Arama sonuçları: *

• Users: HughJazz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HughJazz

SİTEYE GİRME YARDIMI

Merhaba, Biliyorsunuz ki İran’daki olaylardan dolayı internet kapandı orada iran tabanlı bir internet sitesinden dublaj videosu çekiyordum şuan giremiyorum vpnle bile olmuyor girme yönetimi bilen var mı yardımcı olabilir misiniz site şu; www.namasha.com
  2. HughJazz

DA-FRIDAY SİSTEMİM GELDİ!!

Bi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
  3. HughJazz

LAPTOP ÖNERİSİ LÜTFEN YARDIM ACİL

Arkadaşlar merhaba, Eşime laptop alacağım ancak belli bir model bulamıyorum kafam çok karıştı, çok model baktım çıkamadım işin içinden yardım ederseniz çok sevinirim Şöyle bir şey arıyorum; Max 30k Hem oyun hem iş ( oyun dediğimde sims falan 😂) ekran da büyük olursa tadından yenmez
  4. HughJazz

Router Konusunda Lütfen Yardım !!!

Herkese İyi Bayramlar, Şöyle bir sorunum var yeni evlendim ve ailemin evinden kendi evime internet hattı çektim kablo çektik tamam pcye takınca internet geliyor ancak Wifi ile ilgili sıkıntı var router kuruyorum ancak olmuyor, yardımcı olabilir misinz ne denediysem yok yapamadım. Modem Modeli...
  5. HughJazz

Çözüldü✓ Toplama Bilgisayar Alacağım

Merhaba arkadaşlar Yeni bir sistem toplayacağım o yüzden elimdeki pcyi arkadaşıma satacağım yazacağım sistem sizce kaç TL eder yardımlarınızı bekliyorumm.. İ7- 9700K 3.60GHz Asus Prıme z390-a DDR4 16 GB Ram radeon Rx580 8gb 500 gb ssd 2 tb da hdd AOC 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu...
  6. HughJazz

Yardım Razer Blackwidow Elite Türkçe Klavye

Beyler merhaba, Elimde şuan bu klavyeden var baya bir uyguna aldım şuan satışı yok sizce ne kadar eder bu klavye? Ürün Adı:Razer Blackwidow Elite Türkçe Klavye Marka:Razer Barkod:8886419344278
  7. HughJazz

Çözüldü✓ İşlemci Stokfan yadımı

Merhabalar Pcde bayadır stok fan kullanıyorum ancak işlemcim yüksek sıcaklığı ulaştıgında pc kendini kitliyor ve yeninden başlatmak zorunda kalıyorum bu sorunun bi çözümü var mı acaba yardımcı olabilir misiniz bir başka yardım isteyeceğmi konu ise işlemci fan tercihi nasıl yapılmalı anakartıma...
  8. HughJazz

"CPU over temperature error!" hatası

Merhabalar şuanki kullanmış olduğum sistemde ekran kartı değiştirdim 1660super yerine rx 580 taktım güncellemelerini vs yaptım oyuna girdim birdenbire kendini kitledi bende yeniden başlattım kendini bios sistemine aktardı cpu over temperature hatası verdi bende çok oralı olmadı yeniden başlattım...
  9. HughJazz

Sonunda geldi bee hasret sona erdi

bugün geldi arkadaşlar 2 haftalık hasret sona erdi Bebek misin bee
  10. HughJazz

DA-G9 sistemi hakkında

Arkadaşlar selam, sistemi alalı 11 gün oldu hale bir hareket yok sizde durumlar nedir. İtopyayı arayınca 30 kişi telefon sırası bekliyor nerdeyse sıra gelmesi imkansız dün yarım saat bekledim sıkıldım kapattım! Ekran resmi de ekledim böyle gözüküyor sipariş saatim 18:57
  11. HughJazz

Donanımarsivinin paylaştığı monitör

Arkadaşlar iyi geceler donanımarşivinin instagramda paylaştığlığı LENOVO R25 adlı monitörü aldım dün geldi bugün açma fırsatım oldu ancak ölü piksel testi yaptığımda siyah ekranda 2 tane yeşil nokta çıkıyor bunu gidermenin bi yöntemi var mı yoksa iade mi etmeyelim
  12. HughJazz

Bilgisayar Kasası kaç TL eder sizce ?

Arkadaşlar selam benim bi toplama bilgisayarım var satmayı düşünüyorum özelliklerini yazsam sizce kaç tl eder yardımcı olur musunuz? İ7- 9700K 3.60GHz Asus Prıme z390-a DDR4 16 GB Ram GeForce GTX 1660 Super tuf gamıng 500 gb ssd 2 tb da hdd
  13. HughJazz

17:00 Da gelecek indirim

Selamlar sizce 17:00 da gelecek indirim hangi sitede olur ona göre yerimizi alalım üye falan olalım gjfdjgfdj
Geri