduk ve gitti sizce bir sey olmusmudur eğer olduysa nasil anlarim
  11. A

Yardım Rdr2 indirirken bir sey aklima takıldı

arkadaslar selam aksam 8 de indirmeye basladim suan saat 13.40 suan 90 gb civari normalde oyun 120gb ilk basta suan 100lerde bir sey gosteriyor ama sıkıntı şu internet gidip geliyor gidip geliyor eger oyun düzgün inmediyse dosyalari taramamin yolu var mi
  12. A

Çözüldü✓ Samsung ssd driver sorusuna ne cevap vermeliyim

samsungun macigian sanirim onu kurarken karsima bir soru geldi soru şu (Are you a resident of a European country (GDPR) or Brazil diye evet ve hayır var ne demeliyim
  13. A

Pc yi kapattiktan sonra psudan kapatmak

basliktaki gibi ilk pc kapatıyorum sonra fisini cekil psunun tusundan da kapatıyorum sizce iyi yapiyorum gereksiz mi yapiyorum sizce ne yapmam gerek
  14. A

Boot menusunde 2 tane usb var

başlıkta ki gibi boot menusune girdim ssdm var sonra kendi usb var ama sıkıntı şu part 1 yada bolum ve diger part 2 bolum 2 part 1i sectim ve suan yuleniyor ama doğru olanimi sectim onu gectim bunu nasil cozerim part 2 secsem ne olurdu bunlar aklimda kaldi biraz karmasik yazdim helal edin...
  15. A

Öneri Cok pahali olmayan usb onerisi

arkadaşlar selam maximum 250 tl olan 2 tane alicam biri format biri bios uptade icin bir usb arıyorum uzun omurlu olsun cebi yormasin yari yolda birakmasin
  16. A

Sizce parcalara bir sey olmusmudur

arkadaslar selam size cok onemli bir sorum var ben ssd+ram+psu aldim taktik ettim calisiyor neyde amd expo idi sanrim yada xmp tam hatırlamıyorum tam bellek hizi almak için onu açtığım ve pc cokmeye başladı bildiginiz çöküp durdu baya baya baya her açılışta mavi ekran mavi ekran sonra biosa...
  17. A

Çözüldü✓ Format ve bios uptade icin usb onerisi

baslikta gordugunuz gibi https://www.hepsiburada.com/sandisk-sdcz600-064g-g35-64gb-cruzer-glide-3-0-usb-flash-bellek-pm-bd803794 bu gozume çarptı iki tane alicam biri format biri uptade icin sizce iyi midir? konu yanlis bir baslikla acilmis olabilir ozur dilerim
  18. A

Windows 11 rufus ayarları

basliktaki gibi başlata basiyorum bazi ayarlar cikiyor neleri ticklemem lazim sizce
  19. A

Yardım Psu Kablosu ve kasa kablolari gizleme sorunu

arkadaslar kablolama sistemini yaptim kablolari gizledim arka kapagina kapatirken cok zorlandim vidaladim ama vidayi soktum an hemen aciliyor yani sıkışık olmus ve baski var sizce kablolara bozulurmu yada sıkıntı çıkarır mı
  20. A

Thermaltake toughpower gf hakkinda sorum var

Arkadaşlar selam thermaltake toughpower gf 750w 80+ gold aldimda a620m-e ve 7500f var ve 4060 ti sizce uyumlumudur yada uzun sure kullanmada sorun cikarirmi
Geri