Arama sonuçları: *

• Users: Y.E.Y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

15 20 k arası sistem önerisi

İyi.akşamlar geçenlerde açmıştım konu o konuda bulamadım. Bu esnada elime para geçti 2.el yada 0 da olur sistem önerir misiniz? izmirdeyim teşekkürler şimdiden
  2. Y

2.el toplama pc yardım

Merhaba arkadaşlar iyi.akşamlar izmirdeyim 2.el PC bakıyorum ama millet çıldırmış size zahmet tavsiye yada öneriniz varsa bütçem min 9 maksimum 13 bin yardımcı olursanız sevinirim
  3. Y

Acil satmam gerekiyor yardım

Ryzen 5 3600 işlemci Rtx 2060 ekran kartı ASUS PRIME B450M-K II 2x Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2D3000C16 - 8 GB DDR4-3000 DDR4 SDRAM JAMESDONKEY JD480 480GB SSD kutu fatura garanti yok izmir içi ne kadar eder arkadaşlar
  4. Y

Monitör 27 inç tavsiye

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar dilerim 3 ile 5k arası bir bütçem var 27 inç monitör arıyorum ikinci elde önerebilirsiniz ve kavisli olanları hoşuma gidiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  5. Y

5 3600- 2060 süper 2.el

Günaydın arkadaşlar bayramınızı şimdiden kutluyorum arkadaşımdan sistem almayı düşünüyorum başlıkta belirttiğim gibi b450 ve 16 GB ram ile 10 k uygun mu 2.el sisteme göre yada sizlerin önerebileceği var mı teşekkürler.
  6. Y

ikinci el sistem tavsiyesi

öncelikle iyi akşamlar diliyorum maksimum 10 bine kadar ikinci el bir sistem önerebilir misiniz? izmir içi şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
  7. Y

2. sistem arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar bu 2 ilandan hangisini almalıyım yada sizin önerdiğiniz bu bütçeye yakın 2.el bir sistem var mı ? https://www.letgo.com/item/amd-ryzen-5-2600-radeon-rx-580-gaming-bilgisayari-iid-1659679712 https://www.letgo.com/item/temiz-pc-monitor-iid-1659371985
  8. Y

Fikirlerinizi bekliyorum 2.el olarak almayı düşünüyorum ne kadar eder

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum 2.el olarak sistem almayı düşünüyorum maksimum 6*7 k ya çıkabilirim şöyle bir sistem gördüm yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Y

Yardım Fikrinize ihtiyacım var 3 seçenek arasında

Selam arkadaşlar bu 3 mouse hakkında kararsız kaldım fikriniz veya başka bir öneriniz varsa bütçe olarak maks 400 düşünüyorum şimdiden teşekkürler...
Geri