Arama sonuçları: *

• Users: renshn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. renshn

Razer Barracuda X 2022 BLUETOOTH Sorunu

Merhaba, Razer Barracuda X aldım. Jack ile bağlıyken ses çok iyi fakat bluetooth ile bağlandığında ses düşüyor ve tiz geliyor.Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  2. renshn

YETKİLİ SERVİS YASAL SÜRE

Merhaba. Yetkili servise ürün yollanmış bir ürünün parça değişimi gerekli olduğunda parça yurtdışından söylenmesi gerekiyorsa bu 20 iş günü içinde sayılır mi?
  3. renshn

Realtek LightWeigt Filter

Merhaba, Laptopu win10 dan 11 e çıkardım çıkardıktan sonra ekteki hatayı verdi dosyayı secip tamam dediğim zaman ise wifi ye baglanmiyordu güvenli internet baglamaniyor diyordu kablo ile bağlanmak istediğim zaman da interneti görmüyordu bilgisayarı sıfırladım başta düzelmişti fakat tekrardan...
  4. renshn

CS2 Mikrofon Sorunu.

Merhaba. CS2 de mikrofonla konuşmak istediğim zaman simgesi gözüküyor fakat ses gitmiyor CS go da böle bir sorun yok
  5. renshn

Hp Vi̇ctus Haporlör Ve Toucpad

Merhabalar, Bilgisayarımı win11 den win10 a geçirdim fakat ne yaptıysam haporlörü ve toucpadi çalıştıramadim bilgisayarın tüm güncellemesini yaptım ama yinede çözüm olmadı konu hakkında bilgisi olan var mı acaba.
  6. renshn

Laptop Tavsiye 20-25k

Merhaba,20-25k bütçem var genelde cs go oynuyorum.Gamig laptop almak istiyorum ne önerirsiniz
Geri