Arama sonuçları: *

• Users: EgeKale
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Ping'den dolayı oyuna bağlanamıyorum

CS2, Dota 2, Marvel Rivals, FragPunk, Delta Force, POE2 gibi gibi Online oyunlarda ya direkt oyuna bağlanamıyorum ya da maç bulunca maça bağlanamıyorum. CS2'de bazen maça girebiliyorum 1-2 maç sonra sorun başlıyor. POE2'de bölge değiştirdiğim an network 12000ms oluyor ve oynayamıyorum. Marvel...
  2. E

NVIDIA Control panel da 1680p X 1050p var 1920p X 1080p yok

Yeni bir sistem topladım. Dünden beri oyun oynuyorum. Monitörüm 4K upscale yapabiliyor ama native 1080 normalde. Bende Spider-Man Elden Ring oynarken 4K ya çekiyorum, Apex oynarken de 1080P'e alıyorum geri ki 180Hz oynayabileyim. Bugün ise 4K'den 1080P'e çekmek istediğim zaman 1080 seçeneği yok...
  3. E

Yardım Colorful Battle AX RTX 4080 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem topladım birkaç ayda. RTX 4070 Ti ile 4080 arasında kaldım. Ekran kartı olarak. 28k ya Colorful RTX 4080 buldum kapalı kutu diyor satıcısı, elimde şu an 30k var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bekleyebilirim. RTX 4070 Ti'ın 12 GB VRAM'i kimisi uzun süre götürmez...
  4. E

Öneri Arctic LIQUID FREEZER II 280 ile uyumlu KASA önerisi?

Öncelikle iyi forumlar; Yeni bir bilgisayar topluyorum ve soğutucu olarak arctic liquid 280 satın aldım. Şuan da pc için kasa araştırıyorum ama ya önerilen kasaların stoğu yok ya da çok pahalı oluyorlar. Bütçemi soracaksınız esnetebilirim lakin şuan 3500-4000 tl yi geçmemesi benim için çok iyi...
  5. E

Kasa ve PSU Hangisi Tercih Edilmeli?

Herkese merhaba; Ben yeni bir sistem toplamaya başladım. Elimde şuanda anakart, işlemci ve ssd var. Ekran kartını birkaç aya elime toplu para geçecek o zaman almayı düşünüyorum (RTX 4070-4070Ti). Ram psu ve kasa almayı düşünüyorum ama psu ve kasa konusunda arada kaldım yardım ederseniz...
  6. E

Bu sistem mantıklı mıdır?? Ve birkaç soru daha..

Öncelikle herkese merhaba. CPU: AMD Ryzen 5 7600 veya AMD Ryzen 5 7600X ya da AMD Ryzen 7 7700 veya AMD Ryzen 7 7700X Farkları nelerdir? Aradaki fiyat farkına değer mi? Anakart: Gigabyte B650M DS3H 6400 MHz (O.C.) veya MSI PRO B650-P WIFI AM5 DDR5 6400MHZ(OC) bu iki anakart arasında kaldım...
  7. E

Lenovo Ideapad L340'a PCI-e NVMe üzerinde eGPU takmak

Herkese merhaba. Lenovo Ideapad L340 (CPU-Z ektedir.) Modeli laptopuma eGPU takmak istiyorum. Cihazın Wi-Fi portunda whitelist var. Acaba bu whitelist durumu M2 SSD slotu için de geçerli midir? BIOS'u bozmak niyetinde değilim eğer M2 SSD slotuma takabiliyorsam oraya takmayı düşünüyorum. SSD...
Geri