Arama sonuçları: *

1. MasterChief

EN İYİ MARKA MOUSE PAD ÖNERİSİ

3XL MOUSE PAD ARIYORUM EN İYİ MARKA VE KALİTE ÖNERİNİZ VAR MIDIR ? BÜTÇE 10.K CİVARI
  2. MasterChief

Çözüldü✓ 3 XL UZUN, GENİŞ KALİTELİ MOUSE PAD ÖNERİSİ

BÜTÇE FARK ETMİYO 2 METRE UZUNLUĞUN DA MASAM VAR UYGUN MOUSE PAD ARIYORUM BÜTÇE PROBLEM DEĞİL
  3. MasterChief

Neden her önüne gelen influencer olmaya çalışıyor

Artık İnstagram da (ilgilenmiyorum) desek bile özellikle pek çok Türk kızı influencer olmaya çalışıyor bu size de saçma gelmiyor mu
  4. MasterChief

Parçaların ederi nedir (İkinci el)

N arkadaşlar yeni sistem topladım bu parçalar elimde kaldı toplam beş ay kullandım kutusu ve tüm parçaları ile beraber mevcut piyasa ederi ne kadar sizce
  5. MasterChief

Çözüldü✓ Görseldeki sistemin ederi ne kadar

Bana 80 Fiyat biçti sizce kaç para eder 80 Edemez bence
  6. MasterChief

PC`Yİ KAPATTIĞIM DA BAZEN KULAKLIK RGB KAPANMIYOR

PC kapalı olsa da Kulaklık RGB açık kalıyor ve çok nadir Mouse veya Klavye RGB de açık kalıyor ufak tefek araştırma yapsam da çözemedim nasıl çözebilirim
  7. MasterChief

Çözüldü✓ WİFİ -İLE PC ARASINDAKİ ERHERNET KABLOSU NET HIZINI ETKİLER Mİ

PC ile WİFİ arasın da önerebileceğiniz Ethernet kablosu öneriniz var en iyi marka nedir
  8. MasterChief

ASUS ROG DELTA 2 - ALINIR MI

Daha önce de konu açtığımda önerilen bu oldu son kez almadan önce sormak istiyorum -Mikrofon ve ses olarak fiyatının hakkını verir mi? =NOT daha alt bütçe almayı düşünmüyorum - üstü öneriniz varsa da olur bütçe esnetilebilir
  9. MasterChief

HAREKET ETTİRİLEBİLİR TÜRDEN KLİMA ÖNERİNİZ VAR MI ? YAZ İÇİN

geçen sene sıcaktan duramadık oda için alacağım ama hareket ettirilebilir duvara monta edilmeyen!! türden klima öneriniz var mı bütçe esnetilebilir
  10. MasterChief

TÜM AYARLAR GİTTİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN

COD MW II - Armory crate; güncellemesinden sonra tür ayarlamalar gitti en ideal canlı ve anlaşılır olması için yapılabilecek ses ayarı var mı bildiğiniz pek çok ayar denedim ama doğru oranı tutturamıyorum - (kulaklık - Asus Rog Fusıon II )
  11. MasterChief

5k Bütçe mikrofon önerisi

Bütçe esnetilebilir ama ayarlaması kurulumu basit mikrofon arıyorum (hiçç bilgim yok) öneriniz var mı ?
  12. MasterChief

Lian Li Strimer Plus V2 24-Pin Kaliteli mi alınır mı

Power Supply Unit) ile anakart için almak istiyorum piyasada kalite olarak en iyinin bu olduğunu gördüm ama ne yazıkki stokta bulmak gerçekten zor bunun yerine alternatif öneriniz var mıdır
  13. MasterChief

Çözüldü✓ ASUS BİLEŞENLİ SİSTEM Mİ DAHA İYİ MSI `MI ? (MALZEME KALİTESİ) DAHİL ?

Şahsen asus bileşenli sistemim olmasına rağmen bu konuda hep soru işareti olmuştur kafamda bileşen parça kalitesi, ve parça ömrü (kullanıma göre değişebilir) ama ASUS mu MSI mı sizce
  14. MasterChief

Çözüldü✓ TOPLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ

Şimdilik bileşenler bu şekilde kasa için yazılımı sağlam linsans dan alacağım ekstra fan eklenecek + ekran kartı tutucu ve birkaç aksesuar var onlar konu dışı, öneriniz varsa açığım bütçe esnetilebilir
  15. MasterChief

HIZLI KURYE GİBİ BİRŞEY VAR MI ACİL KARGO

Beylikdüzü’n den Arnavutköy’e bir Eşya gitmesi ufak ve götürmesi için acil kurye gibii bir uygulama var mı
  16. MasterChief

GÖRSELDE BULUNAN LAPTOP ALDIK GÖRÜŞ VE ÖENRİNİZ NEDİR

DEPOLAMA upgrade yapılcak ve Ram onun dışında satın alındı kullanan var mı ?
  17. MasterChief

COD MW II (DMZ BETA 2) GELİR Mİ !!

En son 2023 yılında update aldı ondan sonra hiç güncelleme getirmediler şuan hala bir kesim kemik kadro oyuncusu oynamakta özellikle yurt dışın da avrupa ve amerikada binlerce yayıncı tarafından oynanmaya devam ediyor, hileli oyuncu aktif olsa da ben bile severek oynuyorum DMZ doku grafik ve...
Geri