Arama sonuçları: *

1. MasterChief

Çözüldü✓ TOPLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ

Şimdilik bileşenler bu şekilde kasa için yazılımı sağlam linsans dan alacağım ekstra fan eklenecek + ekran kartı tutucu ve birkaç aksesuar var onlar konu dışı, öneriniz varsa açığım bütçe esnetilebilir
  2. MasterChief

HIZLI KURYE GİBİ BİRŞEY VAR MI ACİL KARGO

Beylikdüzü’n den Arnavutköy’e bir Eşya gitmesi ufak ve götürmesi için acil kurye gibii bir uygulama var mı
  3. MasterChief

GÖRSELDE BULUNAN LAPTOP ALDIK GÖRÜŞ VE ÖENRİNİZ NEDİR

DEPOLAMA upgrade yapılcak ve Ram onun dışında satın alındı kullanan var mı ?
  4. MasterChief

COD MW II (DMZ BETA 2) GELİR Mİ !!

En son 2023 yılında update aldı ondan sonra hiç güncelleme getirmediler şuan hala bir kesim kemik kadro oyuncusu oynamakta özellikle yurt dışın da avrupa ve amerikada binlerce yayıncı tarafından oynanmaya devam ediyor, hileli oyuncu aktif olsa da ben bile severek oynuyorum DMZ doku grafik ve...
  5. MasterChief

Çözüldü✓ ASUS gaming kulaklık önerir misiniz kablolu mu alınmalı kablosuz mu

şuan : ASUS ROG FUSION II - Kullanıyorum ama uzun saatler pc başında oturunca kulak ve baş ağrıtmaya başlıyor ayrıca kablosuz da ses gecıkme olur mu bütçe 10.000 - 15 de zorlanabilir
  6. MasterChief

GÖRSELDEKİ ANAKART RYZEN 7 7800X3D için almak istiyorum fikriniz nedir

ram ve ekran kartı bileşenleri hazır ek olarak işlemci için niyetim bu fiyat ve para mühim değil fikriniz nedir (anakart) ile ilgili ?
  7. MasterChief

Çözüldü✓ 6000 SERİSİ ne zaman çıkar, çip krizi etkiler mi

5000 SERİLERİN DE %50 Üretim düşüşü varken (çip krizinden dolayı) 6000 akıbeti sizce ne olur çıkar mı
  8. MasterChief

KABLOLU VE KABLOSUZ TEPKİ FARKI VAR MI + ASUS KLAVYE ÖNERİ BÜTÇE 10.000

Asus klavye almak istiyorum kablosuz hiç kullanmadım tepkime farkı olurmu ??! öneriniz var mı BÜTÇE 10.000
  9. MasterChief

STEAM = VE EPİC GAMES platformalarının kapatılması YAKIN RİSK !

Ortak oyun platformlarımızın kapatılmasıyla karşı karşıyayız roblox sonrası aynı durumun başımıza gelmesi an meselesi ne yapılabilir çözüm olarak !!
  10. MasterChief

Çözüldü✓ 5000 SERİSİ Ekran kartların da üretici firmaya göre parça kalitesi var mı

Aşşağı da belirmiş olduğum markalar 5000 veya 4000 fark etmiyor ekran kartların da parça kalitesi fan sayısı vb farklılıklar etkili oluyor mu ayrıca EKRAN KARTI PARÇA KALİTESİN DE ASUS MU DAHA İYİ SİZCE YOKSA MSI mı ? ASUS GIGABYTE Gainward MSI PNY
  11. MasterChief

Çözüldü✓ OYUN İÇİN 100.000 BÜTÇE GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

Kız kardeşime alacağım 100.000 net bütçe var gaming laptop öneriniz nedir
  12. MasterChief

Çözüldü✓ BÜTÇE 180.000 dolu dolu hazır sistem öneriniz nedir

sistem öneriniz var mı 150.000 bütçe var dolu dolu sistem alma niyetim var
  13. MasterChief

Çözüldü✓ LG UltraGear 39 240HZ OLED 2K SİZCE ALINIR MI

düşünce ve önerileriniz
  14. MasterChief

ASUS KLAVYE VE MOUSE ÖNERİSİ

BÜTÇE 20K
  15. MasterChief

Çözüldü✓ GENEL SAVAŞ OYUNLARI İÇİN ALINIR MI SES KALİTESİ iyi mi

fiyat önemli değil genel yorumunuz nedir
  16. MasterChief

Çözüldü✓ Görseldeki sistemin şu anki ederi nedir sizce 4 ay önce alındı

Arkadaşlar yakın bir arkadaşımın sistemi ederi sizce nedir
  17. MasterChief

Çözüldü✓ 5 K ALDIĞIM RAM 50 K ! ŞAKA MI

10 GÜN İÇİNDE OLUŞAN FİYAT DALGALANMASI Arkadaşlar bunun sonu nereye gidecek bilmiyorum sizce
  18. MasterChief

Çözüldü✓ ANAKART HAKKINDA GENEL YORUMUNUZ ALINIR MI ? Fiyat dışı

Beyler anakart alınır mı kronik sorunu var mı kullananlar memnun mu ?
  19. MasterChief

Çözüldü✓ Görselde belirtilen monitöre uygun hoparlör önerisi

Arkadaşlar görselde belirttiğim monitör bana ait tek sorun hoparlör yok buna uygun önere bileceğiniz güzel ses ver hoparlör sistemi var mı monitörle uygun ve adapte olan
  20. MasterChief

Çözüldü✓ 15 K zam normal mi !! 4 ay önce 7 k ya almıştım

Arkadaşlar cidden konudan uzak kaldığım için soruyorum bu kadar zamlanması sizce normal mi sebebi nedir
Geri