Arama sonuçları: *

• Users: Pasalandin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Trendyol eski fiyattan iade

1.5 sene önce aldığım mouse arızalandığı için servise gönderdim. Mouse'un arızalı olduğu tespit edildi, servisin elinde muadili olmadığı için satıcıya göndermemi istediler. Trendyol a ürünü gönderdim, değişim yapmadılar 1.5 sene önce 499 TL'ye aldığım şuanki fiyatı 2000 TL olan ürünün iadesini...
  2. P

15000 bandı telefon önerisi

Günlük işlerde, sosyal medyada kullanacağım bir telefon arıyorum. Oyun oynamıyorum, telefon öneriniz nedir? Xiaomi note 13 pro baktım ama kimse önermiyor herkes samsun a35 diyor fakat kaba duruyor. Farklı model tercihleriniz varsa önerebilir misiniz?
  3. P

Çözüldü✓ Asus 27 inç 2k monitör ışık sızması normal mi?

Merhaba, yeni monitör aldım bu attığım fotoğraf normal mi? Bir de çok belli belirsiz siyah ekranda 1 tane ölü piksel var sorun yaratır mı?
  4. P

Öneri 2K 27 inç Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 4070 Süper bilgisayarım var 2k 27inç monitör alacağım. Fps oyunları oynamayı seviyorum herkes ıps öneriyor bu sebeple ama ben curved ekranları da fazlasıyla merak ediyorum sizce curved mi flat mi olmalı seçimim? Ve hangi monitörleri önerirsiniz bütçe 10 bin civarında bu hafta...
  5. P

Laptop açılırken kendine bir kaç kez reset atıyor.

Merhabalar, Msi laptop sahibiyim. Bilgisayarın güç tuşuna bastığımda ışık yanıyor, tık sesi geliyor ve kendini kapatıp tekrar açmaya çalışıyor. Her açmaya çalıştığımda böyle oluyor, bilgisayar açılıyor fakat hep böyle başlangıç olayı yaşıyorum. Sorun nedir bilgisi olan var mı?
  6. P

Başlangıç için Elektro Gitar Amfi-Ses kartı Önerisi

Merhabalar, elektro gitara (schecter omen-6 extreme) başlamayı düşünüyorum. Amfiler, ses kartları hakkında çok bir bilgiye sahip değilim. Apartmanda çalacağım, arkadaşım ses kartı almanın daha iyi bir tercih olacağını söyledi fakat forumda amfiyi önerenler çoğunlukta. Kısaca amfiye mi...
  7. P

Yurtdışından aldığım ürün için fazla gümrük vergisi alınması

Merhabalar, geçenlerde yurtdışından (mandarake) ufak bir oyuncak almıştım ürün ücreti 1000 yen(142 TL). Siparişim elime ulaştığında yaklaşık 140 TL gümrük vergisi ödedim (%30+ gümrük sunum ücreti olması gerekiyor normalde). Kutunun üzerinde faturasında 1000 yen (yaklaşık 7.5 dolar) yazıyorken...
  8. P

Muscle balance kong whey creatine ve gainer

Elimde fazladan Kong whey var, yarım kullanılmış da gainer ve creatine var supplement almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim fiyat konusunda. Sıfır fiyatları çok uçuk.
  9. P

Çözüldü✓ Amazon yurtdışı, airfry eksik parça

Merhabalar, Amazon yurtidisindan 12 lt airfry aldım. Bugün elime ulaştı fakat içindeki aparatlar eksik, bu eksik aparatlar yüzünden patates çevirme işlemi şiş çevirme ve tavuk çevirme işlemi yapamıyorum. İletişim kueabilecegim bir adres de yok direkt iade seçeneği var ne yapmam lazım bilgisi...
Geri